MiLoop - Take five (inspace remix) by funky_bassman

funky_bassman

Μέλος
Πόντοι
38
Λοιπόν παιδιά αποφάσισα να κάνω ένα remix/διασκευή του κλασσικότατου τραγουδιού... ΔΕΝ θα αρέσει σε αυτούς που περιμένουν/θέλουν κάτι κλασσικό! Οι νότες είναι όλες εκεί αλλά τελείως διαφορετικά... Το midi στο σαξόφωνο βρωμάει από χιλιόμετρα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να δώσει την αισθητική των 90s (τουλάχιστον για τη μουσική που παίζω, κατά κύριο λόγω ηλεκτρονική)... Περιμένω γνώμες...

MiLoop_-_Take_Five_inspace_remix.mp3

Attachments

Μου φαίνεται λάλησες. Άντεξα κατά προσέγγιση 40 δευτερόλεπτα.

Nestoras είπε:
ακομα ενας λογος να το ακουσω!  :)

εισαι ωραιος Funky! μου αρεσε η προσεγγιση σου

θα ελεγα οτι dubιζει Λιγο ε?

Αφού θέλεις καινούρια προσέγγιση (και ενίοτε κάτι πας να κάνεις) προχωρα και αποδόμησέ το ευθαρσώς και με άποψη.

Δεν το έκανες. Ξαναλέω ότι υπάρχουν στιγμές που λες ότι κάτι θέλει να πει ο ποιητής αλλά δυστυχώς, όπως και να το "ντύσεις", το γελοίο sax δεν δίνει καμία 90s αισθητική αλλά πηδάει την (οποιαδήποτε) προσπάθεια.

Θα σου τραβήξω το αυτί στις μπύρες.... ;D

audiokostas είπε:
Θα σου τραβήξω το αυτί στις μπύρες.... ;D
Το έχεις παρατηρήσει ότι πάντα βγάζω τραγούδια που είναι 100% αμφισβητήσιμα πριν από κάθε μπυροποσία έτσι?  :P

Το sax το έκανα επίτηδες έτσι :-X Δεν μου άρεσε να μοιάζει φυσικό... Τώρα γούστα είναι αυτά... Για κλαμπάκι νομίζω πως είναι μια χαρά...

Όπως πάντα με το γάντι... :P

Nestoras είπε:
Γαμάτο.

funky_bassman είπε:
Οι νότες είναι όλες εκεί αλλά τελείως διαφορετικά... Το midi στο σαξόφωνο βρωμάει από χιλιόμετρα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να δώσει την αισθητική των 90s. Περιμένω γνώμες...
Είναι μία άποψη, τις νότες τις ακούω αλλά δεν έχουν διαφορετικότητα, το περίμενα πιο αλλαγμένο, βάλε και καμμιά σαμπλαρισμένη φωνούλα ;D

funky_bassman είπε:
Τώρα ετοιμάζω το hit the road jack ;)
Ευτυχως οι Dave Brubeck και Ray Charles δεν ειναι εν ζωη... ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Δυστυχώς θα έλεγα εγώ...  ::)

Το να σέβεσαι την μουσική που έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και να την επαναλαμβάνεις με τη δική σου αισθητική δεν νομίζω πως είναι κακό... Αλλιώς να μην την βγάζανε...

Ευτυχώς η άποψη που έχω εγώ για τη μουσική απέχει άπειρα από την άποψη που έχεις εσύ... Αλλιώς δεν θα είχε πλάκα  :P

Waterfall-K είπε:
Οριστε, τον πεθανα τον ανθρωπο! :P Απ'οτι βλεπω ο Dave Brubeck ζει! ;D

Ειναι 91 χρονων!

Sorry Mr Brubeck. 8) Ευχομαι να'ναι καλα και να φτασει τα...200. :)

funky_bassman είπε:
Το να σέβεσαι την μουσική που έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και να την επαναλαμβάνεις με τη δική σου αισθητική δεν νομίζω πως είναι κακό... Αλλιώς να μην την βγάζανε...

Ευτυχώς η άποψη που έχω εγώ για τη μουσική απέχει άπειρα από την άποψη που έχεις εσύ... Αλλιώς δεν θα είχε πλάκα  :P
μαζι σου!!!

Για το κομμάτι όμως  συμφωνώ με τον  Κώστα.

Έκτος απ τα αυτιοτραβήγματα  ;D

Τι συνεβη στο σχολιο μου ?

anyway here it goes again

Εμενα μου αρεσε σαν σκεψη και σαν εκτελεση του συγκεκριμενου κομματιου ομως οντως το σαξ δεν θυμηζει σε ΤΙΠΟΤΑ 90'ς παρα μονο κατι σαν χαλασμενο casio ;D

Στην θεση σου θα δοκιμαζα καποιο αλλο (πνευστο) οργανο

Θα ήθελα ένα πιο "δυνατό" beat, αλλά παραδοσιακό, όχι "ντούπσιτ, ντούπσιτ". Και αντί για σαξόφωνο κάποιο κοφτό lead synth.

Ενδιαφέρον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back