- Πόντοι
- 6
Το Θέμα απλό!!!! Που μπορεί να βρεί κανείς πεταλάκια της Mooer στην Αθήνα? ή και στην Ελλάδα γενικότερα......Ευχαριστώωω...
Γι'αυτό έγραψα πιο πάνω...Dark Oblivion είπε:Πραγματικα ομως δημιουγειται απορια :
Η Moore λεει οτι εχει σαν Ελληνα εισαγωγεα τον Zozef και ομως ο Logothetis θα τα φερει πιο νωρις απο τον επισημο εισαγωγεα? Αστειο?!?!![]()
Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο ισχύει...
Ρώτα και για την διάρκεια εγγύησης.Dark Oblivion είπε:Τα εψαξα...![]()
Ρωτησα τον Zozef αλλα δεν ηξερε τιποτα... Μου λεει οτι θα ξερει 'τα παντα' περι πεταλιων οταν παραλλαβει.Μανώλης Χναράκης είπε:Ρώτα και για την διάρκεια εγγύησης.![]()
Ε ναι... ετσι παει!!!Μανώλης Χναράκης είπε:Σωστά... πρώτα θα παραλάβει και μετάθα ξέρει για την εγγύηση... :
![]()
Στου Θωμά το μαγαζίDark Oblivion είπε:Ε ναι... ετσι παει!!!
Να μην τα πιασει πρωτα στα χερια του?
Να τα δοκιμασει?
Αν ειναι καλα να δωσει 2 χρονια εγγυηση σαν καταστημα.
Αν ειναι 'μουφα' να δωσει 6 μηνες με τα ζορια 1 χρονο.
χα χα χα χα χα χα...![]()
![]()
![]()
Ναι το ειδα...Μανώλης Χναράκης είπε:Στου Θωμά το μαγαζί
τρία χρόνια γκαραντί ©
;DDark Oblivion είπε:αν στου Θωμα το μπακαλικο
τα 95 με 3 χρόνια εγγύηση και 30 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.εχει 75 με τα μεταφορικα φτανει κοντα 100 ευρα!!!
Δεν λέει...Λεει? Δεν λεει...![]()
Ο Logothetis ειναι ξηγημενο καταστημα , (θελω να) πιστευω οτι αν η Moore δινει ενα 'Α' ευλογο χρονικο διαστημα εγγυησης θα το δινει και αυτος...Μανώλης Χναράκης είπε:;D
τα 95 με 3 χρόνια εγγύηση και 30 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
Δεν λέει...
Τι εφφεδακι πηρες αν επιτρεπεται?cartman14 είπε:http://www.donnerdeal.com/brand/mooer-effect-pedals.html
Χωρίς μεταφορικά, από 40-55€ αν δε σε πειράζει να περιμένεις λίγο παραπάνω.
Έχω ψωνίσει, μια χαρά είναι και δεν έκανε ένα μήνα να έρθει όπως γράφει αλλά περίπου 3 εβδομάδες.
Έχω ψωνίσει από το DonnerDeal αλλά όχι Mooer. (Joyo, Caline, Donner)Dark Oblivion είπε:Τι εφφεδακι πηρες αν επιτρεπεται?
Ρε παιδια εμενα μου εχουν πει σε γνωστο (e-)καταστημα ηλεκτρονικων οτι την εγγυηση δε στη δινει ο πωλητής αλλα ο κατασκευαστής...Οποτε αν ενας πωλητης "δινει" εγγυηση 3 χρονια κι ενας αλλος 2 χρονια, τοτε ο δευτερος απλως δε θελει να ασχοληθει μετα τα 2 χρονια κ εσυ μπορεις να παραπονεθεις στην εταιρεια για να μεσολαβησει κ να το δωσεις κανονικα αν ειναι μεσα στην εγγύησή της...Δεν το'χω διασταυρωσει αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι ειναι. Κ φανταζομαι πως ο,τι ισχυει στα ηλεκτρονικα θα ισχυει κ στα μουσικα ηλεκτρονικα.Dark Oblivion είπε:Ο Logothetis ειναι ξηγημενο καταστημα , (θελω να) πιστευω οτι αν η Moore δινει ενα 'Α' ευλογο χρονικο διαστημα εγγυησης θα το δινει και αυτος...
Αν το πηγαινει σε τιμες συγκριτικα με το Thomann (σε αντιθεση με τον Ζοζεφ) , τοτε αν του αναφερεις και τα 3 χρονακια του Θωμα ΙΣΩΣ τα δωσει και αυτος!!!
Σε αυτο να σου πω τι γινεται... κατα κυριο λογο ολες οι εταιρειες σε ολα τα μηχανηματα (και εκτος μουσικης) δινουν 1 με 2 χρονια εγγυηση βαση παντα νομου.theStratWithin είπε:Ρε παιδια εμενα μου εχουν πει σε γνωστο (e-)καταστημα ηλεκτρονικων οτι την εγγυηση δε στη δινει ο πωλητής αλλα ο κατασκευαστής...Οποτε αν ενας πωλητης "δινει" εγγυηση 3 χρονια κι ενας αλλος 2 χρονια, τοτε ο δευτερος απλως δε θελει να ασχοληθει μετα τα 2 χρονια κ εσυ μπορεις να παραπονεθεις στην εταιρεια για να μεσολαβησει κ να το δωσεις κανονικα αν ειναι μεσα στην εγγύησή της...Δεν το'χω διασταυρωσει αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι ειναι. Κ φανταζομαι πως ο,τι ισχυει στα ηλεκτρονικα θα ισχυει κ στα μουσικα ηλεκτρονικα.