- Πόντοι
- 36
aaaand we have a Winner!!!!!
H 60's Montgomery resoglass Airline του Jack white των White Stripes
Μπράβο bloody_sunday!deadendmind είπε:aaaand we have a Winner!!!!!
Nα αδράξω την ευκαιρία για να ρωτήσω μια εύκολη:trigga είπε:Ποιός έκανε τις απίστευτες πωλήσεις στην αμερική με τζάζ άλμπουμ και ήταν καιρό στα τόπ με αυτό, πράγμα αρκετά δύσκολο και τότε και τώρα.
Πολύ θα ήθελα να ήμουν σε αυτή την παρέα!!! ;Dbloody_sunday είπε:Ντινγκ!
Σωστά! Και ήταν παρέα με τους Red Hot Chilli Peppers...
bloody_sunday είπε:Ποιος καλλιτέχνης κάπνισε μέσα στο ίδιο του το ξενοδοχείο και του έγινε παρατήρηση από το προσωπικό γιατί απαγορευόταν;
Έγινε σχετικά πρόσφατα, και υποχρεώθηκε να κάνει δημόσια απολογία λέγοντας ότι "ξεχάστηκε".
Τον υπάλληλο που του έκανε παρατήρηση τον απέλυσε πριν ή μετά τη δημόσια συγγνώμη του;Bono
Τελικά είμαστε πολλοί... ;D ;D ;DLost_Highway είπε:Ποιος καλλιτέχνης κάπνισε μέσα στο ίδιο του το ξενοδοχείο και του έγινε παρατήρηση από το προσωπικό γιατί απαγορευόταν;
Έγινε σχετικά πρόσφατα, και υποχρεώθηκε να κάνει δημόσια απολογία λέγοντας ότι "ξεχάστηκε".
Τον υπάλληλο που του έκανε παρατήρηση τον απέλυσε πριν ή μετά τη δημόσια συγγνώμη του;Bono
Όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις κι έτσι θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερος ντόρος. Να σας πω ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εύκολο να κόψει κάποιος το τσιγάρο σε μια πόλη που απαγορεύεται δια μεσαιωνικού βασανισμού το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Όταν ήμουν στο Δουβλίνο το συνειδητοποίησα. Βαριέσαι τόσο πολύ να βγαίνεις έξω από καφέ, εστιατόρια, κλαμπ, μπαρ κλπ. στο κρύο και τη βροχή για να καπνίσεις που λες "δε γ..." και καπνίζεις όλο και λιγότερο, μέχρι τη στιγμή που το κόβεις εντελώς. Βεβαίως, εκεί φτάνει στα όρια της υπερβολής αλλά δεν συνεχίζω με σπαρταριστά περιστατικά γιατί είμαι offtopic.Lost_Highway είπε:Ποιος καλλιτέχνης κάπνισε μέσα στο ίδιο του το ξενοδοχείο και του έγινε παρατήρηση από το προσωπικό γιατί απαγορευόταν;