My CustomSHop

Συγχαρητήρια για το όλο επιχείρημα!Δε βλέπουμε συχνα τέτοιες πρωτοβουλιες στην Ελλάδα, οπότε κάθε κίνηση, ειδικά όταν φαίνεται όντως καλοδουλεμένη (όπως πχ η δική σου, με ωραιότατο site, πλήρεις πληροφορίες κλπ) είναι καλοδεχούμενη.

marathon είπε:
Άσε το χιούμορ και βάλε καμμία παραγγελία να κάνουμε σεφτέ!
Τι να παραγγείλω... τι να παραγγείλω...

Θέλω μία τελεκάστερ με τη φάτσα του Superfunk (από μπροστά) και τη φάτσα της Σκάρλετ Φιόχανσον από πίσω...

Πόσο κάμνει;...

Μπράβο!

Καλές δουλειές εύχομαι.

(κάποια στιγμή θα γίνω πελάτης- να σαι σίγουρος)

Το Superfunk το ρώτησες ή θα μας πλακώσει στις μήνύσεις? Και το από πίσω ξέχνα το...αλλού αυτά!

marathon είπε:
Το Superfunk το ρώτησες ή θα μας πλακώσει στις μήνύσεις? Και το από πίσω ξέχνα το...αλλού αυτά!

Φτου...  έγινα κατανοητός....

studio54GR είπε:
Παρών ο ένας Βολιώτης (με υλικό έτοιμο για εμπνευση) και τα τσίπουρα δικά μου.

Καλές δουλειές.....
...Έκλεισε...αλλά θα βάλεις και ένα ενισχυτή για να τις ακούσουμε...

Συγχαρητηρια φιλε marathon!! Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το ολο ''project''!!  Φανταζομαι ποσο απο τον προσωπικο σου χρονο θα εχεις αφιερωσει για την μελετη , παρουσιαση κ το στησιμο μιας τετοιας καταστασης! Εβαλες μπελαδες στο κεφαλι σου ομως τωρα  :) :) !!!!

Marillion είπε:
Φανταζομαι ποσο απο τον προσωπικο σου χρονο θα εχεις αφιερωσει για την μελετη , παρουσιαση κ το στησιμο μιας τετοιας καταστασης!
Μπα, η δουλειά μου είναι να κάνω τέτοιες παρουσιάσεις, οπότε ήταν άλλη μία στις πολλές. Άσε που την έκανα το καλοκαίρι που είχα χρόνο...Τώρα δεν προλαβαίνω ούτε τη μία να τελειώσω

marathon είπε:
...Έκλεισε...αλλά θα βάλεις και ένα ενισχυτή για να τις ακούσουμε...
Θα σε βάλω στον "μικρό"...  ;)

Λαικό προσκύνημα έγινε το θέμα...  :D

Άτιμε Μαραθώνιε είναι ωραία ιδέα! Μπρρρρρράβο!

Θέλω κι εγώ...  ;D

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και καλές δουλειές!!! Πραγματικά κρίμα που δεν έχω χρήματα και κιθάρα, γιατί κάνεις πραγματικά έργα τέχνης!!!

Επειδή όμως είμαι και λίγο περίεργος, μια μικροδιόρθωση..

Στην http://www.customshop.gr/mymysic.html, το Αυτοί είναι και οι κύριες επηροές μου., μια μόνο διόρθωση.. Δεν είναι επιρροές;;

Ξανά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!!

Kαλές δουλειές φίλε Marathon...

Φαίνεται πολύ αξιόλογη κ ποιοτική η δουλειά σου...

Υπάρχει κάποιο newsletter να γραφτούμε; (απόσο έψαξα δεν βρήκα κάτι...)

Αν όχι θα ήταν μια καλή προσθήκη (να μας έρχεται στο mail κάθε νέο δημιούργημα!)  ;)

Συγχαρητήρια και από εμένα για την "φαντασία" τη μεθοδική δουλειά και για το μεράκι σου!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back