Μουσικό Air Condition

Παιδιά είναι θέμα συντονισμού:κάποιο τμήμα του κυκλώματος του κλιματιστικού,έτυχε να έχει την ίδια συχνότητα συντονισμού με το "φέρων" ραδιοφωνικό σήμα που φτάνει στο σπίτι σου.Έτσι,γίνεται αποδιαμόρφωση του φέροντος και το αποτέλεσμα είναι να ακούς (με αρκετό θόρυβο φαντάζομαι) την πληροφορία (που στην προκειμένη είναι μουσική ροκ!).Το είχα πάθει μια φορά κι εγτώ όταν είχα φτιάξει ένα πεταλάκι.Πήγα να το δοικιμάσω στον ενισχυτή και αρχίζουν να ακούγονται κάτι "περήφανα"!! Ενδιαφέρον όμως τί μπορεί να σου τύχει με τα ηλεκτρονικά,ε??

Εμένα ο πρώτος ενισχυτάκος μου (Leem) όταν έμενα στα Γιάννενα έπιανε τη συχνότητα της αστυνομίας!?!?!?!!!

Μερικές φορές έπιανε και κάτι σκυλάδικα καθώς και τη συχνότητα των ταξί...

"-Στρατολογία ακούει?

-Στρατολογία το 37

-Μανωλιάσης 20-κάτι στο ονομα μπλαμπλαμπλα..."

Το είχα σιχαθεί μιλαμε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμένα ο πρώτος ενισχυτάκος μου (Leem) όταν έμενα στα Γιάννενα έπιανε τη συχνότητα της αστυνομίας!?!?!?!!!
ακριβως το ιδιο παθαινα κι εγω με τον πρωτο μου ενισχυτη εναν roland spirit 30...μιλαμε για πολλα χρονια πριν

ΧΑχαχαχ αυτά με τους ταξιτζήδες και τη μασέλα όλα τα λεφτά!! Εμένα ο fender μου by the way πιάνει ένα σταθμό που έχει όλο ειδήσεις :P

Εγώ είμαι ο άτυχος της παρέας, από τους ενισχυτές μου (δυστυχώς!!! ) ακούω μόνο εμένα!!!

Εγώ είμαι ο άτυχος της παρέας' date=' από τους ενισχυτές μου (δυστυχώς!!! ) ακούω μόνο εμένα!!![/quote']
Εεεεεε, γι'αυτό.. Πάρε Leem λέμε.. Να τ'ακούσεις όλα.

Trending...

Νέα θέματα

Back