• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Motive @ Vinilion

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,598
Σπάζοντας τις παραδόσεις- δηλαδή όποτε παίζαμε το είχαμε... κρυφό καμάρι- είπαμε να το ανακοινώσουμε δύο ημέρες νωρίτερα  ;D

Στο Vinilion στο Ίλιον (ΕΚΤΟΡΟΣ 92) την παρασκευή 27 (ώρα 10.00 μμ) οι ανανεωμένοι Motive στο γνωστό jazzy funky soul στιλ- μην μας χάσετε   :D

Η ανανέωση αφορά την προσθήκη ντράμερ, του Γιώργου Μεταλληνού, που έχει δώσει άλλο groove στην μπάντα  ;)    

Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΥΓ: Μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή... άλλα επίπεδα πρόσφυσης  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά την ενθουσιώδη ανακοίνωση του αφεντικού σχετικά με τα νέα επίπεδα απόδοσης που έχουν επιτευχθεί από το γκρουπ, ειδικά μετά με τις νέες "προσθήκες" σας  ;D, υποσχέθηκα να κάνω τα κουμάντα μου να είμαι εκεί την Παρασκευή.

Είμαι ενήμερος για το event...αλλά πολύ μακριά!

Αναμένω οπτικοακουστικό υλικό!  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Σπάζοντας τις παραδόσεις- δηλαδή όποτε παίζαμε το είχαμε... κρυφό καμάρι- είπαμε να το ανακοινώσουμε δύο ημέρες νωρίτερα  ;D
Μπράβο παιδιά! Άντε και σιγά-σιγά να το θυμάστε και καμιά βδομάδα νωρίτερα... ;D

Θα προσπαθήσω να έρθω.

Haris είπε:
Μπράβο παιδιά! Άντε και σιγά-σιγά να το θυμάστε και καμιά βδομάδα νωρίτερα... ;D
;D ;D ;D

Και πάλι καλά να λες- δύο ημέρες νωρίτερα  ;D

Αφού ξέρεις τον μπάρμπα Yameth... Σεμνά και ταπεινά  ;D ;D ;)

Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω κι εγώ. Dress code?  ;D

Jazzjoker είπε:
Dress code?  ;D
Μην ρωτάς τον Τέρυ, αυτός είναι ροκάς! Ο Λάκης είναι ο μόνος κατάλληλος να μας πει τι φοράνε σε αυτές τις ...εκδηλώσεις. ;D

Haris είπε:
Μην ρωτάς τον Τέρυ, αυτός είναι ροκάς! Ο Λάκης είναι ο μόνος κατάλληλος να μας πει τι φοράνε σε αυτές τις ...εκδηλώσεις. ;D
Black tie…. Μονόδρομος. ;D ;D ;D ;D

Θα έρθω κι εγώ! Μόνο και μόνο για να δω τον Τέρυ να κουμαντάρει την υπερχειλισμένη πεταλιέρα του. Δεν πάμε καλά... Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::) Αλλες εποχές, άλλα ήθη!

yameth είπε:
Θα έρθω κι εγώ! Μόνο και μόνο για να δω τον Τέρυ να κουμαντάρει την υπερχειλισμένη πεταλιέρα του. Δεν πάμε καλά... Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::) Αλλες εποχές, άλλα ήθη!
Όπως πάντα υπερβολικός  ;D Μόνο 10 τεμάχια έχω (άντε 11 αλλά το νέο δεν χωράει οπότε μάλλον θα χρειαστώ και ένα ακόμη μικρό pedalboard  ;D)

Δυο δρομολογήσεις... αυτά λες και με λιγώνεις  ;D ;D ;D Παράλληλα φίλος και ουχί σειριακά  ;)  

yameth είπε:
Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::)
Kαλά, αν θες σου φέρνω τα δικά μου. :D

Nestoras είπε:
;D ;D ;D ;D

Thanx bro

Βέβαια, να την πω την «αμαρτία» μου... Αρχικά είχα σκεφτεί να του απαντήσω του... γερό παράξενου (του μπόρτζακλα που παίζει με αυτό το... πενιχρό ενισχυτάκι  ;D ;D ;D), «ε, δεν είμαι και Νέστορας», αλλά δεν θυμόμουνα πόσα πετάλια έχεις τώρα  ;D ;D ;D ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόνο 10 τεμάχια έχω (άντε 11 αλλά το νέο δεν χωράει οπότε μάλλον θα χρειαστώ και ένα ακόμη μικρό pedalboard  ;D)
Και να σκεφτείς ότι ένα Eden WTDI σκέφτομαι να πάρω και όλο σκέφτομαι ότι θα βαριέμαι τροφοδοτικά, στησίματα, μπερδέματα, ρυθμίσεις. Για αυτό και έδωσα το υπέροχο VT1-EQ-Bass-Drive.

Χαρά στο κουράγιο σου.

Την ερώτηση "και γιατί όλα αυτά στο μπάσο;" δεν την κάνω. Ο καθείς και τα γούστα του...

Τεσπά. Θα διαφωνήσουμε εν μέσω μπυρών. Κατά προτίμηση όχι την ώρα που θα παίζετε.

Nestoras είπε:
Οπως πάντα τζέντελμαν ο... τζέντελμαν. :D
Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα πατάω ρε φίλε και υποδύομαι τον πιουρίστα (a.k.a καρφί, straight line, shortest route).

Να δω τον Τέρυ όμως πως θα χοροπηδάει την Παρασκευή.

yameth είπε:
Να δω τον Τέρυ όμως πως θα χοροπηδάει την Παρασκευή.
Ουάχ ουάχ... είμεθα και χιουμορίστες- αν κρίνω από τον χμμμ.... χμμμ αστακό  >:( ;D ;D

Συγνώμη δηλαδή, αλλά που είναι αυτός ο Nestor Apos για να μάθουμε πως έπαιξαν αυτοί οι... λα λα κλοτς  ;D ;D ;D

Που είναι η κριτική/review;  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back