• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Motive @ Vinilion

Είστε sexy και majestic.

Βρείτε και έναν μπασίστα (κρατήστε τον υπάρχοντα για χορεύτρια) και πάτε για διεθνή καριέρα.

Πλάκα σε κάνω Παρτέρη μου και όλα στα σχωρνάω αφού μου παιξες καλά το Hotter Than July.

Μου άρεσε η απελπισία σου όταν ξέμεινες από ταστιέρα και άρχισες να παίζεις και έξω από αυτή.

Ο Αφεντικός ήτο Αρχηγός (αει μήνιτ) και οι κρουστοΓιώργηδες σεμιναριακοί.

Έχετε φωνάρα που δίνει μαθήματα. Πρέπει όμως να δώσει και την ανάλογη σκηνική έμφαση που της αξίζει.

Και φρέσκιοι και γκρουβάτοι με playlist γνωστά standards,  alternative takes σε γνωστά κομμάτια αλλά και δικά σας και βγήκα ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

Εύγε "νέοι" μου.

audiokostas είπε:
Είστε sexy και majestic.

Βρείτε και έναν μπασίστα (κρατήστε τον υπάρχοντα για χορεύτρια) και πάτε για διεθνή καριέρα.

Πλάκα σε κάνω Παρτέρη μου και όλα στα σχωρνάω αφού μου παιξες καλά το Hotter Than July.

Μου άρεσε η απελπισία σου όταν ξέμεινες από ταστιέρα και άρχισες να παίζεις και έξω από αυτή.

Έχετε φωνάρα που δίνει μαθήματα. Πρέπει όμως να δώσει και την ανάλογη σκηνική έμφαση που της αξίζει.

Και φρέσκιοι και γκρουβάτοι με playlist γνωστά standards,  alternative takes σε γνωστά κομμάτια αλλά και δικά σας και βγήκα ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

Εύγε "νέοι" μου.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να είσαι καλά Κώστα μου- βασικά όχι τα τάστα... η απελπισία του χμμμ... τώρα τι πετάλι πατάω  ::)  ;D

Η τραγουδιάρα που θα πάει... θα κουνηθεί όσο και αν παραμένει... ακλόνητη  ;D θα κουνηθεί  ;D

Οι Γιώργηδες ήταν όπως το είπες «σεμιναριακοί» (ο Μεταλληνός χάζεμα  :-*).

Ο Yameth θεός...

Τι θεός...

Ημίθεος  ;D ;D ;D

Επιφυλάσσομαι για την επόμενη. Κούραση λόγω πρωινού ξυπνήματος και διαφόρων τρεχαμάτων με έστειλε για ύπνο νωρίς.

Jazzjoker είπε:
Επιφυλάσσομαι για την επόμενη. Κούραση λόγω πρωινού ξυπνήματος και διαφόρων τρεχαμάτων με έστειλε για ύπνο νωρίς.
Α, έχασες μοναδικά σκηνικά...

Λόγο παικτικής... έκστασης (άλλα επίπεδα... πρόσφυσης  ;D ;D ;D) ο Yameth (ο οποίος είχε εντονότατη σκηνική παρουσία  ;D) παρ' ολίγο να «σαβουριάσει» κάτω, ενώ εγώ έπεσα με την πλάτη σε ένα ντουβάρι  ;D ;D ;D ;D

Δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε τέτοια  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Συγνώμη δηλαδή, αλλά που είναι αυτός ο Nestor Apos για να μάθουμε πως έπαιξαν αυτοί οι... λα λα κλοτς  ;D ;D ;D
Μ' έχει "ζέψει" η γυναίκα μου και κάνω δουλιές. >:(

Ναι, γιατί κάποιος άλλος στο tutti έπαιξε frutti. ;D

Kύριος Μεταλληνός, άλλη κλάση, ειδικά στο β' μέρος και όπου υπήρχε Samba style tempo.

Terry, με "στενό" ήχο στο α', πολύ καλύτερο όμως στο β' μέρος. Είναι  κρίμα, τα τόσο ωραία πράγματα που παίζει (και αλάνθαστα) να χάνονται κάποιες φορές λόγω ήχου.

Ιωάννης, caught to be mistaken sometimes, αλλά στα σόλο πάντα ουσιαστικός με εκπληκτική νότα. Επίσης πολύ συμπαθής αλλά και σεμνή παρουσία επί σκηνής.

Γιώργος, πάντα καλός αν και overshadowed αυτή τη φορά. Στα κρουστοφευγιά και οι 2 σεμινάριο.

Τζέλλα, φωνάρα, προφοράρα, αλλά θέλω και λίγο θηλυκότητα, κούνημα κλπ. (σεξιστικό σχόλιο) :D

Μεγάλη στιγμή το Signed, sealed, delivered, συγχαρητήρια για την επιλογή.

