mooger fooger - one spot..

stelreverb

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το αν το one spot μπορει να τροφοδοτίσει mooger fooger.

Με το one spot που έχω τροφοδοτώ 9 pedals(boss,dunlop,line 6,akai) χωρίς κανένα πρόβλημα.Αν συνδεσω και το MF 105 MuRF απο mooger Θα έχω?

thanx! :D

Συμφωνα με το site και το 1 Spot Compatability chart

(το αναφερω ετσι οπως ακριβως το λεει)

"Moogerfooger ­ All pedals ­ CYR (each Moogerfooger pedal requires separate 1 SPOT to avoid noise) " Βεβαια το ακριβες μεγεθος αυτου του "noise" δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν το δοκιμασεις (ή αν το εχει κανει καποιος αναφερει αντιστοιχη εμπειρεια ;) )

εχω το low pass και παροτι γραφει 9V, μετα απο συμβουλη ειδικου, το τροφοδοτω με 12V.. Πραγματι υπαρχει διαφορα.. Δοκιμασε το..

εχω το low pass και παροτι γραφει 9V' date=' μετα απο συμβουλη ειδικου, το τροφοδοτω με 12V.. Πραγματι υπαρχει διαφορα.. Δοκιμασε το..[/quote']
με τη αλλο το εχειs συνδεμενο (πεταλια εννοω) εχεις θορυβο?? ο μετασχηματιστης που εχεις για το mooger τη μαρκα ειναι?

thanx

το τροφοδοτικο ειναι audiotechnica και δινει μονο στο low pass.. Στη σειρα υπαρχουν διαφορα καλουδια και , οχι δεν εχω θορυβο :)

Trending...

Νέα θέματα

Back