- Πόντοι
- 7,473
Όχι δε μπορούσε να ψηφίσει 2 φορές τον εαυτό του...αν είχες ψηφίσει θα το ήξερες. Σε ότι αφορά την ουσία της διαδικασίας νομίζω ότι και εγώ και ο Yameth κάναμε ότι μπορούσαμε για να είναι ξεκάθαρος και ο σκοπός και η ουσία και το τι θα κριθεί τελικά αλλά και το πως θα γίνει αυτό.Wow! είπε:Δεν γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια και δεν την παρείχε ο νικόδημος. Βέβαια, έτσι όπως το λες, κάποιος θα μπορούσε να ψηφίσει δύο φορές τον εαυτό του;
Ναι, αυτό το κατάλαβα, αλλά δεν βλέπω καμία απάντηση για το που αποδίδεται. Οι γνώστες και οι μη-γνώστες εφαρμόζουν τα ίδια κριτήρια και καταλήγουν στα ίδια αποτελέσματα; Αυτό ρώτησα.
Δεν με ενδιαφέρει να αμφισβητήσω τη διαδικασία, άλλωστε έχει τελειώσει. Αλλά όταν έχουμε πεντασέλιδα ποστ αποφθεγματικού και αποφατικού χαρακτήρα, από τα οποία υποτίθεται ότι πρέπει να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα ή να μάθουμε κάτι, νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κατανοούμε τη διαδικασία, είτε συμφωνούμε με αυτήν, είτε όχι.
Αν δεν τα κατάφερα και μείνανε αρκετοί με απορίες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχθώ την ανικανότητα και αποτυχία μου. Το ίδο πρέπει να πω και για το αν κάποιος έβγαλε ή όχι κάποιο συμπέρασμα από τα πεντασέλιδα αποφθεγματικού χαρακτήρα ποστ μου.....ειλικρινά σόρρυ αν σας κούρασα.
Από την άλλη, επειδή αισθάνομαι υπεύθυνος για το όλο στόρι "διαγωνισμός" και δεν έχω όρεξη να το τραβήξω άλλο οφείλω να σας πω πως ειλικρινά με κούρασε αφάνταστα ως κουβέντα και από την στιγμή που βλέπω ότι κουράζει και άλλους δεν προτίθεμαι να το επαναλάβω (ή έστω να συμμετάσχω στην συνδιοργάνωση του).
Σε ότι αφορά το ερώτημα σου eye , αυτό θα έπρεπε να είναι και το λογικά αναμενόμενο αποτέλεσμα δηλαδή οι τεχνικά καλύτερες μίξεις να ταυτίζονται με αυτές που απλά προτιμάει ως καλύτερες το μέσο αυτί. Το αντίθετο αποτέλεσμα θα έπρεπε να μας προβληματίσει (και ίσως να μας βάλει σε σκέψεις για τον τρόπο της ψηφοφορίας, το αν κάποιοι απλά ψήφισαν τον φίλο τους κλπ κλπ). Το παρόν αποτέλεσμα είναι απόλυτα λογικό (με τις όποιες παρεκλίσεις που δεν επηρεάζουν την ουσία) και εξάγει το απλούστατο συμπέρασμα ότι η απλή αισθητική αντίληψη περί καλού ή κακού μιξ του μέσου ακροατή ταυτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό (και ίσως ως έναν βαθμό καθορίζεται) με την τεχνική αρτιότητα και το επίπεδο της ποιότητας επεξεργασίας τόσο του προς κρίση ηχητικού υλικού όσο και των ίδιων των μιξέρ.
Ελπίζω να κράτησα το ποστ μου σε λογικά επίπεδα.