Κανόνισε να μην δουλεύουν...θα σε βρώ στη Θεσσαλονίκη. Θα σου στειλω τον m_aztec (και βαράει άσχημα)deadendmind είπε:(οσο για τους μαγνητες, και εγω ελπιζω να δουλευουν. ;D)
Κανόνισε να μην δουλεύουν...θα σε βρώ στη Θεσσαλονίκη. Θα σου στειλω τον m_aztec (και βαράει άσχημα)deadendmind είπε:(οσο για τους μαγνητες, και εγω ελπιζω να δουλευουν. ;D)
αυτα ακριβως θα πω κ εγω!audiokostas είπε:Τα συγχαρητήρια μου
α) Για την καινούρια ιδέα
β) Για την μεθοδική και επαγγελματική υλοποίηση
γ) Για την σωστή (από πολλές απόψεις) παρουσίαση και προώθηση της διεργασίας και εργαστηρίου (επιμελώς αποφεύγεται η λέξη επιχείρησης)
δ) Για το διαφαινόμενο ύφος και ευγένεια
Ένας καλόςπελάτης........
... δεν τον ξέρεις γι' αυτό τα λες. Ετσι την πάτησα και εγώ ;Dfunkysoul είπε:ε στο ειπα και χτες το καλη αρχη σε αυτα που λεγαμε αλλα διαβαζωντας ολα αυτα με τη σηρα καταλαυα πως χθες δεν ηξερα οτι μιλαω με εποστημων ανθρωπο!!!!!!και παλυ συνχαρητηρια
Μόλις φτιάξω τη τρίτη κιθάρα (την Giger)...θα πάρετε μπρός όλοι!. Ακόμα και εγώ που έχω δεί την εξέλιξη της συγκεκριμένης ψηφιακής τεχνολογίας από τη πρώτη μέρα της στη Ελλάδα, δεν παύω να εντυπωσιάζομαι με τα αποτελέσματα...alderbody είπε:Περιττο να σου πω οτι απο τοτε που μου το αποκαλυψες εχω στην ακρη του μυαλου μου οτι πρεπει να βρω ΤΟ σχεδιο που θα το κανουμε καποια φορα...![]()
Ο Giger δεν αντιγράφεται...αλλά εδώ μπορείς να δείς δικά μουmscmkr είπε:Κάνεις δικά σου σχέδια σε στυλ Giger ή αντιγράφεις τα original;
Τι εννοείς? Μαραθώνας-Αθήνα είναι 20-30χλμ!ffmakis είπε:Αντε με το καλο και στην Αθηνα !!!
Παρών ο ένας Βολιώτης (με υλικό έτοιμο για εμπνευση) και τα τσίπουρα δικά μου.marathon είπε:..........Οι κιθάρες θα παρουσιαστούν στο επόμενο Noiz περίπτερο (όταν γίνει) και επειδή έχω ένα πάρε-δώσε με τη Λάρισα (λόγω πανεπιστημίου υιού) και στους Λαρισαίους-Βολιώτες-Γιάννενα), όταν κεράσουν απ' αυτά τα τσίπουρα-ούζα που είδαμε στις φωτογραφίες...Περιμένω τις εντυπώσεις σας...