Επίσης ζητώ συγνώμη για το κεφαλαιώδες λάθος που έκανα, το papa ... είναι Whitfield και όχι Mayfield. :-[

Nestoras είπε:
Μ' έχει "ζέψει" η γυναίκα μου και κάνω δουλιές. >:(Ναι, γιατί κάποιος άλλος στο tutti έπαιξε frutti. ;D

Kύριος Μεταλληνός, άλλη κλάση, ειδικά στο β' μέρος και όπου υπήρχε Samba style tempo.

Terry, με "στενό" ήχο στο α', πολύ καλύτερο όμως στο β' μέρος. Είναι  κρίμα, τα τόσο ωραία πράγματα που παίζει (και αλάνθαστα) να χάνονται κάποιες φορές λόγω ήχου.

Ιωάννης, caught to be mistaken sometimes, αλλά στα σόλο πάντα ουσιαστικός με εκπληκτική νότα. Επίσης πολύ συμπαθής αλλά και σεμνή παρουσία επί σκηνής.

Γιώργος, πάντα καλός αν και overshadowed αυτή τη φορά. Στα κρουστοφευγιά και οι 2 σεμινάριο.

Τζέλλα, φωνάρα, προφοράρα, αλλά θέλω και λίγο θηλυκότητα, κούνημα κλπ. (σεξιστικό σχόλιο) :D

Μεγάλη στιγμή το Signed, sealed, delivered, συγχαρητήρια για την επιλογή.

Επίσης ζητώ συγνώμη για το κεφαλαιώδες λάθος που έκανα, το papa ... είναι Whitfield και όχι Mayfield. :-[
Τα είδες, εγώ δεν άλλαξα τίποτα από πάνω. Ότι βάραγε στο Α, βάραγε και στο Β  :D Μάλλον κάποιου (δεν λέω ονόματα αλλά είναι γνωστός ως Ν.Α.  ;D) οι παραινέσεις προς τον ηχολήπτη έπιασαν τόπο στο... Β  ;)

Ε, σεμνός δεν λέω, αλλά είχε ζωηρέψει και αυτός. Σχεδόν... ζαρκαδάκι είχε γίνει ( και παρ' ολίγον ατύχημα)  ;D ;D ;D

Τώρα... Τζέλα  ::) Στις πρόβες έχει αρχίσει να κουνιέται. Υπομονή θα το φτάσουμε και στο live  ;D

Τώρα για το άλλο τι να σου πω... Πνεύμα και ηθική... πνεύμα και ηθική, δεν φοράμε αυτά που βάζουν οι... παρδαλές  ;D ;D ;D

Οι τομαροκρούστες έχουν δέσει πολύ ωραία- και θα τους ακούσεις στο κομμάτι που εσύ έριξες την ιδέα, το georgy porgy, το οποίο θα ενταχθεί πάραυτα στο play list  :D

Με τον Μεταλληνό είμαι σαν την διαφήμιση της... Durex, με μόνιμο χαμόγελο  ;D ;D ;D  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
το georgy porgy, το οποίο θα ενταχθεί πάραυτα στο play list  :D
Οι στίχοι του οποίου (γιατί τα μπερδεύει λίγο ο Yamethao) είναι:

Georgy Porgy pudding pie

kissed the girls and made them cry

When the boys came out to play

Georgie Porgie runs away

Με τον Μεταλληνό είμαι σαν την διαφήμιση της... Durex, με μόνιμο χαμόγελο  ;D ;D ;D 
Με καπότες πλένεις τα δόντια σου;  :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Με καπότες πλένεις τα δόντια σου;  :o
Όχι, με ...

durex.jpg

audiokostas είπε:

Και φρέσκιοι και γκρουβάτοι με playlist γνωστά standards,  alternative takes σε γνωστά κομμάτια αλλά και δικά σας και βγήκα ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

Εύγε "νέοι" μου.
Μπράβο ρε Κώστα που με κάλυψες πλήρως, γιατί βαριόμανε να γράφω μεσημεριάτικα.

Η μπάντα έχει αρχίσει να (ξε)φεύγει και είμαι σίγουρος ότι θα (ξε)φύγει κι άλλο. Σούπερ!

Ευχαριστώ πολύ όλους που μας έκαναν την τιμή χτες.

Πέρασα πολύ όμορφα και πως να μην περάσω με τέτοιους μουσικούς γύρω μου...

Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει και χαίρομαι που πέτυχε τουλάστιχον σε ένα βαθμό είναι το:

...και βγήκα ξεκούραστος και ευχαριστημένος.
Αυτό ζητάω κι εγώ σαν ακροατής.

Υπόσχομαι και εύχομαι καλύτερες μέρες! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back