- Πόντοι
- 98
Δεν θα το ελεγες και 'οικονομικο' site.Earendil είπε:
+1Dark Oblivion είπε:Περιμενω την παραλλαβη του Λογοθετα!
Δεν ισχύει παντού και πάντα το ίδιο.Ρε παιδια εμενα μου εχουν πει σε γνωστο (e-)καταστημα ηλεκτρονικων οτι την εγγυηση δε στη δινει ο πωλητής αλλα ο κατασκευαστής...Οποτε αν ενας πωλητης "δινει" εγγυηση 3 χρονια κι ενας αλλος 2 χρονια, τοτε ο δευτερος απλως δε θελει να ασχοληθει μετα τα 2 χρονια κ εσυ μπορεις να παραπονεθεις στην εταιρεια για να μεσολαβησει κ να το δωσεις κανονικα αν ειναι μεσα στην εγγύησή της...Δεν το'χω διασταυρωσει αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι ειναι. Κ φανταζομαι πως ο,τι ισχυει στα ηλεκτρονικα θα ισχυει κ στα μουσικα ηλεκτρονικα.
+1Ο Logothetis ειναι ξηγημενο καταστημα ,
Αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Άλλωστε σε τέτοια ποσά...Οποτε προτιμω να μην εχει και τα 3 ολοκληρα χρονια εγγυησης αν ειναι να γλυτωσω ενα Α ποσο χρηματων.
Αμα λεω εγω οτι ο Λογοθετα ειναι 'σπαθι' ...MixVox είπε:Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκονται στο μαγαζί μας τα HoTone & Μooer Pedals!
mixvox - Χαριλάου Τρικούπη 83
www.facebook.com/mixvox
τηλ - 6937 222011
Μαλλον σου εκανε 'μπινια' , εγω μιλησα με Λογοθετη και μου ειπε ,με οσα ξερει και ο ιδιος οτι ολα τα προιοντα που κινουντε εντος Ευρωπης συνοδευοντε με 2 χρονια εγγυηση με βαση το Υπουργειο Εμποριου.leftshreder είπε:παιδιά χθές πήρα το πρώτο μου Mooer, Black Secret, και άμεσα χρησιμοποιήθηκε στην πρόβα.Σκοτώνει!!!Το πηρα απο Ζοζεφ, ενα ευρω φθηνότερα απο Θωμά, και μου εδωσαν ενα χρόνο εγγυηση.Όταν ειπα στο παλλικάρι οτι άλλοι δίνουν 2 χρόνια, μου είπε ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά αυτοί δίνουν σαν κατάστημα, ένα χρόνο... ???
marioG542 είπε:Επειδη σημερα ετυχε να περασω και απο τους 2, πρωτα απο τον λογοθετη για να παρω το mooer pure boost και μετα απο τον zozef για να παρω κατι knobs, ο λογοθετης τα εχει τα κλασσικα 54€ στη βιτρινα και ο zozef εχει σβησει το 57 που τα ειχε και τα εχει 54€!
Και ενα καλο γιατι πρεπει να λεγονται και αυτα! Πρωτη φορα πηγα απο Λογοθετη! Πολυ εξυπηρετικος,προθυμος, ευχαριστος ανθρωπος χωρις να σε πριζει με παπαρολογιες οπως πολλοι αλλοι!!! Σιγουρα θα τον προτιμισω για μελλοντικες αγορες!
Δεν ειναι promotion!! Οπως θα εκραζα εναν εαν δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του ετσι λεω και τα θετικα που βλεπω στην αγορα! Κλεινουν τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο, τουλαχιστον να μεινουν οι καλοι!!!Dark Oblivion είπε:+10000
Ολα αυτα που ξερω καιροοοοοοοοοοο τωρα και ηθελα να πω , αλλα δεν ειμαι των promotion.![]()
+1000marioG542 είπε:Δεν ειναι promotion!! Οπως θα εκραζα εναν εαν δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του ετσι λεω και τα θετικα που βλεπω στην αγορα! Κλεινουν τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο, τουλαχιστον να μεινουν οι καλοι!!!
Αν το χρειαζεσαι το tap εννοειτε! Αλλα παρ'ολα αυτα ειναι πολυ αξιολογοι κλωνοι! Πολυ ανωτερα απο joyo κλπ κλπ!degdekis είπε:αν είχε ταπ γιατι όχι? Το θέμα είναι ότι είναι πολύ σημαντικό το ταπο στο ντιλέυ....
πάντως όσο το ψάχνω τόσο διαβάζω πολύ καλά πράγματα για αυτά...