My custom Epi LP!

Συμπλήρωμα (διαστροφής):

Οι χορδές είναι webstrings 11άρες, και η πένα μια heavy Harley Benton.

Μπράβο Kwsta ακούγεται πεντακάθαρα το μουστάκι σου στο καθαρό clip.

Πλάκα μου κάνεις Χαρίλατρε; Αφού είμαι κουλός.

Και που να δεις τι άλλο σκοπεύω να αλλάξω Παρούλη στην εν λόγω δεσποινίδα...

Θα ενημερώσω με σχετικό πορνογραφικό υλικό...

Εύγε Κώστα!

Υπενθυμίζω την απαραίτητη παρουσία παντοφλακίων στα πλάνα προς τέρψη των hardcore μελών.

πολυ καλη δουλεια!

Ωραιοτατο custom οργανο, αλλα ηχητικα πιστευω οτι κινειται σε πιο Fender-ιλέ περιοχες κυριως λογω των λιπστικ τιουμπζ...

Ετσι τουλαχιστον ακουγεται στο καθαρα κλιπακια σου.

Στο βρωμικο κλιπ το παχος ηταν μεγαλο, ιντηηντ!  ;D

Για να χωθω και λιγο εκει που δεν με σπερνουν, θα πω την αποψη μου για το ποστ του καμπαμαρου-εξ που ειπε "χαζα" τα σχεδια στο headstock.

Πιστευω οτι χρησιμοποιησε (ατυχως) μια εκφραση της καθομιλουμενης, εναν ιδιωματισμο (ισως τοπικου χαρακτηρα_Θεσσαλονικης) οπου με τη λεξη "χαζα" εννοουνται τα "δυσκολα", "περιεργα", "καπως" πραγματα...

Αλλα γι'αυτο και η καθομιλουμενη πρεπει να παραμενει "καθομιλουμενη" και οχι γραπτη...  :)

Ισως να ειναι ετσι.

Αν οχι, συμφωνω οτι ηταν αγενες το ποστ.

αυτα. Ελπιζω να μην προκαλεσω φασαρια.

alderbody είπε:
Για να χωθω και λιγο εκει που δεν με σπερνουν, θα πω την αποψη μου για το ποστ του καμπαμαρου-εξ που ειπε "χαζα" τα σχεδια στο headstock. Πιστευω οτι χρησιμοποιησε (ατυχως) μια εκφραση της καθομιλουμενης, εναν ιδιωματισμο (ισως τοπικου χαρακτηρα_Θεσσαλονικης) οπου με τη λεξη "χαζα" εννοουνται τα "δυσκολα", "περιεργα", "καπως" πραγματα...

Αλλα γι'αυτο και η καθομιλουμενη πρεπει να παραμενει "καθομιλουμενη" και οχι γραπτη...  :)

Ισως να ειναι ετσι.

Αν οχι, συμφωνω οτι ηταν αγενες το ποστ.

αυτα. Ελπιζω να μην προκαλεσω φασαρια.
Αν είναι έτσι, δικαιολογημένος, εγώ άλλωστε δεν ξέρω από αυτά τα υπερβόρεια, αρβανιτόβλαχος είμαι, με προστατεύει και η WWF.

o alderbody το επιασε  ;) μαλλον μεταξυ φαλακρων βγαινει καλητερη συνεννοηση

kabamaru-x- είπε:
o alderbody το επιασε  ;) μαλλον μεταξυ φαλακρων βγαινει καλητερη συνεννοηση

...ποιον ειπες φαλακρο ρε?....  >:(

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

τι διαφορα εχει το να περνας τισ χορδεσ πανω απο το stopbar?? (αν ειναι καλο να το δοκιμασουμε...)

