Moog Guitar Teaser...

• Thread starter Thread starter OurDarkness
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
O

OurDarkness

Guest
Λοιπόν,

πριν από καιρό έλαβα μία exclusive πληροφορία για ένα καινούριο προιόν της Moog. Ο τύπος που μου έδωσε την πληροφορία παρακάλεσε να μην βγει παραέξω, αλλά τώρα που η cat is out of the bag μπορώ να ομολογήσω ότι ξέρω: Η γνωστή και μη εξαιρετέα εταιρεία Moog σχεδίασε μία... κιθάρα! ( :D). Σκανδαλιστείτε:

2418864802_df5d47520d_o.jpg

2418048891_115e227ca5_o.jpg

2418867754_efb037e13f_o.jpg

2418868548_c4609b54e8_o.jpg

2418052683_41891d9e5d_o.jpg

Τιμές, χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα κ.λ.π. παραμένουν άγνωστα ακόμη.

Αυτό έσκασε πρωταπριλιά. Δεν ήταν φάρσα όπως λέγανε πολλοί (κάτι πήρε το αυτί μου ότι παίζει να μην είναι);

Δεν είναι φάρσα. Το παιδί μου είπε: "έχει βγάλει *κάτι* η Moog και δεν είναι synthesizer. Μας το έδειξαν στην τάδε έκθεση".

Για την ιστορία να αναφέρω ότι η Moog έχει σχεδιάσει και κάποια ηλεκτρονικά για την Gibson και επίσης τέλη δεκαετίας 60 κατασκεύαζε και ενισχυτές για κιθάρα (δυστυχώς όχι εφάμιλλης ποιότητας με τα synthesizers).

Ναι. Μάλιστα έχει βγει και μια κιθάρα gibson με ηλεκτρικά από τη moog, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους. Νομίζω σαν σασί ειχε την firebird

...πολυ κουμπι, πολυ "μπλιμπλικι"...  :-\

i'll pass....  ;D

εκαστος στο ειδος του...

Το headstock δεν σας θυμίζει Parker; Τουλάχιστον το κλέψανε με ωραίο τρόπο.

Απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, είναι λίγο διαστημόπλοιο τόργανο, ελπίζω να μην χρειάζεται δίπλωμα NASA για να τοδηγήσεις.

ΩΧ βλέπω πολλά ηλεκτρονικά πάνω της, πράμα που για πάρα πολλούς δυστυχώς ίσως σημαίνει αυτόματη καταδίκη...

να διακινδυνευσω την προβλεψη οτι θα παει απατη οπως οι ηλεκτρικες της ovation, τα επαναστατικα guitar synths, και τοσες αλλες "καινοτομες" ιδεες. Δωστε στο κιθαριστα κατι που να μην εχει 1/4 jack, να εχει πανω απο 3 ποτενσιομετρα & ενα διακοπτη, ελαφρως διαφορετικο σχημα απο τα παραδοσιακα και θα παθει κρισεις πανικου.

kwstas79 είπε:
Το headstock δεν σας θυμίζει Parker; Τουλάχιστον το κλέψανε με ωραίο τρόπο.

Απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, είναι λίγο διαστημόπλοιο τόργανο, ελπίζω να μην χρειάζεται δίπλωμα NASA για να τοδηγήσεις.
Εμενα μου θυμιζει Lag!  :)

εγώ περιμένω την ΤΙΜΗ... 8)

ίσως να είναι μια κιθάρα που απευθύνεται σε πληκτράδες.χοχο ;D

και ΝΑΙ KWSTAS79 μου θυμίζει πάρκερ!

fenderiarhs είπε:
να διακινδυνευσω την προβλεψη οτι θα παει απατη οπως...τα επαναστατικα guitar synths, και τοσες αλλες "καινοτομες" ιδεες.
Πιπέρι !  ;D

παντως ωραια δεν ακουγεται?

οχι με λαθος σημερα τα εβαλα....

...? ωραια  παντως δεν ακουγεται.! ;D

Φαίνεται πάντως αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα στο βιντεάκι...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις