Πάντως' date=' παρόλο που χρειάζεται ένα μάθημα στους ντόπιους καταστηματάρχες-αντιπροσώπους, δεν είναι καλό να φεύγει τόσο συνάλλαγμα έξω. [/quote']
Γι αυτό ψωνίζεις μόνο από Αμερική οπού μπορείς να βρείς και 50% κάτω από τιμές Ευρώπης και δίνεις και μερικά λεφτά στα τελωνεία ώστε να ενισχύσεις λίγο την χώρα σου! :lol:
Χεχεχε .. έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό, είναι ένα παράδοξο στις πράξεις μου!
Όταν μπορώ να πάρω κάτι απο Αμερική, και μάλιστα χωρίς τελωνείο, το κάνω - και θα συνεχίσω να το κάνω...
Wizard το θέμα είναι ότι ο flipper απλά περιέγραψε την εμπειρία του με το music store ενώ εσύ έγραψες υποκινητικό μύνημα του τύπου "παιδιά τρέξτε εκεί τα δίνουν τζάμπα"!
Συμφωνώ.. Και wizard, έχει δίκιο ο fleamail, συν του γεγονότος ότι οι περισσότεροι είμαστε (δικαίως) καχύποπτοι με παρόμοια μηνύματα και γενικότερα τα ελληνικά μαγαζιά.
Και εγώ, αν δεν είχε τύχει να γνωρίσω τον τύπο που έχει το συγκεκριμένο μαγαζί στην Κάνιγγος, την ίδια συμπεριφορά θα είχα κατά 99%.
Απλώς επειδή τον γνώρισα συμπτωματικά, και πριν γραφτούν εδώ μηνύματα κλπ, ήθελα να γράψω ότι αποτελεί εξαίρεση, τουλάχιστον στον τρόπο που αντιμετώπισε εμένα. Τον έπρηξα και με κάποιες ερωτήσεις, τελικά δεν έχω αγοράσει τίποτα από εκεί, αλλά ήταν σωστός σε ότι μου είπε και έχει καλές τιμές. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες, αλλά δεν είχε την κουτοπονηριά αυτών που περιγράφει ο flea, τουλάχιστον με εμένα, τι να πω. Και επειδή είναι καινούριο μαγαζί, και όχι κανένας κολοσσός τύπου Νάκα κλπ, πιστεύω πως αξίζει της προσοχής μας.
Απλά, καταλαβαίνω την καχυποψία όλων, την οποία συμμερίζομαι και εγώ, και wizard, δυστυχώς, δεν βοηθάς με τα μηνύματά σου. Ίσως όποιος προσπαθεί κάτι στον συγκεκριμένο χώρο, να ξεκινά κάτω από το μηδέν, με αρνητική φήμη δηλαδή - να πληρώνει για όλη την μα****μενη συμπεριφορά των υπολοίπων εμπόρων όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι είναι η κατάσταση, δυστυχώς. Αλλά αν κάποιος είναι σωστός, πιστεύω με τον καιρό θα πείσει.
θ.
ΥΓ. flea, μήπως έχουμε κανα κοννε να παρουμε ενα-δυο ηχειακια από αμερική; :lol: