• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Montreux 2011

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
...ή αλλιώς φάτε μάτια ψάρια :'( για μία ακόμη χρονιά...

απλά παραθέτω τη πρώτη συναυλία 1η Ιουλίου

INVITATION TO ILLUMINATION

CARLOS SANTANA

&

JOHN MCLAUGHLIN

Featuring

Cindy Blackman Santana,  Dennis Chambers,  Etienne Mbappé,  Raul Rekow,  Karl Perazzo,  David K. Mathews
:'( :'( :'( :'(

http://www.montreuxjazz.com/2011/fr/program11/paying

Και άλλο :'( :'( :'( :'(

Composition du groupe

Chick Corea, Jean-Luc Ponty, Stanley Clarke, Lenny White, Frank Gambale

http://www.montreuxjazz.com/2011/fr/program11/paying#/artistPage/return-to-forever-iv/fr

καταραμένη κρίση :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Ελεος.

spl288911_001.jpg

αχαχαχαχα προβλημα δε βλεπω ουτε εγω, μια ρωγα βλεπω and it sure ain't a pretty sight...

matawan είπε:
αχαχαχαχα προβλημα δε βλεπω ουτε εγω, μια ρωγα βλεπω and it sure ain't a pretty sight...
Επειδή (από καθαρή τύχη) είχα δεί στην 10ετία του 80 επί σκηνής και τους δυό τους (CARLOS SANTANA & JOHN MCLAUGHLIN)...το μόνο που βλέπεις, είναι το Χριστό φαντάρο 8) :D

Toν Μclaughlin..τον πετυχα στο Μεγαρο πριν μερικα χρονια {Mε  Chambers}....μια απο τις καλυτερες {και δυσκολοτερες}συναυλιες που εχω παρακολουθησει ποτε...

Οι τυποι δινουν αλλη διασταση στο θεμα Level..

Βαγγέλη, εάν μου πείς ότι πάμε στο Montreux με μηχανές...μπορεί και να ξεχάσω τη κρίση... ;) :P

marathon είπε:
Βαγγέλη, εάν μου πείς ότι πάμε στο Montreux με μηχανές...μπορεί και να ξεχάσω τη κρίση... ;) :P
Ειδα το Line up...και αν δεν ειχα κανονισει 1η Ιουλιου...ψηνομουν πολυ ευκολα.....!!!!!!!!

Ο μοναδικος απο το νοιζ που ξερω και  ισως σε ακολοθουσε ειναι ο audiokostas

vagelism είπε:
...ψηνομουν πολυ ευκολα.....!!!!!!!!
...και εγώ κάποιον να με ψήσει ψάχνω... :-[ Να κάνω λίγο τον δύσκολο..."βρέ παιδί μου δεν είναι καιρός για τέτοια..." και στο τέλος να τα παρατήσω όλα και να πάω... ;)

Μπα...του πέφτει βαρύς ο John ;D

Kοιτα πανω τι εγραψα....

Λυπαμαι φιλε μου...εχω τουρ κεντρικη και λατινικη Αμερικη φετος ;D ;D ;D ;D

marathon είπε:
...και εγώ κάποιον να με ψήσει ψάχνω... :-[
Βάζω τη σούβλα και τη φωτιά, βάλε τη κορμάρα σου.

Έχω (αν είχα τα φράγκα) καμιά 10αριά άλλες εναλλακτικές.......

audiokostas είπε:
Βάζω τη σούβλα και τη φωτιά, βάλε τη κορμάρα σου.
Eγώ βάζω τη σούβλα και τη φωτιά είπαμε...λίγο υπομονή ;) και θα χορτάσεις κορμάρες ;D ;D

Ειχα δει ενα live so montreux με CHICK COREA HERBIE HANCOCK SANTANA MAC LAUGHLIN WAYNE SHORTER RAVI COLTRANE BENNY RIETVELD DENNIS CHAMBERS RAUL REKOW CHESTER THOMPSON KARL PERAZZO

Ηταν σαν ανεκδοτο...Λες και ολοι μαζευτηκαν να κοροιδεψουν τον Santana...

που πας κυριε ξυπολητος στ αγκαθια?

warwickplayer είπε:
Ηταν σαν ανεκδοτο...Λες και ολοι μαζευτηκαν να κοροιδεψουν τον Santana...

που πας κυριε ξυπολητος στ αγκαθια?
Δεν έχεις και πολύ άδικο ;D ;D....έχω την εντύπωση ότι παίζουν τέτοιες πλάκες στο Montreux...

Εδώ ένα άλλο που οι Steve Gadd, Joe Sample, Eric Clapton, Marcus Miller, David Sanbor κάνουν πλάκα με τον Clapton... ;D

http://www4.fnac.com/mp7156185/Legends-Live-at-Montreux-1997-Blu-ray

Τι να κάνουν κι αυτοι? αφου οι Θεοί του νοιζ τους γυριζουν την πλατη και δεν πανε εκει να παιξουν αυτοι ξεπεφτουν στον Clapton και τον Santana για να διασκεδασουν την απογοητευση τους

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back