Motive Project live απόψε!

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,598
Μεγάλες επιτυχίες, μην μας χάσετε  ;D

Ως γνωστόν η μπάντα το έχει κρυφό καμάρι όταν παίζει (secret gig κάθε φορά ένα πράγμα  ;D ;D ;D) καθώς ο κιθαρίστας είναι χαμηλού προφίλ και συνεσταλμένο αγόρι  που απεχθάνεται την προβολή  ;).

Παρόλα αυτά θα σπάσω το εμπάργκο και την ύστατη στιγμή θα προβώ στα μεγάλα αποκαλυπτήρια:

Απόψε και νωρίς- νωρίς (κατά τις 9 μ.μ) στο μπαρ Music Tales -Προσκόπων Αϊδινίου 1Α, Νέα Σμύρνη (είναι η συνέχεια της Ομήρου μόλις περάσουμε την Βενιζέλου), οι Motive  

Motive Project live απόψε!

Για τους λάτρεις της lounge μουσικής (από όλα βαράει η μπάντα  :D) και του κομμωτηρίου  ;D ;D ;D

Είσοδος δωρεάν, έξοδος ότι προαιρείσθε...  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
α) Δεν το αφήνουμε τελευταία στιγμή καθότι μερικοί από μας για να κανονίσουν κάτι τέτοιο θέλουν προετοιμασία ημερών

β) Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά κάντε κάτι και Σάββατο να είναι πιο εύκολο. Προσωπικά θέλω πολύ να σας δω live.

audiokostas είπε:
α) Δεν το αφήνουμε τελευταία στιγμή καθότι μερικοί από μας για να κανονίσουν κάτι τέτοιο θέλουν προετοιμασία ημερών

β) Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά κάντε κάτι και Σάββατο να είναι πιο εύκολο. Προσωπικά θέλω πολύ να σας δω live.
α) Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τον ξέρεις τον μπάρμπα Yameth  ;D- ο ορισμός του low profile  ;)

β) Κάτι θα γίνει για αυτό- μπορεί να είναι όμως και Παρασκευή...  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back