Μήπως σας βρίσκονται 13 χιλιάρικα;

Superfunk είπε:
Μολις σε γλυτωσα απο 12200 δολλαρια ;D
Τα δυο αυτα εχουν μια "μικρη" διαφορα: το πρωτο ανηκε στον ιδιο τον Bonham, το δευτερο οχι. 8)

Superfunk είπε:
Μολις σε γλυτωσα απο 12200 δολλαρια

http://www.ebay.com/itm/70s-BONHAM-ERA-LUDWIG-6-5-Supraphonic-402-Blue-Olive-SNARE-DRUM-for-SET-H261-/361067902025?pt=US_Drums&hash=item541152f449

;D

Ναι, αλλά αυτό το δεν έχει αγγίξει (βλ. κοπανήσει) ο θεός! ;D

μη παρεις τα καινουργια supraphonic γιατι ειναι brass ,o Bohnam επαιζε με zinc.

Δεν είχα σκοπό να πάρω ούτε καινούργιο ούτε μεταχειρισμένο ούτως ή άλλως. Έχω μαζέψει τόσα ταμπούρα που καλά θα κάνω να αρχίζω να τα ξεφορτώνομαι. Θέλεις ένα Noble & Cooley solid; ;D

Παρεμπιπτόντως, τα περισσότερα Supraphonic στα 70s - αλλά νομίζω και τα σύγχρονα - ήταν από αλουμίνιο. Υπήρχαν και κάποια brass (κελύφη που είχαν περισσέψει από τα 60s) αλλά νομίζω ότι ο Bonham έπαιζε με το κλασικό run-of-the-mill αλουμινένιο. Για zinc δεν έχω ακούσει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Σωωωωωπα.....δεν το προσεξα.... ;D ;D ;D
Φυσικα και ΔΕΝ το προσεξες.
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif

Waterfall-K είπε:
Φυσικα και ΔΕΝ το προσεξες.
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif
ε ναι ρε συ αφου ειμαι τυφλος....για αυτο αλλωστε ειπα στο ΟΡ πως να βγαλει ΑΚΡΙΒΩΣ τον ηχο του Bohnam  βαζοντας 42αρα σουρντινα (σαν και αυτη που εχει ηδη το originaly JB owned snare)  :P...εντελως τυχαια το ειπα..... ::)

. Θέλεις ένα Noble & Cooley solid; Grin
εχω 2..... ;D ;D ;D

αλλά νομίζω ότι ο Bonham έπαιζε με το κλασικό run-of-the-mill αλουμινένιο. Για zinc δεν έχω ακούσει.  

Ludalloy ηταν το οποιο ειναι ενα μιγμα zinc & αλουμινιου...(στην ουσια οπως σωστα λες ειναι απλα ...glorified aluminium  ;D)

Χαρούλη μου εδώ... εγώ...

Θα σου δώκω κάτι 10ετή Ελληνικά ομόλογα που έχω στην άκρη, με πολύ καλές αποδόσεις, να πας να το πάρεις.

Πες τους όμως να στο κρατήσουν μέχρι να έρθει ο χρόνος ωρίμανσης τους.

Ε, τι είναι να περιμένεις 10 χρονάκια  ;D 

Άντε βρε, καλορίζικο.  8)

ΥΓ: Αν θες να μου το ανταποδώσεις, έχω δει κάτι ωραία αρχαία Jazz Bass.

Και μην σε ανησυχεί το χρώμα, μου αρέσουν όλα  ;D

Superfunk είπε:
Ludalloy ηταν το οποιο ειναι ενα μιγμα zinc & αλουμινιου...(στην ουσια οπως σωστα λες ειναι απλα ...glorified aluminium  ;D)
Ορθώς ομίλησες, αν και η Ludwig δεν αποκαλύπτει επίσημα το κράμα του Ludalloy (μαρκετινίστικες μπούρδες ιφ γιου ασκ μι  :)).

Τέρυ, ελληνικά ομόλογα; Άστο μωρέ δεν πειράζει! Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως! ;D

Για τα JB, πες μου πόσα (το "όλα" δεν είναι απάντηση!) και ποιας περιόδου θέλεις και δώσε μου διεύθυνση να στα στείλω! Είδες πόσο σ' αγαπάω βρε; ;D

Haris είπε:
Για τα JB, πες μου πόσα (το "όλα" δεν είναι απάντηση!) και ποιας περιόδου θέλεις και δώσε μου διεύθυνση να στα στείλω! Είδες πόσο σ' αγαπάω βρε; ;D
Και late 60s και early 70s, μια χαρά είναι.

