Σωστός για τον Iommi, αλλά όχι για τους dire straits (Mark Knopfler)...The_Rover είπε:iommi
και για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρoς αλλα στην τυχη.... dire straits?
Ο Beck?kultura είπε:Σωστός για τον Iommi, αλλά όχι για τους dire straits (Mark Knopfler)...iommi
και για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρoς αλλα στην τυχη.... dire straits?
Αυτός παίζει όντως με δάχτυλα, αλλά δεν παράτησε την πένα λόγω χτυπήματος.
Άλλη μια πληροφορία: Με το αυτοκίνητό του τράκαρε. Επίσης, δηλώνει ότι με τα δάχτυλα μπορεί να παίξει πιο γρήγορα...
ευκολο... Django Reinhardt (και δεν επαιζε απλα.. το εσκιζεtrigga είπε:Να ΄βαλω ένα εύκολο?Θα βάλω
Ποίος ήταν αυτός που έπαιζε κιθαρόνι με 2 δάχτυλα γιατί τα άλλα νομίζω του καηκαν σε φωτιά στο τροχοσπιτό του.(Τώρα αν ήταν κάπου αλλού θα σας γελάσω.Χαχα σας γέλασα)
Ηint: είχε παίξει σε ένα δίσκο για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Πολ Μακάρτνει.bloody_sunday είπε:Ποιος καλλιτέχνης, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο reunion με το παλιό του συγκρότημα, απάντησε ότι "προτιμά να φάει τα τα σκ&#$τά; του"; (Σοβαρότατα)
sonorfreak είπε:Marc CrossΑντε να δωσω κανα hint μπας και ενδιαφερθει κανεις...Ποιου ντραμερ,πρωην μελος γνωστου metal συγκροτηματος,ο πατερας εχει ηχογραφησει το σαξοφωνο που ακουγεται στο θεμα του ροζ πανθηρα??? ???
Hint1:Πριν λιγα χρονια ειχε ηχογραφησει drums για δισκο ενος ελληνικου metal συγκροτηματος(ο ντραμερ προφανως).
Nα το πάρει το ποτάμι: είναι ο Paul Weller των Jam.bloody_sunday είπε:Ποιος καλλιτέχνης, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο reunion με το παλιό του συγκρότημα, απάντησε ότι "προτιμά να φάει τα τα σκ$τά; του"; (Σοβαρότατα)
Δηλαδή Candy Apple Red? Κι αν ναι, με τι υπόστρωμα χρυσό ή ασημένιο;deadendmind είπε:οσι.
Hint: η κιθαρα ειναι κοκκινου χρωματος.