My new fairy tele ενα παραμυθι για μεγαλα παιδια...!!

marathon είπε:
Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D
Aυτό πάει να πει παίκτης με <<προσωπικό>> ήχο. ;)

Nestoras είπε:
Ωραίο θέαμα (μπράβο Ανέστη, συμμαθητή, Γιώργο), ωραίο άκουσμα (πιο πολύ στα σκληρά- μπραβο Γιώργη). Εύγε!.

Υ.Γ. Μπορεί να μην ακούγεται σαν τυπική τέλε αλλά αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό (κάτι σαν Les Paul με μονοπήνιους). Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή.
Σε ευχαριστω φιλε Νεστορα!!!!  Οντως ο ηχος της ειναι λιγο ιδιαιτερος αλλα ικανοποιει τα ηχητικα μου γουστα αρκουντως θα ελεγα!! Δεν εψαχνα βεβαια ηχο τελε ( ισως με τους bare knuckle να πλησιασει περισσοτερο!!!) aλλα ενας...marillion πρεπει να εχει μια psycho guitar εξορισμου!!!! ;D

The Genius Loci είπε:
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και καλόπαιχτη Γιώργο!!  :) :) :)
Eυχαριστω Bill!!!! :)

( o μαγνητης ειναι ακομα στο πορτ μπαγκαζ!!! ;)

Marillion είπε:
Eυχαριστω Bill!!!! :)

( o μαγνητης ειναι ακομα στο πορτ μπαγκαζ!!! ;)
Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!)  ;D

The Genius Loci είπε:
Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!)  ;D
Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;D

marathon είπε:
Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;D
Μπα, εγώ θα είμαι και τις δύο μέρες από ΠΟΛΥ νωρίς...  ;)

WOW!  Συγχαρητήρια και στους δυο- κούκλα είναι 

(ακούγεται πολύ κοντά στην gibson deluxe μου με τους mini hums...i like!)

pascal είπε:
ακούγεται πολύ κοντά στην gibson deluxe μου με τους mini hums...i like!
O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει.... ;) (όσο μπορεί μια Tele να Gibsoνίσει)

Βέβαια περιμένω να βάλει ο Georges τους Βare Κnuckle επάνω...που είναι πιο πολύ του γούστου μου

και να μου δώσει εμένα αυτούς τους παλιο SD που θα του είναι άχρηστοι... ;D

marathon είπε:
O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει.... ;) (όσο μπορεί μια Tele να Gibsoνίσει)

Βέβαια περιμένω να βάλει ο Georges τους Βare Κnuckle επάνω...που είναι πιο πολύ του γούστου μου

και να μου δώσει εμένα αυτούς τους παλιο SD που θα του είναι άχρηστοι... ;D
Για να πω την αλήθεια, σε μια τέτοια high-tech κιθάρα θα μου ταίριαζε περισσότερο κάποιος Barden ή Lawrence μαγνήτης.  ;)

Το pickguard τι υλικό είναι; Δεν κινδυνεύει να ξεφτίσει;

(εγώ πάντως το ακούω το σκάσιμο του γραφίτη...)

perfect..

εχω δει απο κοντα του marathon

και ειναι τελεια.

αλλα μιας και ειμαστε εν μεσω κρισης

ποσο πηγε το ολο κουρεμα ?

;D

RayDTutto είπε:
Το pickguard τι υλικό είναι; Δεν κινδυνεύει να ξεφτίσει;

(εγώ πάντως το ακούω το σκάσιμο του γραφίτη...)
Το pickguard, είναι κανονικό λευκό pickguard που τυπώθηκε κανονικά. Δεν παθαίνει τίποτα, γιατί έχει φάει τη δόση του της πολυουρεθανης και τελικό γυαλισμα... τελικά ο Marillion δεν το έβαλε...και περιέργως δεν ενοχλεί η έλλειψη του.

faltsoo είπε:
perfect..

εχω δει απο κοντα του marathon

και ειναι τελεια.

αλλα μιας και ειμαστε εν μεσω κρισης

ποσο πηγε το ολο κουρεμα ?

;D
Κοιτα , εμεις την ξεκινησαμε την κιθαρα πριν την κριση οποτε δεν μας φανηκε τοσο!! ;D

Τωρα πλακα πλακα δεν εχω κανει σουμα ολα τα εξοδα γιατι γινοντουσαν με πολυ αργους ρυθμους οι ολες εργασιες παραγγελιες κλπ. Το χοντρο εξοδο ειναι το μπρατσο μετα το σωμα κ η εργασια του λουστρου. Τα υπολοιπα βαζεις οτι θελεις ( τα κλειδια steinberger ασ πουμε ειναι ακριβουτσικα αλλα σκυλια!!!) Θα βρω ολες τις παραγγελιες κ θα σου πω αναλυτικα αρχηγε μου! :)

Πληροφοριακά θα πω ότι πήραμε τα μπρατσα παραμονές Πρωτοχρονιας γιατί τα είχε ένας στον Ιμπεη προσφορά (εγώ δεν ήθελα, με παρέσυρε ο Marillion) στα 210$ + 30$ μεταφορικά, με το δολάριο στο 1,40...

Τελικά, ο Ιμπεης είναι φίλος μας...

marathon είπε:
Πληροφοριακά θα πω ότι πήραμε τα μπρατσα παραμονές Πρωτοχρονιας γιατί τα είχε ένας στον Ιμπεη προσφορά (εγώ δεν ήθελα, με παρέσυρε ο Marillion) στα 210$ + 30$ μεταφορικά, με το δολάριο στο 1,40...

Τελικά, ο Ιμπεης είναι φίλος μας...
χε χε ποιος παρεσυρε ποιον!!!!

Με την ευκαιρια να πω πως η ολη διαδικασια της συναρμολογησης ουσιαστικα ενος οργανου ειναι μια πολυ ομορφη εμπειρια που σου μαθαινει πραγματα σε βαζει στην μπριζα να ψαχνεις πολυ, να ενημερωνεσαι , να δοκιμαζεις κ εν τελει να φτειαχνεις αυτο που σου ταιριαζει στον ηχο, στην αισθητικη σου, στην αισθηση του οργανου. Οταν περισσευει κανα ευρακι προχωρας σιγα σιγα το project χωρις αγχος για το ποτε θα τελειωσει.

Hδη εχω ξεκινησει να σκεφτομαι το επομενο ( marathon ριξε καμμια ιδεααααα!!!!!)

Marillion είπε:
Hδη εχω ξεκινησει να σκεφτομαι το επομενο ( marathon ριξε καμμια ιδεααααα!!!!!)
Αρρώστια!!!  :P ;D ;D ;D

Εγώ έχω πολλές ιδέες πάντως, ειδικά αν πρόκειται να υλοποιηθούν με λεφτά άλλων!!  :P 8) ;D Όταν βρεθούμε θα σου βάλω τα σχετικά φυτίλια.  ;D

The Genius Loci είπε:
Αρρώστια!!!  :P ;D ;D ;D

Εγώ έχω πολλές ιδέες πάντως, ειδικά αν πρόκειται να υλοποιηθούν με λεφτά άλλων!!  :P 8) ;D Όταν βρεθούμε θα σου βάλω τα σχετικά φυτίλια.  ;D
Χε χε , περιμενω λοιπον , ραντεβου στο blues festival!!!! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back