My Custom Shop

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Έτοιμη...

dscn2028.jpeg

http://www.customshop.gr/stratosphere.html

Μια πραγματική κιθάρα Φραγκεστάιν (γιατί χρησιμοποίησα ότι άχρηστο είχα, σε ένα σώμα που μου χαρίσανε...τόσο χάλια το είχανε βάψει). Τα μόνα που αγόρασα είναι το Wilkinson Tremolo (20 ευρώ στις εκπτώσεις) και τους Tonerider Pure Vintage (65 ευρώ με τα μεταφορικά στην εποχή της "χρυσής" λίρας). Το μπράτσο (έχει το κουσουράκι του) και τα κλειδιά τα είχα (και αυτά από εκπτώσεις) et voila.

H κιθαρίτσα δεν παίζει άσχημα (μπορείτε να την ακούσετε σε μία on off ξεπέτα που έγραψα χθές το βράδυ, καρφί στη κάρτα χωρίς τίποτε από reverb, delay κλπ...)

Τώρα για τους Tonerider, τι να πώ! Πραγματικά value for money, καθαροί, αξιοπρεπείς...

Τώρα εάν είναι pure vintage...δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί, έχoντας και άλλες Strat (με Customshop 54, Customshop Τexas Special και Νoiseless...

dscn2027.jpeg

μπορώ να πώ ότι στα αυτιά μου ο πραγματικός Vintage ήχος είναι των Customshop 54...γούστα είναι αυτά. Πραγματικά όμως νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Oι εντυπώσεις, δικές σας.

Το κέρατό μου, έχω γεμίσει το σπίτι Strat...γιατί να μην μπορώ να φτιάξω Gibson?!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Το κέρατό μου, έχω γεμίσει το σπίτι Strat...γιατί να μην μπορώ να φτιάξω Gibson?!!!!!
δεν υπαρχει καλυτερος "καμβας" απο μια 7εndεr για να κανεις τεχνη...  Ειτε ακουστικη, ειτε εικαστικη...  ;)

αυτο το ...letter-burst ειναι μοναδικο   ;D

very well done!....

ευγε!   :)

εδιτ: εγω θα εβγαζα τη μπογια απο το neck pocket

alderbody είπε:
εδιτ: εγω θα εβγαζα τη μπογια απο το neck pocket
Είναι γεγονός ότι αυτό το ξεχνάω...με τη καινούργια βάση βαψίματος προβλέπεται αυτόματα!!!

dscn2020.jpeg

Λές να μου φεύγει κανένα ημητόνιο? ;D ;D ;D

ωραιοτατη τη βλεπω μπραβω  :) και ωραι ιδεα ειχες.

ποσο εφικτο ειναι να κανει κατι τετοιο πανο σε αλλη τρυμενη βεβαια και ετημη για βαψιμο??

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61ZCrJ7m8iL._SL500_AA280_.jpg

ετοιμαζω και εγω κατι σε  λιγο και ισως χρειαστω τα φωτα σου master builder!!!!  ;D

Για μένα είναι μακράν η ομορφότερη που έχεις ζωγραφίσει. Μπράβο  ;)

Strat ή Tele?

Αυτό που λινκάρεις δεν έχει καμμία σχέση με τη τεχνική της Stratosphere (Low budget production). Στη Stratosphere, η πλαστική μάσκα (των γραμμάτων) κόστισε 10 ευρώ (και 3 ώρες η κάθε πλευρά για να τοποθετηθεί), ενώ σε αυτό που λινκάρεις θέλει κανονική εκτύπωση με ότι συνεπάγεται

Jasemeister είπε:
Για μένα είναι μακράν η ομορφότερη που έχεις ζωγραφίσει. Μπράβο  ;)
Τhanks man...και όπως έλεγε και ο μεγάλος Γκάλης!!! ή ωραιότερη είναι η επόμενη!

http://www.customshop.gr/giger.html

και μετά θα γίνω bluezlick...τελείως custom.

Θέλω να μάθω να φτιάχνω Gibson!!!!

marathon είπε:
Strat ή Tele?

Αυτό που λινκάρεις δεν έχει καμμία σχέση με τη τεχνική της Stratosphere (Low budget production). Στη Stratosphere, η πλαστική μάσκα (των γραμμάτων) κόστισε 10 ευρώ (και 3 ώρες η κάθε πλευρά για να τοποθετηθεί), ενώ σε αυτό που λινκάρεις θέλει κανονική εκτύπωση με ότι συνεπάγεται
strat θα ειναι αλλα δεν εχω ιδεα απο που αρχιζει και που τελειωνει αυτη η σειρα των εργασιων για αυτο το αποτελεσμα.οποτε αστο μαλλον θα μηνει σαν ιδεα.thanks any way

Οι Strat θέλουν "κομπίνες" στα σχέδια γιατί έχουν καμπύλες (ενώ οι Tele είναι για τη πλάκα!).

