G
Guest
Guest
Απο το συναυλια μας την παρασκευη, περιμενουμε τις εντυπωσεις σας!
Amita Motion Tour - 2010 - Athens - Decibell
Amita Motion Tour - 2010 - Athens - Decibell
Ναι όντως , εκτός αν παίξατε και απλά δεν είναι στο video.Superfunk είπε:Ωραια παιζετε,παιξτε ομως δικα σας τραγουδια την επομενη φορα.![]()
Τι να πω και εγω που δεν ηξερα καν οτι το poker face ειναι της lady gaga,και οταν ειπα στην κοπελα μου οτι δεν εχω ακουσει ποτε καποιο τραγουδι της lady gaga,τοτε αυτη γυρισε και μου ειπε μα καλα εσυ που ζεις...RogerWaters15 είπε:Ναι όντως , εκτός αν παίξατε και απλά δεν είναι στο video.
Βέβαια για να σας πώ την αλήθεια εγώ το πρώτο δεν ήξερα αν είναι διασκευή ή δικό σας, πρώτη φορά το άκουγα![]()
.nexarulhu είπε:Τι να πω και εγω που δεν ηξερα καν οτι το poker face ειναι της lady gaga,και οταν ειπα στην κοπελα μου οτι δεν εχω ακουσει ποτε καποιο τραγουδι της lady gaga,τοτε αυτη γυρισε και μου ειπε μα καλα εσυ που ζεις...
Να προσθεσω οτι η διασκευη μου αρεσε αρκετα εως πολυ![]()
+άπειρο κ εγώ σκάλωσαRogerWaters15 είπε:[spam] Εμένα μου αρέσει το αβαταρ σου [/spam]
Y.Γ.Sorry αλλά είδα την φάτσα του Ben μετά από τόσο καιρό και ενθουσιάστηκα
ειναι το καλυτερο σχολιο που θα μπορουσαμε να δεχτουμε. Σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια αλλα και που μας ανεβασες την αυτοπεποιθηση!! ;Dez είπε:Αν μου έλεγαν πως αυτή η μπάντα είναι οι τάδε απο ΝΥ και είναι hot these days δεν θα είχα λόγο να μη το πιστέψω. Κι'αυτό για μένα είναι ενδεικτικό για το πόσο καλοί είστε, σκηνικά και μουσικά.
spiros69 είπε:Eίσαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλοί...
Και η κοπελιά σας όμως μας την ΑΝΕΒΑΣΕ την..Αυτοπεποίθηση![]()
![]()
Όσον αφορά τις φάτσες σας μόνο το κορίτσι μου άρεσε. (Και όχι μόνο η φάτσα της).![]()
Σε μένα ρε φίλε τον κολλητό σου??τον αδερφό σου??Αφού και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ρε παληκάρι...ignantios είπε:Αυριο θα πεσει ανωνυμο τηλεφωνημα στις γυναικες σας και μαντηλι στο ακουστικο......εκτος εαν.....................................................πεσετε απο μια 150αρα ΕΥΡΩ εκαστος....
τηλ. επικοινωνιας 697........... ωρες γραφειου.Ζητηστε τον ΑΝΤΩΝΗ θα καταλαβω.
;D