mp3

Συμφωνώ με Μπούκα.... 8)

pliktras1234 είπε:
boukas Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης.

Η ζέστη άλλους πειράζει π.χ bloody_sunda.

bloody_sunda εσύ τι είσαι ? φιλόλογος? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
Δεν μπορούσες να το αφήσεις στο "...άλλους πειράζει" ; Ήταν ανάγκη να αναφέρεις ονόματα; Αν κάποιον τον πειράζει η ζέστη, σίγουρα το ξέρει, γιατί πάσχει, δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίσεις εσύ....

kwstas79 είπε:
NORTON ANTIBIRUS GIA BRIDGE KALO?  HOT ALNICO? JAZOBLOUZ metal?
Α, και ακόμα μία φορά, προσκυνάμε Χώστα εξήντα.... ε.... εβδομήντα εννιά.... ;D

kultura δεν είδες ο τύπος ορθογραφία? Καλά επίτηδες το έκανε, αλλά μάλλον έχει και πρόβλημα με λουκούμια και τα ζαχαρωτά ,ή τα έβλεπε στον ύπνο του.

pliktras1234, ζήτησες κάτι ας πουμε "ανάρμοστο" και κάναμε λίγο πλάκα. Νομίζω κι εσύ χαμογέλασες έστω και λίγο.  :)

Τώρα.... μην τα βάζεις με τον έναν και με το άλλο. 

Αν παρόλα αυτά θέλεις να παίξεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα, να σε ενημερώσω ότι ο Bloody_Sunday είναι 2.20 m και 125 kgr . (Κάτι σαν τσάκ νόρρις +19% ΦΠΑ ).  Ο δε Prof. Boukas, τρώει μόνο ωμό κρέας σε θερμοκρασία σώματος.

harilatron  αν και οι περιγραφές σου δίνουν και μια άλλη εντύπωση αν προσέξουμε τι δεύτερη βασικά , ευτυχώς που έχουμε νυστία .

καλή σαρακοστή

Πλικτρά, αν σου απαντούσα στις βρεφονηπιακού επιπέδου κρεβατομουρμούρες σου θα γινόμασταν μύλος. Σε άλλα φόρουμ που έχεις συνηθίσει ίσως αυτό γινόταν, εδώ σε πληροφορώ ότι εγώ δεν θα το κάνω.

Ακούς, Kwsta; 2.20m!!!  125kg!!!  Τι άτριχος μου έλεγες εσύ; Παίζει να 'ναι άτριχος;

pliktras1234 είπε:
mon silence vers ta réponse. Enfin.
Ansanser, teleferik, kalorifer, mersi mpokou, kompinezon, soutien, manikiour, pediciour, coifure, silvou ple nte la pidoul.

Εβαλε και γαλλικά στο pc το ψώνιο!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ρε παιδιά εγώ ένα πράμα δεν καταλαβαίνω! Υπάρχει χώρος να πέσει χαβαλές, και πάει ο ΜΠΟΥΚΑΣ (ούτε καν ΜΠΟΥΚΑΟΥ!!!!!) και μας τα χαλάει εξηγώντας την κατάσταση!!! Κάρμα -1 στον Μπούκα!!! (οι ζέστες που λέγαμε ;D ;D ;D ;D ;D)

kultura είπε:
Ακούς, Kwsta; 2.20m!!!  125kg!!!  Τι άτριχος μου έλεγες εσύ; Παίζει να 'ναι άτριχος;
+ goiatty wchi pparakalo? Ρατσιστή. -1 και στον κουλτουριάρη!!!

439px-Fucking%2C_Austria%2C_street_sign.jpg

Τσιλ, τσιλ μπρόδερζ εντ σίστερζ.Να σας παίξω ένα κομματάκι?Χέσε ψηλά κι αγνάντευε είναι ο τίτλος.Ομορφο κοματάκι είναι έχει λίγο μπαλάντα μέσα με φιλκόρνο σόλο πάνω σε 7/23 ρυθμό.Πληκτρά θα βαρέσεις κανα ακόρντο?Θα σε δώσω και δώρο σέρβερ στο emule μετά.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back