• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Mogwai τον Οκτωβριο

Aς πάνε οι Mission σε καινούργιο θρεντ... εδώ χάνονται. Gdevelek εγώ θα ήθελα πολύ να ήμουν, αν μη τι άλλο για να δω και τους αγαπημένους μου Common Sense που τους ακούω από τον καιρό του πρώτου τους εφτάιντσου ('95 νομίζω). Eίχε κάτι κακό ο ήχος? Πάντως διάβασα αυτό σήμερα: http://www.mixtape.gr/the-mission-fuzz/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-mission-fuzz

όσο για τον Hinkler έχω να κάνω λίγες παρατηρήσεις

1. πάσχει από τον συνήθη σνομπισμό του βρετανού που ξέρει πως κάποτε ήταν υπήκοος μιας αυτοκρατορίας, ενώ τώρα  μονάχα της 51ης πολιτείας των ΗΠΑ, και μέσα στην πίκρα του εκτονώνεται προσβάλλοντας μικρώτερες χώρες (μόνο αυτός αντελήφθη διαδηλώσεις την Παρασκευή)

2. δεν καταλαβαίνει πως, ως μπάντα που κάνει περιοδεία νοσταλγίας για τα 25 χρόνια της, θα παίξει μπροστά σε 35-40+ κοινό, και το κοινό αυτό δεν σεληνιάζεται όσο εύκολα αυτός θα ήθελε, έχει ανεβασμένες απαιτήσεις και κριτήρια

3. για τα καραγκιοζιλίκια των άλλων δύο στο τέλος, λέξη δεν είπε...

και να πάρει η ευχή, ούτε μια κιθάρα δεν έφερε;

α ναι, για τον ήχο... θα έλεγα μόνο πως για άλλη μια φορά, ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνω νότες στην lead κιθάρα, χάνονταν στη συνολική βαβούρα παρότι οι παραμορφώσεις ήταν χαμηλά

δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι τόσο δύσκολο να διατηρείς μια κάποια ευκρίνεια σε υψηλές εντάσεις, και αναφέρομαι στην ηχοληψία, όχι στον κιθαρίστα, αυτός φαινόταν να παίζει μια χαρά

είμαι περίεργος τι θα έλεγε ένας επαγγελματίας ηχολήπτης αν ήταν εκεί και άκουγε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back