Βέβαια ένα pre CBS θα ήταν most welcome- σε βαθμό που θα έβαζα τη φωτογραφία σου πάνω από το τζάκι και από κάτω της πλακέτα που θα έγραφε My Hero  ;D

Και late 60s και early 70s, μια χαρά είναι.
Λέω (ή μάλλον λέμε  ;)) να κάνω κάποιο video blind τεστ με Fender 70s (assorted), νέα αλλά και noname (ή μάλλον "lesser" name) για να ξεφτιλιστούμε..... τι λες;  ;D

audiokostas είπε:
Λέω (ή μάλλον λέμε  ;)) να κάνω κάποιο video blind τεστ με Fender 70s (assorted), νέα αλλά και noname (ή μάλλον "lesser" name) για να ξεφτιλιστούμε..... τι λες;  ;D
Πολύ πιθανόν  ;D ;D ;D

Διότι ως γνωστόν, ακούμε με τα... μάτια  ;) ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Διότι ως γνωστόν, ακούμε με τα... μάτια  ;) ;D
Ακριβώς ! 

Και λογαριασμό δεν δίνουμε.;D

audiokostas είπε:
Εγώ είμαι μεσα, θα πέσει πολυ κλάμα... ;D

Ψιτ τετράχορδοι, σ' άλλη παραλία! Εδώ μιλάμε για το ταμπούρο του Bonham.

Ιερόσυλοι! ;D

Θα θέλει καλό καθάρισμα από τα υπολείμματα...gak, αν και οι roadies δεν άφηναν τίποτα στη τύχη.

Αλλά αυτά είναι κουτσομπολιό. Λατρεύουμε Bonham. :)

Φαντάζομαι ότι ένα τέτοιο relic θα κρατήσει/αυξήσει την αξία του. Άσε που όταν έχει περάσει απ' τα χέρια του Bonzo δε σε πειράζει να το χρησιμοποιήσεις. Τί χειρότερο μπορείς να του κάνεις; :D

Earendil είπε:
Φαντάζομαι ότι ένα τέτοιο relic θα κρατήσει/αυξήσει την αξία του. Άσε που όταν έχει περάσει απ' τα χέρια του Bonzo δε σε πειράζει να το χρησιμοποιήσεις. Τί χειρότερο μπορείς να του κάνεις; :D
Μπορεί να χει και το DNA του.

Μιας και μου περισεύουν €12Κ, με λίγη τύχη και λίγη υπομονή, τα εγγόνια μου πιθανόν να χουν έναν καλό ντράμερ στο γκρουπ τους.

Ψιτ τετράχορδοι, σ' άλλη παραλία! Εδώ μιλάμε για το ταμπούρο του Bonham.

Ιερόσυλοι! ;D
Πόσες χορδές κρύβετε κάτω από τα ταμπούρα σας εσείς;

Earendil είπε:
Άσε που όταν έχει περάσει απ' τα χέρια του Bonzo δε σε πειράζει να το χρησιμοποιήσεις. Τί χειρότερο μπορείς να του κάνεις; :D
Δεν ξέρω... Εμένα προσωπικά με φοβάμαι. Χρησιμοποιώ 3 επίπεδα δυναμικών στο παίξιμό μου. Και τα 3 είναι fff  ;D

Μπορεί να χει και το DNA του.

Μιας και μου περισεύουν €12Κ, με λίγη τύχη και λίγη υπομονή, τα εγγόνια μου πιθανόν να χουν έναν καλό ντράμερ στο γκρουπ τους.
Αν είναι να κάθεσαι να μαζεύεις με μπατονέτες το DNA του Bonham για να το στείλεις στους γενετιστές, δεν μου το κάνεις δώρο εμένα που είμαι ήδη καλός ντράμερ; Και θα βάλουμε τα εγγόνια σου να κάνουν μπάντα με τα δικά μου. ;D  

Πόσες χορδές κρύβετε κάτω από τα ταμπούρα σας εσείς;
Trade secret...

Trending...

Νέα θέματα

Back