- Πόντοι
- 16
NICK DRAKEPaulVon είπε:Ένα εύκολο:
Ποιός γνωστός τραγουδοποιός πέθανε 26 χρονών, παρθένος και έχοντας κάνει ελάχιστες πωλήσεις?
μπράβο Incal
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
NICK DRAKEPaulVon είπε:Ένα εύκολο:
Ποιός γνωστός τραγουδοποιός πέθανε 26 χρονών, παρθένος και έχοντας κάνει ελάχιστες πωλήσεις?
εύγε νέε μου......ratlehead είπε:Ο Charlie Dominici(πρωην Dream Theater) νομιζω το χει κανει αυτο...ένα επίσης εύκολο:
ποιος τραγουδιστής έφυγε από την μπάντα του, παράτησε τελείως τη μουσική του καριέρα και μετά από πολλά χρόνια χρησιμοποίησε μέλη του fan club της παλιάς του μπάντας (τα οποία ήταν μουσικοί) για να κάνει σολο άλμπουμ;
Δεν περίμενα να έχω πέσει μέσα, μια και μόνο το στοιχείο για το αυτοκίνητο ήταν αυτό που με βοήθησε... Κάνα άλλο στοιχείο;AlarV είπε:Όχι...O Ian Paice των Deep Purple, για το Highway star;
Ούτε!haryy είπε:O Portnoy δεν είναι?
λολ! Όχι!kultura είπε:Ο ντράμερ των Whitesnake, που παίζει με τον μπασίστα των Whitesnake, στους Thin Lizzy... ;D
...ε;
kultura είπε:Ποιανού ο πατέρας έπαιζε καλό σαξόφωνο;
(Some info:Μέγιστος κιθαρίστας)
Παραπάνω info???kultura είπε:Τα παρατάω... ;D
και θυμίζω:
Ποιανού ο πατέρας έπαιζε καλό σαξόφωνο;
(Some info:Μέγιστος κιθαρίστας)
Για κάτσε τώρα ρε κουμπάρε...γιατί και με το Avatar σου μπήκα σε σκέψεις...AlarV είπε:Χμμμ... Ένα δικό μου αίνιγμα τώρα
Ποιος ντράμερ πασιγνωστού rock συγκροτήματος κλείστηκε σε ντουλάπα μέχρι να του πουν οτι το τραγούδι που έγραψε θα μπεί στον καινούριο(τότε) δίσκο του συγκροτήματος?
Υ.Γ. Το τραγούδι έχει σχέση με αυτοκίνητο
Χαχά! Ήσουν ο πρώτος που σκέφτηκε το άβαταρ μουEarendil είπε:Για κάτσε τώρα ρε κουμπάρε...γιατί και με το Avatar σου μπήκα σε σκέψεις...Χμμμ... Ένα δικό μου αίνιγμα τώρα
Ποιος ντράμερ πασιγνωστού rock συγκροτήματος κλείστηκε σε ντουλάπα μέχρι να του πουν οτι το τραγούδι που έγραψε θα μπεί στον καινούριο(τότε) δίσκο του συγκροτήματος?
Υ.Γ. Το τραγούδι έχει σχέση με αυτοκίνητο
"I'm In Love With My Car"? O Taylor? ??? ???