1) Εγώ δεν έχω καμιά ένσταση με τον διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ καλός, ειδικά για πρώτη φορά και με τον όγκο των συμμετοχών. Το διευκρινίζω απλώς, καθώς κάτι τέτοιο φάνηκε να βγαίνει προς τα έξω
2) Αυτό το οποίο πολύ απλά είπα, είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι, κάποιος που χρησιμοποιεί εξωτικά μηχανήματα, με κάποιον που παίζει με τόμπολες. Άποψή μου, γίνεται δεκτή ή όχι. Απλώς πιστεύω ότι ανάμεσα στα όποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν ανήκει και αυτό με τα ράσα και τον πάπα.
Εξάλλου δεν είναι ανάγκη να γίνει διαχωρισμός hard vs soft. Μπορεί στην εξίσωση να μπει και η παράμετρος hybrid. Ή πολύ απλά μπορεί να διαχωρισθεί σε εξωτικό εξοπλισμό και σε χαμηλότερου budget, ανεξαρτήτως "υφής" των μέσων.
Και συνεχίζω λίγο ακόμη, λέγοντας ότι ένα πολύ καλό μηχάνημα οποιασδήποτε μορφής, εικονικό ή μη, δεν θα κάνει τη διαφορά μεταξύ του 10 και του 1, αλλά μεταξύ του 8 και του 6 πιθανόν να θολώσει λίγο τα νερά. Ίσως :
Και κάτι ακόμη. Επαναλαμβάνω ότι έκανα μια απλή πρόταση. Καμιά μομφή και άλλα τέτοια που διάβασα. Ίσως ο τίτλος σχολιάζοντας... αντί του προτείνοντας... να έπαιξε λίγο το ρόλο του, ίσως και να μην το έθεσα σωστά πριν το διαχωρισμό και βγήκε αυτή η άποψη (όχι δική μου πάντως) προς τα έξω.
Α ναι, τώρα πως βγήκε αυτό το περί soft vs hard και άλλα τέτοια άσχετα δεν το κατάλαβα. Είτε γράφω στον αέρα και κάποιοι δεν προσέχουν (ειδικά σε αυτό το θέμα που απάντησα ήδη από την πρώτη σελίδα), είτε δεν εκφράζομαι σωστά. Ίσως να είναι το δεύτερο!!!!