- Πόντοι
- 1,168
Aυτό πάει να πει παίκτης με <<προσωπικό>> ήχο.marathon είπε:Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D

Aυτό πάει να πει παίκτης με <<προσωπικό>> ήχο.marathon είπε:Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D
Σε ευχαριστω φιλε Νεστορα!!!! Οντως ο ηχος της ειναι λιγο ιδιαιτερος αλλα ικανοποιει τα ηχητικα μου γουστα αρκουντως θα ελεγα!! Δεν εψαχνα βεβαια ηχο τελε ( ισως με τους bare knuckle να πλησιασει περισσοτερο!!!) aλλα ενας...marillion πρεπει να εχει μια psycho guitar εξορισμου!!!! ;DNestoras είπε:Ωραίο θέαμα (μπράβο Ανέστη, συμμαθητή, Γιώργο), ωραίο άκουσμα (πιο πολύ στα σκληρά- μπραβο Γιώργη). Εύγε!.
Υ.Γ. Μπορεί να μην ακούγεται σαν τυπική τέλε αλλά αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό (κάτι σαν Les Paul με μονοπήνιους). Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή.
Eυχαριστω Bill!!!!The Genius Loci είπε:Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και καλόπαιχτη Γιώργο!!![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!) ;DMarillion είπε:Eυχαριστω Bill!!!!
( o μαγνητης ειναι ακομα στο πορτ μπαγκαζ!!!![]()
Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;DThe Genius Loci είπε:Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!) ;D
Μπα, εγώ θα είμαι και τις δύο μέρες από ΠΟΛΥ νωρίς...marathon είπε:Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;D
O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει....pascal είπε:ακούγεται πολύ κοντά στην gibson deluxe μου με τους mini hums...i like!
Για να πω την αλήθεια, σε μια τέτοια high-tech κιθάρα θα μου ταίριαζε περισσότερο κάποιος Barden ή Lawrence μαγνήτης.marathon είπε:O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει....(όσο μπορεί μια Tele να Gibsoνίσει)
Βέβαια περιμένω να βάλει ο Georges τους Βare Κnuckle επάνω...που είναι πιο πολύ του γούστου μου
και να μου δώσει εμένα αυτούς τους παλιο SD που θα του είναι άχρηστοι... ;D
Το pickguard, είναι κανονικό λευκό pickguard που τυπώθηκε κανονικά. Δεν παθαίνει τίποτα, γιατί έχει φάει τη δόση του της πολυουρεθανης και τελικό γυαλισμα... τελικά ο Marillion δεν το έβαλε...και περιέργως δεν ενοχλεί η έλλειψη του.RayDTutto είπε:Το pickguard τι υλικό είναι; Δεν κινδυνεύει να ξεφτίσει;
(εγώ πάντως το ακούω το σκάσιμο του γραφίτη...)
Κοιτα , εμεις την ξεκινησαμε την κιθαρα πριν την κριση οποτε δεν μας φανηκε τοσο!! ;Dfaltsoo είπε:perfect..
εχω δει απο κοντα του marathon
και ειναι τελεια.
αλλα μιας και ειμαστε εν μεσω κρισης
ποσο πηγε το ολο κουρεμα ?
;D
χε χε ποιος παρεσυρε ποιον!!!!marathon είπε:Πληροφοριακά θα πω ότι πήραμε τα μπρατσα παραμονές Πρωτοχρονιας γιατί τα είχε ένας στον Ιμπεη προσφορά (εγώ δεν ήθελα, με παρέσυρε ο Marillion) στα 210$ + 30$ μεταφορικά, με το δολάριο στο 1,40...
Τελικά, ο Ιμπεης είναι φίλος μας...
Αρρώστια!!!Marillion είπε:Hδη εχω ξεκινησει να σκεφτομαι το επομενο ( marathon ριξε καμμια ιδεααααα!!!!!)
Χε χε , περιμενω λοιπον , ραντεβου στο blues festival!!!!The Genius Loci είπε:Αρρώστια!!!;D ;D ;D
Εγώ έχω πολλές ιδέες πάντως, ειδικά αν πρόκειται να υλοποιηθούν με λεφτά άλλων!!8) ;D Όταν βρεθούμε θα σου βάλω τα σχετικά φυτίλια. ;D