- Πόντοι
- 38
Ναι. Το ξέρω. Έχω μίαbihlas87 είπε:Τόσο πιστός στο 'αυστηρό' σχήμα του precision? Σκέψου τα offset σώματα σαν χυμώδεις γυναίκες που ποζάρουν με λάγνο 'σπάσιμο' στη μέση... τίποτα?

Ναι. Το ξέρω. Έχω μίαbihlas87 είπε:Τόσο πιστός στο 'αυστηρό' σχήμα του precision? Σκέψου τα offset σώματα σαν χυμώδεις γυναίκες που ποζάρουν με λάγνο 'σπάσιμο' στη μέση... τίποτα?
Μακάρι να ήμουν, αν ήμουν θα το ξέρατε.audiokostas είπε:Εκτός κι αν είσαι και συ τόσο ροκ όσο ο freerock.
Μη φοβάσαι.bihlas87 είπε:... φοβάμαι είναι η αλήθεια...
Ας αποφασίσω πρώτα τι θα κάνω ............
Μακάρι να ήμουν.............
Είμαι στη Λάρισα και το μόνο κατάστημα που υπάρχει εδώ πρέπει να έχει μόνοbsiap είπε:Φυλλα πλαστικου απο καταστημα με ειδη μοντελισμου!
Ούτε με εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα δεν σώζεται δηλαδή? Εγώ παραμένω αισιόδοξος...Ναι. ;D
Μα δεν θα βάλω διάφανο, πως θα κρύψω τα cavities?+1 για το plexiglass, στο οποίο αν έχεις φίλο που δουλεύει αερογράφο κάνεις και σχέδιο... από πίσω όμως
Επίσης αν έχεις dremel, με την πολύ λεπτή διαμαντοκεφαλή και λίγο υπομονή, κάνεις επαγγελματική δουλειά.
Κάντο με λεπτό κόντρα πλακέ και μελαμίνη ή αυτοκόλλητο για τα συρτάρια.bihlas87 είπε:Μα δεν θα βάλω διάφανο, πως θα κρύψω τα cavities?