Miss you-Nestor Apos and a Noiz Band.

Under Pressure Band είπε:
Disco το Miss You των rolling stones? 8)
Δεν είναι?

Το Do ya think I'm sexy του Rod δεν ήταν?

gvour είπε:
Μη σου πω και το Emotional Rescue οτι ειναι  ;D ;D.
Τι χέβι μέταλ? ,μπα δε νομίζω ,για χαρντ ροκ το κόβω  ;DΚαμιά ,γυναικεί φωνούλα βάλτε μόνο για μπακ ,γιατί ο Τζάγκερ παίζει το φαλτσέτο-το φωνητικό 8)- π@στ@κα  ;D

Nestoras είπε:
Δεν είναι?

Το Do ya think I'm sexy του Rod δεν ήταν?
κατα την γνωμη μου,μεγαλα rock συγκροτηματα παραμενουν ροκ οτι στυλ και αν παιξουν οπως οι Stones.Καμια φορα καποιοι θεωρουν ενα κομματι disco εξαιτιας του οκταβικου παιξιματος του μπασσου ..αλλα οταν μπαινει η φωνη του Jagger η οι κιθαριες του του Κιθ βγαζεις το συμπερασμα οτι αυτα τα συγκροτηματα οτι και να παιξουν το παιζουν με rock υφος..

Under Pressure Band είπε:
κατα την γνωμη μου,μεγαλα rock συγκροτηματα παραμενουν ροκ οτι στυλ και αν παιξουν οπως οι Stones.Καμια φορα καποιοι θεωρουν ενα κομματι disco εξαιτιας του οκταβικου παιξιματος του μπασσου ..αλλα οταν μπαινει η φωνη του Jagger η οι κιθαριες του του Κιθ βγαζεις το συμπερασμα οτι αυτα τα συγκροτηματα οτι και να παιξουν το παιζουν με rock υφος..
Ήμαρτον με αυτόν τον... Apos  ;D ;D  ;D 800 χρόνια κιθαρίστας... είπε ένα τραγούδι και έγινε χαλασμός  ;) Που να πει και δεύτερο δηλαδή... θα γίνει σπατακρόμφ...  ;D

Και αυτός ο μπασίστας με τις οκτάβες...α πα πα πα... στα λιοντάρια και γρήγορα  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ήμαρτον με αυτόν τον... Apos  ;D ;D  ;D 800 χρόνια κιθαρίστας... είπε ένα τραγούδι και έγινε χαλασμός  ;)
Έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. ;D

Εντελώς τυχαία ;D ξανάκουσα το άσθμα και με δίνει την αμυδρά εντύπωξη πως ο τραγουδιάρης πρέπει να το ψιλοσηκώνει το σακάκι  ;D ;D ;D δεν ξεύρω βέβαια αν αφτό συμβαίνει στη προσπάθεια να αποδώσει Τζάγκερ ,αλλά μένει η εντύπωξη ταύτη

Ποιος ρε Σάμυ, ο N. Apos; Το σεξ σίμπολ των ηπείρων; Are you with your goods?  8)

Ρε συ, λες γι' αυτό να έπαιξαν Tom Robinson στο τελευταίο live; ;D

Επιτελους !!!!!

Το ιερο Graal της παγκοσμιας δισκογραφιας ,

η σπανιοτερη ηχογραφηση ever ,

το πιο πολυποθητο αντικειμενο των απανταχου συλλεκτων

(βινυλιου ,γραμματοσημων,καρτων Yu-Gi-Oh)

ελευθερο στο πλατυ κοινο .

Αυτη η σπανιας ομορφιας συλληψη που εκανε τον Burdon να δακρυσει

τον Jagger  να ζηλεψει ,τον Sinatra να μην ξανατραγουδησει ποτεΣ ,

και τον Καρβελα να ασχοληθει με την συνθεσΙς ,πλεον ανηκει σε ολους .

Μονο οι DP δεν ασχοληθηκαν με το θεμα αν και φημολογειται οτι

εχουν βαλει το χερακι τους πισω απο απο το cover του Νes Tor

(μιας και το τραγουδι ειναι δικο τους) .

Ευχαριστουμε Nes , ευχαριστουμε DP .

;D

Είμαι φίρμα αλλά μην τα παραλέτε κιόλας.

Haris είπε:
Ποιος ρε Σάμυ, ο N. Apos; Το σεξ σίμπολ των ηπείρων; Are you with your goods?  8)

Ρε συ, λες γι' αυτό να έπαιξαν Tom Robinson στο τελευταίο live; ;D
Ύποπτα πράγματα και βαθύς συμβολισμός φίλτατε Χάρη ,που με πέρασε απαρατήρητος .

Ήδη στο www.nestorapos fanclub/blogspot.com οι Νεστορίτσες πνέουν τα μένεα εναντίον μας και παρουσιάζουν σα παράδειγμα τις φίλες τους Ρουβίτσες που έκλειναν τα αυτιά τους σε όσα ελλεινά καταμαρτυρούσαν στο Σάκη οι οχτροί του.

Nestoras είπε:
Είμαι φίρμα αλλά μην τα παραλέτε κιόλας.
Συγνωμη ...αλλα καταλαβαινετε ....

..ο ενθουσιασμος της νιοτης ....

..η εκπληξη της στιγμης ...

..το συμβολαιο με τις ρητρες ...

...το bonus ... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back