- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
πιθανόν οι φίλοι να χρησιμοποιούν κάποιο αλλο τροπο (vpn?)
θα ρωτήσω...
πιθανόν οι φίλοι να χρησιμοποιούν κάποιο αλλο τροπο (vpn?)
θα ρωτήσω...
Ήθελα να έχω σε αρχεία υψηλής ανάλυσης, κομάτια ενός έλληνα τζαζίστα, ο οποίος για κάποιο λόγο τα έχει δώσει μόνο στο Qobuz. Γράφτηκα, είδα ότι αρνούνται την πληρωμή, δοκίμασα άλλη κάρτα, δοκίμασα vpn... τίποτε.
Τελικά, με την άδεια του πατέρα της, απευθύνθηκα στην κόρη ενός γνωστού μου η οποία πήγε να σπουδάσει στην Αγγλία, την έβαλα και έκανε λογαριασμό, της έστειλα τα χρήματα και της ζήτησα να αγοράσει τα εν' λόγω κομάτια. Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξαναπεράσει για να αγοράσω κάτι από το ίντερνετ.
Στην πορεία, πριν απευθυνθώ στην κοπέλα, μου είχανε στείλει μήνυμα από το Qobuz να σταματήσω να προσπαθώ να αγοράσω από την Ελλάδα. Θα με ειδοποιήσουν λένε, όταν αυτό αλλάξει.
Είναι ο Βαγγέλης Κατσούλης.πρέπει να είναι καλή μουσική...για τόσο μπελά
τελικά ρώτησα και πληρωνει κάποιον στην αμερική...
Ναι μαν, λέμε την αλήθεια, δεν είμεθα υποκριταί.
λοιπόν επειδή ρώτησα τον φίλο που είναι ευχαριστημένος στελνω το λινκ απο όπου "παίρνει" qobuz.Ήθελα να έχω σε αρχεία υψηλής ανάλυσης, κομάτια ενός έλληνα τζαζίστα, ο οποίος για κάποιο λόγο τα έχει δώσει μόνο στο Qobuz. Γράφτηκα, είδα ότι αρνούνται την πληρωμή, δοκίμασα άλλη κάρτα, δοκίμασα vpn... τίποτε.
Αυτό ψιλοβρωμάει ως "επικίνδυνο", αλλά δεν έχει κακό internet reputation.
ο φίλος το έχει τουλάχιστον 4 χρόνια. Απο εκει και περα....υποθετω ενηλικοι είμαστε και ηχρηση του ιντερνετ...αποσιωπητικάΑυτό ψιλοβρωμάει ως "επικίνδυνο", αλλά δεν έχει κακό internet reputation.
Προσωπικά, θα το αποφύγω (ας είναι καλή η κόρη του φίλου μου), και θα προτείνω και σε άλλους να είναι πολύ επιφυλακτικοί. Απ' ότι φαίνεται, είναι κάποιος που αγοράζει συνδρομές έναντι του ενδιαφερόμενου,