Miss you-Nestor Apos and a Noiz Band.

Haris είπε:
Τελικά μάθαμε ποιοι παίζουν εξαχορδοτετράχορδα, ποιος τραγουδάει (εξαιρετικά πρέπει να πω!), αλλά ως συνήθως τον ντράμερ τον έχουμε χεσμ...νο! Typical... ;D
Δόξα και τιμή στον Βράχο της μπάντας, τον Γιώργο, τον ρυθμικό ογκόλιθο τυμπανοκρούστη της μπάντας  ;D

Ρε Terry ωραίος ρε αδελφέ αλλά μήήήήπως παίζεις πολλά? Το νοιώθω λίγο πνιγμένο το κομμάτι... Άστο να πάρει ανάσα... Μην το πνίγεις... :P

funky_bassman είπε:
Ρε Terry ωραίος ρε αδελφέ αλλά μήήήήπως παίζεις πολλά? Το νοιώθω λίγο πνιγμένο το κομμάτι... Άστο να πάρει ανάσα... Μην το πνίγεις... :P
Πολλά? Και λίγα λές...Του έβγαλα τα... μάτια  ;D Αλλά δεν φταίω εγώ... Από την μια έχω τους δύο... εξάχορδους πυραύλους  ;), τον Γιώργο να βαράει του θεού τα μπιτ... τι να κάνω... σαν παιδί παρασύρθηκα  ;D ;D ;D

Βέβαια η συνέχεια μου θα είναι...χειρότερη, καθώς κάθε φορά φεύγω από την πρόβα, μου δίνουν κάνα δύο CD με μπασίστες που παίζουν... κάτι μεταξύ κάλτσες και καταιγίδες  ;D (καμία... 40αρια νότες στο... τέταρτο  ;D)!

Κάποιο λόγο θα έχουν για να μου δίνουν να ακούω συνέχεια τέτοια διαβολικά παιξίματα  ;) Δεν τον έχω καταλάβει ακόμα, αλλά που θα μου πάει...  ;D

Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα  θα μιλήσομε για μουσική...  ;D εύγε  Τerry  και ας παίζεις πολλά  ;)

Μια απορεια  το Squier  εχει  fretlines  ;D

lgbesios είπε:
Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα  θα μιλήσομε για μουσική...  ;D
Δε πιστεύω να υποννοείς, ότι ο τραγουδιστής είναι άμουσος. :D

lgbesios είπε:
;)

Μια απορεια  το Squier  εχει  fretlines  ;D
Εννοείται αγαπητέ συνονόματε  ;)

@ Νέστορας: Ε, όχι και άμουσος... αφού έχεις γίνει η μούσα μας  ;D

LK είπε:
Πού το έστειλες Γεώργιε; Διότι εγώ ΟΥΔΕΝ τι έλαβα ;D ;D
Aυτο αποδεικνυει οτι δεν εισαι αμουσος(ακομη ;D ;D).

gvour είπε:
Aυτο αποδεικνυει οτι δεν εισαι αμουσος(ακομη ;D ;D).
Αααα , ώστε να με παγιδεύσεις προσδοκούσες με τοιαύτη την ερώτηση! ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ :P :P :P ;D

LK είπε:
Αααα , ώστε να με παγιδεύσεις προσδοκούσες με τοιαύτη την ερώτηση! ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ :P :P :P ;D
Μου φαίνεται 2 καφέδες χρειάζεσαι. ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δόξα και τιμή στον Βράχο της μπάντας, τον Γιώργο, τον ρυθμικό ογκόλιθο τυμπανοκρούστη της μπάντας  ;D
Μπράβο ρε Terry που εσύ τουλάχιστον αναγνωρίζεις την καθοριστική συμβολή του ...ογκόλιθου και του έκανες ειδική μνεία. Έτσι πρέπει, εμείς οι ρυθμσεξιονάδες να αλληλοϋποστηριζόμαστε!

Πρέπει να πω ότι ο ήχος των τυμπάνων είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος που έχω ακούσει σε clips που έχει ανεβάσει ο Nestor. Φαίνεται πώς αυτή η φωνή ενέπνευσε και το Γιώργο! :D

Πολύ ωραίοι. Το άκουσα 4 φορές.  :D

Θέλω και φωτογραφίες του frontman να δω πως "στέκεται" μπροστά στο μικρόφωνο. Αν ακούω σωστά, το πλησιάζει με δόλο απο το πλαι και του τα λέει στο αυτί.  ;D

harilatron είπε:
Πολύ ωραίοι. Το άκουσα 4 φορές.  :D

Θέλω και φωτογραφίες του frontman να δω πως "στέκεται" μπροστά στο μικρόφωνο. Αν ακούω σωστά, το πλησιάζει με δόλο απο το πλαι και του τα λέει στο αυτί.   ;D
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, σκέψου το τετράκις. :D

Παραδοξως τωρα διαβασα το εισαγωγικο ποστ με μεγαλυτερη προσοχη...

Nestoras είπε:
Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα που οι περισσότεροι από σας - αν όχι όλοι - περιμένατε.

Θα 'θελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που αν και με συνοδεύουν μέτρια όπως θ' ακούσετε, με βοήθησαν ν' ανακαλύψω μια ακόμη πτυχή του ταλέντου μου.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Παραδοξως τωρα διαβασα το εισαγωγικο ποστ με μεγαλυτερη προσοχη...
Είδες ο άτιμος, δεν είναι μόνο φωνάρα και μουσικός Τιτάνας...  ;) Είναι και φυσικό συγγραφικό ταλέντο.  :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back