- Πόντοι
- 1,168
Δεν είναι?Under Pressure Band είπε:Disco το Miss You των rolling stones? 8)
Το Do ya think I'm sexy του Rod δεν ήταν?
Δεν είναι?Under Pressure Band είπε:Disco το Miss You των rolling stones? 8)
Τι χέβι μέταλ? ,μπα δε νομίζω ,για χαρντ ροκ το κόβω ;DΚαμιά ,γυναικεί φωνούλα βάλτε μόνο για μπακ ,γιατί ο Τζάγκερ παίζει το φαλτσέτο-το φωνητικό 8)- π@στ@κα ;Dgvour είπε:Μη σου πω και το Emotional Rescue οτι ειναι ;D ;D.
κατα την γνωμη μου,μεγαλα rock συγκροτηματα παραμενουν ροκ οτι στυλ και αν παιξουν οπως οι Stones.Καμια φορα καποιοι θεωρουν ενα κομματι disco εξαιτιας του οκταβικου παιξιματος του μπασσου ..αλλα οταν μπαινει η φωνη του Jagger η οι κιθαριες του του Κιθ βγαζεις το συμπερασμα οτι αυτα τα συγκροτηματα οτι και να παιξουν το παιζουν με rock υφος..Nestoras είπε:Δεν είναι?
Το Do ya think I'm sexy του Rod δεν ήταν?
Ήμαρτον με αυτόν τον... Apos ;D ;D ;D 800 χρόνια κιθαρίστας... είπε ένα τραγούδι και έγινε χαλασμόςUnder Pressure Band είπε:κατα την γνωμη μου,μεγαλα rock συγκροτηματα παραμενουν ροκ οτι στυλ και αν παιξουν οπως οι Stones.Καμια φορα καποιοι θεωρουν ενα κομματι disco εξαιτιας του οκταβικου παιξιματος του μπασσου ..αλλα οταν μπαινει η φωνη του Jagger η οι κιθαριες του του Κιθ βγαζεις το συμπερασμα οτι αυτα τα συγκροτηματα οτι και να παιξουν το παιζουν με rock υφος..
Έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ήμαρτον με αυτόν τον... Apos ;D ;D ;D 800 χρόνια κιθαρίστας... είπε ένα τραγούδι και έγινε χαλασμός![]()
Ύποπτα πράγματα και βαθύς συμβολισμός φίλτατε Χάρη ,που με πέρασε απαρατήρητος .Haris είπε:Ποιος ρε Σάμυ, ο N. Apos; Το σεξ σίμπολ των ηπείρων; Are you with your goods? 8)
Ρε συ, λες γι' αυτό να έπαιξαν Tom Robinson στο τελευταίο live; ;D
Σοβαρά? Δεν το πιστεύω λαίμαιatreu73 είπε:Samy όλα τα links σου είναι μούφα φίλε.
Συγνωμη ...αλλα καταλαβαινετε ....Nestoras είπε:Είμαι φίρμα αλλά μην τα παραλέτε κιόλας.