Mistreated από σημερινή πρόβα

Ήθελα να το πάρω στο δικό μου γκρουπ το κομματι αυτό, δλδ να το τραγουδώ, αλλά θα ήταν αδυνατο να παίζω κιθάρα ταυτόχρονα. Και το έσπρωξα στο παραδίπλα γκρουπ που παίζω κιθάρα μονάχα. ?

Telecaster πήρα σήμερα, με διαφορετικά πετάλια έτσι για αλλαγή. Δεν μου πολύ άρεσε ο ήχος αλλά δεν βαριέσαι….

Περνάμε καλά είναι η αλήθεια. Σήμερα εμαθα ότι θα κάνουμε και συναυλία σε ένα σούπερ αρχαιολογικό χωρο, τον Ιούνη. Θα ανεβάσω τα συνήθη βίντεο…

Περνάμε καλά είναι η αλήθεια. Σήμερα εμαθα ότι θα κάνουμε και συναυλία σε ένα σούπερ αρχαιολογικό χωρο, τον Ιούνη. Θα ανεβάσω τα συνήθη βίντεο…

Αυτά είναι καλό να ... Γίνονται! Τα άλλα μέλη της μπάντας είναι επίσης του ωδείου? Ωραίο αποτέλεσμα, επαγγελματικό. Θα είναι πολύ ωραίο λάιβ 

Ολοι είναι μέλη του ωδείου και κάνουν μαθήματα εκεί, εκτός τον ντράμερ που πλέον είναι ο δασκαλος (20 χρόνος). Εγώ δεν κάνω πλέον μαθήματα (εκεί ξεκίνησα να μαθαίνω το 2017) αλλά συμμετέχω σε δυο γκρουπάκια. 30 μέτρα από το σπίτι μου είναι. Το ένα μου παιδί με ακόλουθα και φοιτά εκεί, ενώ το άλλο, ευελπιστώ να ακολουθήσει το πρώτο, που ακολουθεί εμένα ?

Εύγε σας!!! ❤️

σε ποιο δευτερολεπτο την ακούς?
Σε διάφορα σημεία. Ενώ έπρεπε να είναι μι-φα# παίζεις λα-φα#

Είναι φα# (6) μι-φα# (4) 2 φορές. Την πρώτη το παίζεις σωστά ενώ τη δεύτερη λάθος. Σε παρένθεση είναι οι χορδές.

Κατάλαβα τι λες. Σε πολλά σημεία το παίζω λίγο random, και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυδίνω σημασία σε τόση λεπτομέρεια. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το vibe και το groove. Ευχαριστώ για την παρατήρηση, όπως και να 'χει.

Γιώργο από τον κακό ήχο που ακούω, ακούω ότι (εκτός των λάθος νοτών) και πολύ gain πράγμα που δεν συνάδει με την αισθητική του κομματιού.

πολύ gain
παρασύρθηκα…?

Για την ποιότητα δεν μπορω να κάνω και πολλά. Με ένα μικρούλι SS fender champion παίζω

Mε στρατ και τον συνήθη πετάλια ακούγομαι ετσι

mistreated.mp3

(από την πρώτη μας πρόβα στο κομμάτι, την προηγούμενη βδομαδα)

Attachments

Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ρυθμική κιθάρα (αν ναι είναι υπερβολικά χαμηλά) αλλά το μπάσο που ακούγεται αρκετά καθαρά, παίζει λάθος αρμονία σε μεγάλο μέρος του κομματιού. Νομίζω πρέπει να το ξαναδείτε αρμονικά όλοι μαζί. 

Υπάρχει ρυθμική κιθάρα και είναι όντως χαμηλά στο κομμάτι αυτό. Μόνο στο σόλο, όπου κάνει τη 2η φωνή ακόυγεται ξεκάθαρα.

Θα το ξαναδούμε σίγουρα. Ακόμα το δουλεύουμε.

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back