Στην δικια μου που το δοκιμασα η διαφορα που ειδα ηταν οτι εγινε ελαφρως πιο "μαλακη" η κιθαρα (προφανως λογω μικροτερης γωνιας των χορδων) και καπως πιο "σκουρος" ο ηχος. Τα αλλα που λενε περι αυξησης (????) sustain δεν τα διαπιστωσα.

fenderiarhs είπε:
Στην δικια μου που το δοκιμασα η διαφορα που ειδα ηταν οτι εγινε ελαφρως πιο "μαλακη" η κιθαρα (προφανως λογω μικροτερης γωνιας των χορδων) και καπως πιο "σκουρος" ο ηχος. Τα αλλα που λενε περι αυξησης (????) sustain δεν τα διαπιστωσα.
+1

μειωνεται το "break angle" και ο ηχος αποκταει πιο πολυ "σωμα" και ισως ενα ελαφρυ "στρογγυλεμα" των ακμων.

Κι εγω ενιωσα τις χορδες καπως πιο μαλακες, και οσον αφορα στο sustain... δεν θυμαμαι να εγινε κατι το συγκλονιστικο... Μπορει και να εγινε, μπορει και οχι.  :-\

Παντως προτιμω το wraparound στην 335 μου  ...οοοταν θυμηθω να την πιασω για να της βγαλω τις ...αραχνες  ;D

Η αισθηση του οργανου ειναι πολυ καλυτερη ετσι (κατ εμε).  ;)

Το να εβαζες ενα 6θεσιο rotary δεν σου αρεσε σαν ιδεα? Και θα μειωνες το κοστος και δεν θα ετρωγες τοση ωρα στο να ανεβοκατεβαζεις διακοπτες !

Παντως απιστευτη η δουλεια σου πρεπει να βγαλεις συντομα ενα faq για τις γειωσεις και το καλαι ! PLZZZZ δεν θελω να χαλαω αλλα λεφτα στους μαστορες για να συνδεω μαγνητες !

Η αλήθεια είναι ότι είχα σκεφτεί και την ιδέα του 6θέσιου, αλλά για κάποιον λόγο (που δεν τον θυμάμαι τώρα) την απέρριψα!  ;D

Το να βάλεις δυό μαγνήτες δεν είναι δα και πυρινική φυσική (κλισέ), στην περίπτωση μου ήταν λίγο πιό δύσκολο βέβαια, επειδή γινόταν ένας ψιλοχαμός με τα διακοπτάκια κλπ, αλλά αν είσαι λίγο συγκεντρωμένος (ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΣΗ ME TOΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!!!) τα πράγματα απλουστεύονται εξαιρετικά (λιγότερος χρόνος για debugging αν και εφόσον κάτι πάει στραβά)!

Ευτυχώς ήμουν τυχερός και δούλεψαν όλα όπως έπρεπε. Δυστυχώς έκανα μαλακία στο χαρτονάκι που στήριξα την όλη κατασκευή μέχρι να την κολλήσω και να την βάλω στο control cavity και έβαλα τα controls ανάποδα (του bridge είναι πάνω και του neck κάτω).

Αυτά παθαίνεις αν είσαι αριστερόχειρας.

[Offtopic]

Μιας και μιλάμε για διακοπτάκια, σκέφτομαι στη V που έχω, να της προσθέσω 2 mini τριθέσια, ώστε στη θέση 1 να παίζει ο μαγνήτης series, στη μέση να παίζει σπλιταρισμένος και στη θέση 3 να παίζει parallel. Έχει και τεράστιο pickguard, οπότε λογικά δε θα έχω κάποιο πρόβλημα με το χώρο (μάλλον με τα νεύρα μου θα έχω, αλλά τες πα....).

Οπότε μαζί με το gain boost που έχει, θέλω τίποτε άλλο; Ίσως καμιά μαγκιά να παίζει phase/out of phase, αλλά θα χαθώ (αν και πρόσφατα που είδα eq μέσα στην κιθάρα δε μου φάνηκε και πολύ κακό σαν ιδέα!!!  :o )

Ίδωμεν, καθώς προς το παρόν χαίρομαι την κανιβαλο-squier51 που πρόσφατα τέλειωσα.  ;D

[/Offtopic]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back