Moog Guitar Teaser...

• Thread starter Thread starter OurDarkness
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
μωρε παιδια το κιθαρονι μαμει και δερνει για περιεργα παιξιματα

αλλα στο video δεν μας εδειξαν πως ακουγεται πεζωντας "κανονικα"  ;) ;) ;)

και οντως φερνει λιγο στην arkane  ::) ::)

τεσπα ας δουμε και τιμουλα γιατι αν ζηταν τιποτα τρελα φραγκα ως καινοτομια θα παει απατη σιγουρα

Βρε παιδιά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος το εξής: στη σελίδα του YouTube που βρίσκεται το βίντεο για αυτήν τη κιθάρα έρχεται κόσμος και κοσμάκης και τρίβει τα μάτια του, λέει τι κοσμοϊστορική εφεύρεση που είναι, πως αλλάζει τον τρόπο που θα γράφεται η κιθαριστική μουσική κι άλλα τέτοια εθνοσωτήρια. Σε τι διαφέρει όμως από μια κιθάρα με sustainer και ένα πετάλι Moogerfooger με φίλτρα Moog;

(Βέβαια, κάπως θα διαφέρει γιατί ο μέγας Lou Reed βλέπω ότι έχει ενθουσιαστεί και λέει ότι δεν έχει ακούσει κιθάρα με τέτοιες δυνατότητες μέχρι σήμερα)

To sustainer εχει τη δυνατοτητα να κανει sustain μονο τη χορδη οπου παιζεις (και mute ολες τις υπολοιπες;). Μπορει να τις κανει ολες mute??

H κιθαρα ειναι  Α-Πι-Στευ-Τη, αλλα:

α) Ειναι τραγικα ασχημη

β) Αν ειχα τοσα λευτα να διαθεσω για τετοιου ειδους κιθαρα, σιγουρα θα επαιρνα Teuffel και οχι moog.

εγώ πάντως έχω κλήση τρίμηνο με την Jackson Pro Series DK2S

είμαι πάρα πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και δεν βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί αυτά τα λεφτά η MOOG. τώρα από ήχο και δυνατότητες νομίζω είναι πολύ μα πολύ κοντά. ακου 6500 €... μην τρελαθούμε τώρα. μεγάλο το ρίσκο που πίρε πάντως η MOOG εκτός και αν παι  για φούντο. αυτές είναι κίνησις  απελπισίας       

Άλλο ενα κλιπ για όσους ενδιαφέροντε από το Sound On Sound στην Summer NAMM:

απιστευτο οργανο, ανοιγει νεα μουσικα μονοπατια, καθε φορα που το βλεπω μενω  :)

κριμα που ειναι τοσο ακριβο...

σιγουρα θα επαιρνα Teuffel και οχι moog.
τι απιστευτα οργανα ειναι αυτα  :o. οι πιο προχωρημενες κιθαρες που εχω δει! στην ελλαδα ποιος τις φερνει?  ;D

εχει παιξει κανεις με καμια να μας πει? τι λεω...

http://www.moogmusic.com/moogguitar/

Τωρα βγαινει και με 13 pin! :o

Mου φαινετε καπως το ολο θεμα.Θαπρεπε να συζητηθει.Απλα δεν πουλα και στοχευουν σε μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο,η συμβαινει κατι αλλο?

Άμα δεν ρίξουν την τιμή κατα πολύ δεν βλέπω πάλι να πουλάει :-\

ThePilgrim είπε:
Άμα δεν ρίξουν την τιμή κατα πολύ δεν βλέπω πάλι να πουλάει :-\
Ακριβως,Manson,Gus απο Αγγλια παιρνεις με αυτα τα λεφτα. ::)

Δεν εχουν καμια σχεση με τη μουγκ, την ειχα παιξει στην εκθεση στη γερμανια το 2009, παρ'οτι μονο για λιγο γιατι ηταν αργα και δεν δοκιμασα και πολλα πραγματα, ηταν καθαρο οτι προκειτε πιο πολυ για νεο οργανο για να πειραματιστεις να βγαλεις νεους ηχους και να κανεις νεα πραγματα, παρα για κλασικη ηλεκτρικη κιθαρα με 1-2 εξτρα.

Βεβαια τα περισοτερα απο αυτα μπορεις να τα κανεις και με αλλους τροπους...

Για την τιμη συνφωνω, ειναι πολυ υψηλη, αλλα ολα τα μουγκ δεν ειναι? (δυστυχως, θελω μερικα πεταλια για τα συνθ και τα μπασα μου  ;D )

ανασταίνω το θέμα για να ποστάρω κάποια βίντεο με τη moog guitar, από το moog sound lab >

Phonogram, "16 years"

μου φάνηκε αστείο που στο πρώτο βίντεο, ανάμεσα στα moog θηρία, χρησιμοποιήται απ τον τύπο πίσω μια κονσολίτσα BEHRINGER!!!  :o :o :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
WrTsXxx είπε:
...μου φάνηκε που στο πρώτο βίντεο, ανάμεσα στα moog θηρία, χρησιμοποιήται απ τον τύπο πίσω μια κονσολίτσα BEHRINGER!!!  :o :o :o
Δηλαδη, τι κονσολα θα επρεπε να εχουν για να συνδεσουν τα Moog...."θηρια"? :-X

Waterfall-K είπε:
Δηλαδη, τι κονσολα θα επρεπε να εχουν για να συνδεσουν τα Moog...."θηρια"? :-X
Δηλαδή δε βλέπετε μια μεγάλη αντίθεση στις τιμές των εν λόγω μηχανημάτων;

Προσωπικά το βρήκα αστείο!  ;D

Εγω προσωπικα βρισκω (κακο) αστειο τις τιμες στα Moog, αλλα αντε μην αρχισω τωρα..... ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις