Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που μας έκαναν την τιμή να έρθουν αλλά και να μείνουν μέχρι το τέλος! ;D
Βέβαια είναι τόσο καλόκαρδοι που μόνο θετικά λένε.
Εχω γράψει άρθρα για το πως να αποφεύγονται τα προβλήματα στον ήχο των μικρών σκηνών, αλλά όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ πως αν δεν είσαι αποφασιστικός και σατράπης, σε σημείο που πιθανώς θα δυσαρεστήσεις τους ανθρώπους του μαγαζιού, με κίνδυνο να ακυρώσεις το gig αλλά και να διακινδυνεύσεις να χαρακτηριστείς "φίρμα" με τουπέ, θα έχεις πάντα την μεγάλη πιθανότητα να γίνεις ρόμπα ή απλά να πάει στράφι η βραδιά.
Κάνεις πρόβες για να είσαι σωστός μουσικά αλλά (για τις μικρές, περιοδεύουσες μπάντες) όταν πας να παίξεις κάπου, υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας με τον ήχο και τους επαγγελματίες του χώρου. Αφήνεσαι στα χέρια τους και συνειδητοποιείς πως γίνεσαι πεδίο δοκιμών (στου κασίδη το κεφάλι) ή στην καλύτερη, έρμαιο της αισθητικής τους επιλογής, όποια κι αν είναι αυτή. Ζαριά δηλαδή.
Κι αν σου΄ρθει διπλό... άντε να διασκεδάσεις, παίζοντας.
Θα δώσεις ότι μπορείς για να υπάρξει το minimum επαγγελματικό επίπεδο, μιας κι ο κόσμος που ήρθε να σε δει δεν φταίει σε τίποτα και επιτέλους είναι δική σου η ευθύνη για το πως και που επιλέγεις να εμφανίζεσαι.
Θα προσέχω περισσότερο στο μέλλον για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου (μιας και απο αγάπη το κάνω και όχι ανάγκη) αλλά και με όσους φίλους και αγνώστους έρθουν να με δουν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.
Αυτά τα λέω εγώ. Η μπάντα πρέπει να συνάδει επίσης. Και πιθανόν να μην είμαι και τόσο πιστικός κι ακόλουθος μεθαύριο, με το ίδιο αποτέλεσμα, άνθρωπος γαρ αλλά σε μόνιμη προσπάθεια για συναίνεση. C'est la vie!
Υ.Γ. Τι λέει ο άνθρωπας... ;D