My CustomSHop

Εγω στα ειπα και κατ' ιδιαν, να μην τα ξαναλεμε. Καλη επιτυχια και προπαντων...καλη τυχη.

(οσο για τους μαγνητες, και εγω ελπιζω να δουλευουν. ;D)

deadendmind είπε:
(οσο για τους μαγνητες, και εγω ελπιζω να δουλευουν. ;D)
Κανόνισε να μην δουλεύουν...θα σε βρώ στη Θεσσαλονίκη. Θα σου στειλω τον m_aztec (και βαράει άσχημα)

ε στο  ειπα και χτες το καλη αρχη σε αυτα που λεγαμε αλλα διαβαζωντας ολα αυτα με τη σηρα καταλαυα πως χθες  δεν ηξερα οτι μιλαω με εποστημων ανθρωπο!!!!!!και παλυ συνχαρητηρια

Την τελευταια φορα που τους ακουσα (2 μερες πριν στους στειλω) επαιζαν. Τωρα αν συνεβει κατι στον δρομο η το στρες και το αγχος της Αθηνας δεν τους αφηνει να αποδοσουν, ουδεμια ευθυνη φερω. 

;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Τα συγχαρητήρια μου

α) Για την καινούρια ιδέα

β) Για την μεθοδική και επαγγελματική υλοποίηση

γ) Για την σωστή (από πολλές απόψεις) παρουσίαση και προώθηση της διεργασίας και εργαστηρίου (επιμελώς αποφεύγεται η λέξη επιχείρησης)

δ) Για το διαφαινόμενο ύφος και ευγένεια

Ένας καλός ;) πελάτης........
αυτα ακριβως θα πω κ εγω!

επισης σου ευχομαι να συνεχισεις να πραγματοποιηεις το ονειρο σου!

μπραβο και παλι μπραβο. Δεν ειναι συνηθες να βλεπουμε τετοιες προσπαθειες στον χωρο της κιθαρας στο Ελλαντα.

...ξέχασα να ευχαριστήσω τον m_aztec που φιλοξενεί το site μου στο Texas (μην μου κατεβάσει το ρελέ...)

funkysoul είπε:
ε στο  ειπα και χτες το καλη αρχη σε αυτα που λεγαμε αλλα διαβαζωντας ολα αυτα με τη σηρα καταλαυα πως χθες  δεν ηξερα οτι μιλαω με εποστημων ανθρωπο!!!!!!και παλυ συνχαρητηρια
... δεν τον ξέρεις γι' αυτό τα λες. Ετσι την πάτησα και εγώ  ;D

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου φίλε μου, εύχομαι κάθε επιτυχία!

Καλή αρχή! Σε βλέπω σύντομα να πήζεις από παραγγελίες.

Πολύ θετικό για όλους εμάς τους "αρρώστους" που μπαίνει στο παιχνίδι ένας "άρρωστος"...που δεν είναι χτεσινός στην τεχνική που υλοποιεί. Μπράβο!

Δουλειά με γούστο και μεράκι  8)

Ελπίζω να τα πούμε και σύντομα από κοντά για κανένα project  ;)

αν και τα εχουμε πει "κατ' ιδιαν", για μια ακομη φορα ΜΠΡΑΒΟ για την υλοποιηση του ονειρου σου!

Και θελω να σε ευχαριστησω δημοσια που μου εμπιστευτηκες το "μυστικο" οσο ακομα ηταν εν εξελιξει.

Περιττο να σου πω οτι απο τοτε που μου το αποκαλυψες εχω στην ακρη του μυαλου μου οτι πρεπει να βρω ΤΟ σχεδιο που θα το κανουμε καποια φορα...  ;)

και παλι ΕΥΓΕ και παντα τετοια!!!  :)

Αντε με το καλο και στην Αθηνα !!!

Σου ευχομαι καλη επιτυχια !!!

TΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...  Στην ηλικία των 3, επιτυχία είναι να μην κατουράς το βρακί σου. ... Στην ηλικία των 18, επιτυχία είναι να έχεις δίπλωμα οδήγησης.  ;D ;D

alderbody είπε:
Περιττο να σου πω οτι απο τοτε που μου το αποκαλυψες εχω στην ακρη του μυαλου μου οτι πρεπει να βρω ΤΟ σχεδιο που θα το κανουμε καποια φορα...  ;)
Μόλις φτιάξω τη τρίτη κιθάρα (την Giger)...θα πάρετε μπρός όλοι!. Ακόμα και εγώ που έχω δεί την εξέλιξη της συγκεκριμένης ψηφιακής τεχνολογίας από τη πρώτη μέρα της στη Ελλάδα, δεν παύω να εντυπωσιάζομαι με τα αποτελέσματα...

Κάνεις δικά σου σχέδια σε στυλ Giger ή αντιγράφεις τα original;

Να πω τα μπραβο μου και εγω και δημοσιως!

by the way ακουσα οτι εχεις αρχισει και πειραματιζεσαι με εναν γειτονα (Αγ. Παρ.) κιθαρο-εργαστηριουχο. Αμα σε φερνει ο δρομος προς εδω, πες ρε...

marathon είπε:
..........Οι κιθάρες θα παρουσιαστούν στο επόμενο Noiz περίπτερο (όταν γίνει) και επειδή έχω ένα πάρε-δώσε με τη Λάρισα (λόγω πανεπιστημίου υιού) και στους Λαρισαίους-Βολιώτες-Γιάννενα), όταν κεράσουν απ' αυτά τα τσίπουρα-ούζα που είδαμε στις φωτογραφίες...Περιμένω τις εντυπώσεις σας...
Παρών ο ένας Βολιώτης (με υλικό έτοιμο για εμπνευση) και τα τσίπουρα δικά μου.

Καλές δουλειές.....

Trending...

Νέα θέματα

Back