εγω εχω εναν υπολογιστη και ΠΟΤΕ μου δεν εχω δωσει λεφτα σε αναβαθμισεις και μου παιζει ΑΝΕΤΑ ολα τα vst & φυσικα δεν εχει κρασαρει ΠΟΤΕ.philippe είπε:Καλησπέρα,
Εχω εναν υπολογιστη και συνεχεια δινω λεφτα σε αναβαθμισεις για να μου παιζει τα vst και να μη crash-αρει και σκεφτομαι μηπως θα ήταν προτιμότερο να αγόραζα ενα MAC.
Πoια η γνωμη σας;
Σωστο κι αυτο...βεβαια υπαρχει και το once you go mac...welcome backmikresdiadromes είπε:Πρόσεξε πολύ, γιατί αν αγοράσεις MAC δεν θα θελεις να ξαναδεις PC στη ζωή σου... Και βέβαια θα λυσεις ολα τα προβληματα με ενα mac
Ούτε τα pc ούτε τα mac crash-άρουν..Με την προϋπόθεση ότι έχει αγοραστεί το λογισμικό.mikresdiadromes είπε:Πρόσεξε πολύ, γιατί αν αγοράσεις MAC δεν θα θελεις να ξαναδεις PC στη ζωή σου... Και βέβαια θα λυσεις ολα τα προβληματα με ενα mac, αυτή είναι η δουλειά τους. Έτσι κι αλλιώς, τώρα όλα τα mac τρέχουν και Windows XP, οπότε, έχεις ό,τι θέλεις. Πάντως αν έχεις χρήματα, πήγαινε σε 8πύρηνο tower (MacPro), αλλιώς με 1500 ευρώ πάρε ένα iMac με οθόνη 24" και 2,66 CoreDUO (αυτόν πήρα κι εγώ) και κάνε τη δουλειά σου.![]()
έτσι από περιέργεια...μπορείς να ποστάρεις ένα κομμάτι σου? Για αν καταλάβω που χρειάζεσαι τα protools και δεν σου κάνει το Garageband (free), το Logic Εxpress (176.03 ευρώ), το Logic Studio (423.71 ευρώ)...και το Cubase βεβαίως, βεβαίως.philippe είπε:...συν 700ευρω για protools kai dx.
Όλα αυτά (στο περίπου), τα έτρεχα με G4...κάνοντας freezing τα tracks στο Garageband, χωρίς πρόβλημαΜε ενα Kontakt,minimoog,miroslav philarmonic,trilogy, drums machine και Ozone ξεκιναει τα τσικ τσικ
ειδες τελικα που εισαι υπερβολικος και δεν κανεις σωστη χρηση του software σου?Με ενα Kontakt,minimoog,miroslav philarmonic,trilogy, drums machine και Ozone
Τι εννοείς αρχηγέ? Όλα τα προγράματα που το παλικάρι αναφέρει, (εάν είναι νόμιμα...και παράνομα ακόμα) είναι υβριδικά, υπάρχουν και για τα 2 λειτουργικά. Εάν έχει τους εγκαταστάτες, κάνει install στο Mac.yameth είπε:Ετσι κι αλλιώς δεν θα σου επέτρεπε να έχεις τετοια πληθώρα VST instruments ούτε να αλλάζεις DAW αφού θα είναι πλέον και θέμα κόστους. (κανω λάθος; )
1)Το buffer στην audiophile που το έχεις ορίσει??philippe είπε:Το συστημα μου αποτελειται απο
Pentium 4, 3Ghz
Asus P5B-VM
Ram 2x1Gb+1X0.5Gb
Western Digital Sata2 600Gb
M-audio Adiophile 192
Αν ζοριστει με 5 vst και πανω με 5-6 Recs και κανα εφε οπως ειπα και πριν peakarei o CPU στο Nuendo.
Οποτε συμφερει να αγορασω 2πυρινο-4πυρινο και μετα απο δυο χρονια να θελω αλλα λεφτα για αναβαθμιση για να μου τρεχουν οι νεες εκδοσεις Nuendo-Vst κοστος 400ευρω ή να αγορασω ενα imac με Pro Tools ή logic 2000 ευρω;
2)Οχι????philippe είπε:1)256samples
2)Οχι