Από ότι είδες σε αυτήν εδώ έχω τυπώσει και το Pickuard (άρα μπορείς και εκεί να κάνεις πράγματα)...

Οι Strat θέλουν "κομπίνες" στα σχέδια γιατί έχουν καμπύλες (ενώ οι Tele είναι για τη πλάκα!).

Από ότι είδες σε αυτήν εδώ έχω τυπώσει και το Pickuard (άρα μπορείς και εκεί να κάνεις πράγματα)..

που θα βρω ας πουμε γραμματα σχεδια κτλ για να επιχηρησω??εχεις καποιο site που τα προμηθευεσαι?

ουπς!! πως το εκανα αυτο παραπανο  ::)

δεν ξερω αν εγηνα κατανοητος και επαναλαμβανω

marathon είπε:

Από ότι είδες σε αυτήν εδώ έχω τυπώσει και το Pickuard (άρα μπορείς και εκεί να κάνεις πράγματα)...
που θα βρω ας πουμε γραμματα σχεδια κτλ για να επιχηρησω??εχεις καποιο site που τα προμηθευεσαι?

funkysoul είπε:
Τα φτιάχνω μόνος μου...είναι μέρος της δουλειάς μου. Προφανώς και υπάρχουν πολλά sites με έτοιμα πράγματα αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι ταιριάζουν στα σχήματα των οργάνων που θέλεις να επεξεργαστείς. Επίσης με άλλα προγράμματα έχει σχεδιαστεί η Stratosphere (illustrator) και με άλλα η Giger (Photoshop)...υπολόγισε επίσης ότι το σχέδιο της Giger ξεπερνάει τα 75 MB...

alderbody είπε:
εδω ουτε η ...Gibson δεν ξερει να φτιαχνει Gibson...  ;D  ;D  ;D
Όταν θα έχω μάθει να φτιάχνω λούστρα σαν της Gibson...τότε θα έχω μάθει να φτιάχνω "αντρικές" κιθάρες ??? ??? ??? ???

marathon είπε:
Πλάκα-πλάκα πως σας ακούγονται οι Tonerider?
οπως παντα...  ;)

καλοι μεν, αλλα με ενα μονιμο ελαφρυ "Ο" (λεγε με μεσαια) στο "μπουκετο"...

marathon είπε:
Όταν θα έχω μάθει να φτιάχνω λούστρα σαν της Gibson...τότε θα έχω μάθει να φτιάχνω "αντρικές" κιθάρες ??? ??? ??? ???
...και λεει η Strat στην Tele:  ουου... καλε μας την 'πεσαν Αντρες!... ;D ;D ;D

Φίλε Marathon,φοβερή έμπνευση και επιλογή χρωμάτων.Έπαθα πλάκα με το ανθρακί και το pickguard."Just play music"!Και να αφήσουμε δηλαδή τις πλακέτες και τα πειραγμένα wah?Τα αβερνίκωτα σώματα και τα όργανα lego?Τα δειλήματα τύπου alder ή μαόνι,ξύλο ή τσιμέντο και maple ή rosewood μανίκΗ?;D ;D

Το μανίκΗ τι κουσούρι έχει?GFS δεν είναι?Να μήν πάρω δηλαδή για την aria sl μου του 88?(100 κιλά κόντρα πλακέ και hardware zinkγος :(..)

Το μανίκι το πήρα 50$ και "σφυρίζει" το δεύτερο τάστο όταν παίζεις χωρίς ρεύμα (σε ηλεκτρική κατάσταση δεν ακούς τίποτα). Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά βαριόμουν να ξαναλύσω χορδές με το Ντίνο που τη μαζεύαμε (είχε πάει και 11.30 ή ώρα) (και δεν ξέρω) να ασχοληθώ. Κάποια στιγμή θα φορτώσω όλες τις κιθάρες μου και θα πάω στον ψείρα τον Alderbody να τις "ψειρίσει" (ή θα τον φιλοξενήσω καμμιά βδομάδα σπίτι μου!!!)

Το εάν θα αφήσουμε τώρα "τις πλακέτες και τα πειραγμένα wah?Τα αβερνίκωτα σώματα και τα όργανα lego"...τι να σου πώ. Εδώ έχεις ένα οργανο που κόστισε κάτω από 300 ευρώ...άκουσέ τη και πές μου εσύ!

Ακριβώς...Just play music! Είμαι οπαδός του τέλειου ακόρντου και όχι του τέλειου ήχου...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back