panagiotis είπε:εύγε νέε μου...... δεν περίμενα να το βρείτε τόσο γρήγορα.... : 8)Ο Charlie Dominici(πρωην Dream Theater) νομιζω το χει κανει αυτο...ένα επίσης εύκολο:
ποιος τραγουδιστής έφυγε από την μπάντα του, παράτησε τελείως τη μουσική του καριέρα και μετά από πολλά χρόνια χρησιμοποίησε μέλη του fan club της παλιάς του μπάντας (τα οποία ήταν μουσικοί) για να κάνει σολο άλμπουμ;
Οι Clash έφτασαν την ίδια μέρα με τους Talk Talk αεροδρόμιο. Θέλοντας να κρατήσουν απόλυτα μυστική την ώρα άφιξής τους, δεν ειδοποίησαν ούτε τους υπεύθυνους της εταιρίας. Έτσι προσπαθούσαν μόνοι τους να βρουν κάποιο μεταφορικό μέσο για να κουβαλήσουν τα όργανά τους. Κάτι τέτοιο όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο εκείνη την ώρα. Η λύση βρέθηκε όταν ένας ιδιώτης, προθυμοποιήθηκε εντελώς αφιλοκερδώς να μεταφέρει τις αποσκευές στο ξενοδοχείο. Έτσι ένας φιλότιμος άγνωστος που πίστευε στη μουσική, χρησιμοποιώντας το ημιφορτηγό του - πιθανόν μάρκας Datsun - βοήθησε απεριόριστα το γκρουπ.Οι Έλληνες δημοσιογράφοι του ημερήσιου Τύπου που γράφουν για μουσικά θέματα σ' εφημερίδες και περιοδικά, δεν έχουν το θεό τους. Η ασχετοσύνη τους θα μείνει παροιμιώδης. Έχω αναφέρει δεκάδες περιπτώσεις. Ιδού άλλη μία: Σε κάποια στιγμή του κοκτέιλ, ο διευθυντής της CBS συνομιλούσε με τον Cornwell. Ένας φωτογράφος αποθανάτισε το στιγμιότυπο και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε γνωστή εφημερίδα με τη λεζάντα "Ο τραγουδιστής των Stranglers, συνομιλεί με ηλικιωμένο οπαδό του...". (Αυτό μου το είπαν, δεν το είδα προσωπικά...).
Εμφανίζεται στο γνωστό ως "beano" album του Mayall, επειδή διαβάζει το Beano comic.frunobulax είπε:Σε ΠΟΙΟΥ γνωστού καλλιτέχνη το εξώφυλλο δίσκου εμφανίζεται ο clapton να διαβάζει και ΤΙ διαβάζει...?
DM? MFTM?wasted είπε:Red 96.3 ( Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι υπόλοιποι ας αντιπαρέλθουν χωρίς πρόβλημα...) ;D
Hint #2: έχει signature σειρά χορδών.Jasemeister είπε:Ποιός βιρτουόζος κιθαρίστας , με endorsement εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά χρησιμοποιεί custom κιθάρες οι οποίες έχουν το decal του endorser?
Hint για τους φαν του: μοιάζει σε κάτι με τη Γυναίκα-Μαραντόνα (φαίνεται στα βιντεοκλιπ και στα live όταν παίζει)
Aπαντηση κανεις???Εχω κια αλλη μια ακομη αλλα θα την πω αφου μου απαντησει καποιος αυτο το ερωτημα!!! ;D ;D ;D ;Dcreep7 είπε:O κιθαριστας ποιου συγκροτηματος ειχε τρελες διαφορες με τον τραγουδιστη και τη γυναικα του τραγουδιστη σε σημειο που να φανει και σε γνωστο βιντεοσκοπημενο τελευταιο live τους και να οδηγησε στην οριστικη διαλυση αυτου?
Τα clues πιστευω ειναι αρκετα...
Νομίζεις ότι είναι άσχετο.... Σωστό είναι!!! Ο πατέρας του Jimi Hendrix έπαιζε σαξόφωνο!!!ratlehead είπε:(ασχετο...μπας και εννοεις τον Hendrix :...Καλα,μη βαρατε!!!)
Roger Glover στο Rory? ;Dkultura είπε:Νομίζεις ότι είναι άσχετο.... Σωστό είναι!!! Ο πατέρας του Jimi Hendrix έπαιζε σαξόφωνο!!!(ασχετο...μπας και εννοεις τον Hendrix :...Καλα,μη βαρατε!!!)
Άλλο: Ποιός γνωστός μπασίστας ροκ συγκροτήματος έκανε παραγωγή σε γνωστό ροκ καλλιτέχνη;
καλα, ο Roger Glover εχει κανει παραγωγες σε απειρους ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ καλλιτεχνες (μεταξυ αλλων Judas Priest, Rainbow αλλα και βεβαια Deep Purple)apos είπε:Roger Glover στο Rory? ;DΝομίζεις ότι είναι άσχετο.... Σωστό είναι!!! Ο πατέρας του Jimi Hendrix έπαιζε σαξόφωνο!!!(ασχετο...μπας και εννοεις τον Hendrix :...Καλα,μη βαρατε!!!)
Άλλο: Ποιός γνωστός μπασίστας ροκ συγκροτήματος έκανε παραγωγή σε γνωστό ροκ καλλιτέχνη;