Moxf και midi σύνδεση.Τι κάνω λάθος;

tsakolis

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπέρα.... Έχω το εξής πρόβλημα.... Αγόρασα το moxf και είχε μαζί το cubase Ai.... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με cubase ούτε midi .... Συνδεσα το όργανο με USB το όργανο.... Το βλέπει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω ήχο στα ηχεία μέσω της κάρτας ήχου.... Maudio fast track 600..... Τι κάνω λάθος;;;;;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το MOXF εχει ενσωματωμενη sound card. Για συνδεση με το PC, ηχογραφηση στο Cubase κλπ, αρχισε να διαβαζεις απο τη σελιδα 53 στο MOXF Owner's Manual και τις σελιδες 146 και 151 στο MOXF Reference Manual.

Ακομα, διαβασε το MOXF6/MOXF8: Basic Audio Recording στο παρακατω λινκ απο το Motifator.

www.motifator.com/index.php/support/view/moxf6_moxf8_basic_audio_recording

Επισης μπορεις να διαβασεις διαφορα θεματα στις σελιδες MOXF discussion forum και MOXF resources στο νεο site YamahaSynth.com

http://alturl.com/kyssw

το χω διαβάσει 100 φορές αλλά δεν μπορώ να βγάλω ήχο στα μόνιτορ !!!!!! :-[

Κατι κανεις λαθος. Καποιο λαθος στις ρυθμισεις του MOXF ή του Cubase ή και των δυο. Αλλα τι...
chin.gif

tsakolis είπε:
Καλησπέρα.... Έχω το εξής πρόβλημα.... Αγόρασα το moxf και είχε μαζί το cubase Ai.... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με cubase ούτε midi .... Συνδεσα το όργανο με USB το όργανο.... Το βλέπει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω ήχο στα ηχεία μέσω της κάρτας ήχου.... Maudio fast track 600..... Τι κάνω λάθος;;;;;
Προφανώς για να χρησιμοποιήσεις το yamaha σαν κάρτα ήχου, θα πρέπει να συνδέσεις τα monitors στις εξόδους του. Αν θέλεις να παίζεις όμως μέσα από την maudio, θα επιλέξεις τον maudio ASIO στο cubase και θα συνδέσεις το synth στις εισόδους της.

Κατι κανεις λαθος. Καποιο λαθος στις ρυθμισεις του MOXF ή του Cubase ή και των δυο. Αλλα τι...
chin.gif

Τυρί  ;D

manosx είπε:
Προφανώς για να χρησιμοποιήσεις το yamaha σαν κάρτα ήχου, θα πρέπει να συνδέσεις τα monitors στις εξόδους του.
Ναι, αλλα οχι απαραιτητα. Το MOXF μπορει να ειναι συνδεδεμενο σε καποια κονσολα οποτε τα monitors δεν θα ειναι συνδεδεμενα πανω του.

Τυρί  ;D
tomato.gif
tomato.gif

Edit:

Αν δεν βγαλεις ακρη παντως, κανε και μια ερωτηση στο Motifator, εκει απαντανε_εκτος απο τα μελη_και ειδικοι της Yamaha, οπως ο Phil Clendeninn (BadMister).

Last edited:
Όσα εικονίδια και να βάλεις, η αμπαλοσύνη σου δε σώζεται...

Το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα συνδεθούν δυο καλώδια σωστά, δεν μου επιτρέπει να θεωρήσω πως είχες συναίσθηση της γελοιότητας της απάντησής σου.

Να σου θυμισω, Ηλιθιε, οτι εχω το MOXF επισης. Τωρα, κανε μας τη χαρη και παρε την γελοια υπαρξη σου απο το θρεντ, γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει, το πηδηξες ΚΑΙ αυτο!

Ενώ τα έχω συνδέσει κανονικά και δειχνει ότι δίνει σημα μεσο του cubase δεν βγάζει ήχο στα μόνιτορ ..... ¨ότι στελνω από την κονσόλα στην κάρτα παίζει μεσο cubase κανονικά ...έχω ήχο .....me to usb δείνει σήμα αλλά δεν εχω ήχο στα ηχεία .... Με το manual δεν βγάζω άκρη στο συγκικριμένο θέμα !! Μόνο όταν βάζω για έξοδο ένα που γράφει microsoft GS wavetable synth ακούγεται ένα πιανάκι και τίποτα άλλο ....Μόλις διαλέγω στο output την καρτα μου fast tracl 600 δεν έχει ήχο ......

tsakolis είπε:
Μόλις διαλέγω στο output την καρτα μου fast tracl 600 δεν έχει ήχο ......
Ασε εξω την Fast Τracκ και συνδεσε το MOXF μεσω USB οπως ακριβως λεει το manual.

Το moxf ξεχωριστά το χω....το usb είναι πάνω στο pc .....Που θα πάει θα του το βρω !!!!

Πιστευω οτι κατι δεν εχεις κανει/διαβασει απο αυτα που σου ειπα. Αν ομως εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει τα παντα, γραψε ενα ποστ στο φορουμ του Motifator στη σελιδα του MOXF και ρωτα.

www.motifator.com/index.php/forum/viewforum/165/

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back