mini MAXIMUM IMPROVISION Live @KNOT Gallery

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Kαλημερα σε ολους.Εχθες μετα απο προσκληση μιας καλης φιλης (πιανιστα) παρακολουθησα μια συναυλια ενος γυναικειου group των miniMAXIMUM στην Knot Gallery .

Τα κοριτσια παιζουν ενα ειδος ''περιεργο'' για τα δικα μου δεδομενα.ΑΛΛΑ μου αρεσαν γιατι :α)

ειναι μια εντελως μοντερνα ΑΠΟΨΗ -ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ στα μουσικα πραγματα(κατα την αποψη μου παντα) β) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΛΗ κοπελες με ομαδικη συνθετικη διαθεση και πρακτικη.

γ) δεν εχουν ιχνος αυταρεσκειας -βεντετισμου πανω στην σκηνη.

δ) εχουν ιδεες που πραγματικα με αιφνιδιασαν ε)οι 2 απο αυτες ειναι πολυ καλες μουσικοι.

Ηταν μια βραδυα που δεν πηγε χαμενη αφου γνωρισα κατι καινουργιο για μενα και εκτος των αλλων ο κοσμος που παρευρισκετο οταν επαιζε το GROUP ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ.Εντυπωσιακο !!

Επισης να μην ξεχασω να αναφερω την ποιοτητα του κοινου αλλα και του χωρου .Εισητηριο 5 ευρω με ενα ποτηρι κρασι .Ηigh level ..low price.Ο χωρος ειχε πληροτητα 90%.Μπραβο στα κοριτσια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Progressive -industrial new style .Ξεχασα να γραψω οτι κατα την διαρκεια (ολοκληρης) της συναυλιας επροβαλετο video δικης τους παραγωγης & εμπνευσης που εδενε λιγο πολυ με την μουσικη .Την επομενη φορα θα το προαναγγειλω και ελπιζω να εχουν και καποια προσελευση απο τα progresive (oχι μεταλ και τετοια ) μελη του ΝOIZ .

Aν το link που παρέθεσα είναι το Live που είδες και άκουσες χτες...αποκτά ενδιαφέρον το θέμα (κατ'εμέ).

Ανοιχτά μουσικά εναρμονισμένα μυαλά!

pericles είπε:
Kαλημερα σε ολους.Εχθες μετα απο προσκληση μιας καλης φιλης (πιανιστα) παρακολουθησα μια συναυλια ενος γυναικειου group των miniMAXIMUM στην Knot Gallery .
Γιατί δεν ειδοποίησες;

ΣΤΡΑΤΟ;Ησουν εκει ;με παρακολουθεις ; 8)

Κοιτα ΝΕΣΤΟΡΑ  ΔΕΝ ηξερα οτι ενδιαφερεσαι για τετοιου ειδοθς μουσικη στο επομενο live θα ειδοποιησω. ::)

pericles είπε:
Κοιτα ΝΕΣΤΟΡΑ  ΔΕΝ ηξερα οτι ενδιαφερεσαι για τετοιου ειδοθς μουσικη στο επομενο live θα ειδοποιησω. ::)
Δε μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα ακούγοντάς τες, αλλά πάντα πειραματικές προσπάθειες μ' ενδιαφέρουν και 'δω φαίνεται ότι υπάρχει κάτι. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back