- Πόντοι
- 1,058
Τελικά κατέληξα κάπου!Θα βάλω JB Duncan διπλό στη γέφυρα,έναν YJM Dimarzio στη neck θέση και στη μεσαία θέση έναν Fender Mexico pickup.Πώς σας φαίνεται?
Και είναι απαραίτητα κακό αυτό?Sorry για την ασχετοσύνη αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με μαγνήτες και ιδιαίτερα μονούς!Ritchie77 είπε:O μεσαιος θα εχει μικροτερη ενταση απ' τους αλλους δυο![]()
Έχουνε διαοφορά οι single με τους humb.. μπορεί και ο yjm neck να σου κάνει το ίδιο αλλά δεν είναι και κάτι το σίγουρο ανάλογα με τον μαγνήτη.Ο jb που είναι στην κατηγορία των high όταν τον σπλιντάρεις και δουλεύει σαν single έχει αισθητή διαφορά αλλά πάντα παίζει ρόλο και ο μαγνήτης μπορεί με τον yjm να μην υπάρχει τέτοιο θέμα μπορεί και ναι.BillTrantos είπε:Και είναι απαραίτητα κακό αυτό?Sorry για την ασχετοσύνη αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με μαγνήτες και ιδιαίτερα μονούς!
Ναι εντάξει το καταλαβαίνω αυτό,είναι πρόβλημα που μπορώ να το διαχειριστώ!ΠΑΟΚιτο είπε:Απλά θα πρέπει να συμβιβαστείς με το ότι κάθε φορά, στη διάρκεια ενός κομματιού, που θα αλλάζεις μαγνήτη θα πρέπει να παίζεις και με το βόλιουμ για να έρθει ο ήχος στο ίδιο επίπεδο.
Δε βοήθησε ιδιαίτερα γιατί μου πρότεινε μαγνήτες εκτός budget,αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρον! ;DΘέλεις να δοκιμάσεις κάτι εκτός πεπατημένης...; Για κοίτα και αυτόν τον custom-α:
http://www.fuelieguitars.com/SSH-strat.html
με 225 δολ. και το rate του Ευρώ, θα είσαι εντός budget. Έχει ένα κλιπ και το link πιο πάνω, αλλά έλα και ένα ακόμα:
Το μανίκι θα είναι όλο maple και το σώμα είναι alder.Μίλησα και με έναν μάστορα ηλ.κιθάρων και μου είπε ότι ταιριάζει το συγκεκριμένο set μαγνητών...Ritchie77 είπε:Bαλε επανω αυτους που διαλεξες και αν δεις οτι καποιος δε σου κανει τον πουλας και παιρνεις αλλον...αγορασε και πουλα στα μεταχειρισμενα για να εχεις οσο το δυνατον μικροτερη χασουρα. Ακου πως θα συνεργαστουν μεταξυ τους οι μαγνητες και (αν και μου τη σπαει που το λεω) παιζουν ρολο τα κσυλα μανικιου και σωματος
Δεν έχεις άδικο, κι εγώ το ψάχνω ακόμα,άντε να δούμε!Ψάξε για jakson dinky με jb και sigle coil neck να δεις ποιος είναι και πάρε πληροφορίες μήπως σου κάνει.
Για να τον βάζουν μαζί με humbucker θα πρέπει να είναι συμβατοί μεταξύ τους οι μαγνήτες ψάχνω και γω τώρα
Δε βρίσκω λόγο για να μην κολλάνε οι 3 αυτοί μαγνήτες μεταξύ τους...kbasilis είπε:Η jakson σε συνδιασμό με τον jb έχει τους seymour duncan stk-1 single-coil μπήκα στης seymour την σελίδα και δεν τον βρίσκω.
δεν ξέρω για τον dimarzzio yjm αλλά ο seymour είναι και Hum-canceling αλλά medium output.
Θα μου πεις και ο 59 αν και hum.. είναι vintage output και συνδιάζεται με high παίζει να σου κάνει.
Άμα ο ήχος τους σε βολεύει και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την διαφορά της φωνής αναμεσα στους μαγνήτες τότε προχώρα,εσένα όπως σε βολεύειBillTrantos είπε:Δε βρίσκω λόγο για να μην κολλάνε οι 3 αυτοί μαγνήτες μεταξύ τους...
Θα σου πω πώς το έχω σκεφτεί.Ο YJM για lead παιξίματα,ο Fender για καθαρά και ο JB για ρυθμικά έως hard rock.Μακάρι να βγει γιατί έχω δεθεί πολύ με αυτή την κιθάρα και από τότε που πήρα την Hellraiser δεν την έχω αγγίξει...kbasilis είπε:Άμα ο ήχος τους σε βολεύει και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την διαφορά της φωνής αναμεσα στους μαγνήτες τότε προχώρα,εσένα όπως σε βολεύει![]()