Mistreated από σημερινή πρόβα

Υπάρχει ρυθμική κιθάρα και είναι όντως χαμηλά στο κομμάτι αυτό. Μόνο στο σόλο, όπου κάνει τη 2η φωνή ακόυγεται ξεκάθαρα.

Θα το ξαναδούμε σίγουρα. Ακόμα το δουλεύουμε.

• Like
Reactions: Jazzjoker
Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ρυθμική κιθάρα (αν ναι είναι υπερβολικά χαμηλά) αλλά το μπάσο που ακούγεται αρκετά καθαρά, παίζει λάθος αρμονία σε μεγάλο μέρος του κομματιού. Νομίζω πρέπει να το ξαναδείτε αρμονικά όλοι μαζί. 
Επίσης το θέμα της αισθητικής προσέγγισης. Δεν το λέω μόνο για σας. Η μεγάλη πλειοψηφία των νέων μουσικών (που τεχνικά είναι άψογοι) έχουν τελείως λαθεμένη άποψη για το πως παίζουν το εκάστοτε κομμάτι. Και δεν είναι μόνο θέμα ήχου.

Καταλαβαίνω τι λες Νέστορα αλλά ας μάθουν πρώτα να το παίζουν σωστά και μετά βλέπουμε την αισθητική. Από τα λεγόμενα του Γιώργου και από τις δύο ηχογραφήσεις, είναι προφανές ότι το ψάχνουν ακόμα.

Μπορεί εν τέλει να αποφασίσουν να το παίξουν σε death metal διασκευή. ?

παρασύρθηκα…?

Για την ποιότητα δεν μπορω να κάνω και πολλά. Με ένα μικρούλι SS fender champion παίζω

Mε στρατ και τον συνήθη πετάλια ακούγομαι ετσι

mistreated.mp3 7.54 MB · 355 downloads

(από την πρώτη μας πρόβα στο κομμάτι, την προηγούμενη βδομαδα)
Με τι πετάλια παίζεις ? 

Η συνήθης πεταλιερα είναι η παρακάτω, και το βασικό μου drive (με μονούς μαγνήτες) να είναι το skreddy. Χθες αφαιρεσα το ΑΤ+ και έβαλα το vs audio aftermath, το οποίο σε συνδυασμό με τους πολύ hot μαγνήτες, μου βάρυνε τον ήχο.

IMG_8620.jpeg

Ήθελε ένα τσακ λιγοτερο και όχι τοσο σφιχτό gain... 

• Συμφωνώ
Reactions: gkourmoul1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα