- Πόντοι
- 2,368
Ναι.Το δυναμικο και το πυκνωτικο στην ιδια αποσταση απο το μεγαφωνο και διπλα διπλα ?
Ναι.Το δυναμικο και το πυκνωτικο στην ιδια αποσταση απο το μεγαφωνο και διπλα διπλα ?
Κολλάς σε λεπτομέριες τώρα ;D ;D ;Dmessalion είπε:@kabasilis - Ο τυπος καλα τα λεει και επισης εχει μια στουντιαρα 250 χιλιαδων ευρω + .
To 57άρι δεν φταίει σε τίποτα. Αυτοί που τα βάζουν στις πόρτες δεν ξέρουν ότι έχουν πάρει κινέζικα. ;Dmessalion είπε:Το δοκιμασα και στο 2ο ηχειο.Επισης δοκιμασα και στην μεση (να κοιταζει ξυλο δλδ),παλι τιποτα.Χειροτερα ηταν.Επισης δοκιμασα,on axis το sm και πιο πισω το AKG c1000.Πολυ μπασο και στις 2 περιπτωσεις.
Το εκανα αυτο μεχρι προσφατα που πηρα τον fender.Το προβλημα ειναι οτι ενω οταν παιζω κανονικα με τις ρυθμισεις που εχω στον ενισχυτη...εχει μια ωραια γλυκια χροια και ενα χαρακτηριστικο "σκασιμο" της χορδης,με τιποτα αυτα τα 2 δεν μπορω να τα αναπαργω στην εγγραφη μου
Αυτες ειναι επιδαπεδιες βασεις μικροφωνου αλλα για ταμπουρο δεν σου κανει....Για ταμπουρο θελεις κανονικη βαση μικροφωνου.....
Θα παιξεις και ΕΣΥ μια δοκιμηSuperfunk είπε:Ναι.
Καθολου λεπτομεριες.....Ενας distorted ηχος ειναι πιο ευκολο να τον "φερεις" εκει που θες με το eq απ'οτι ενας καθαρος.Κολλάς σε λεπτομέριες τώρα ;D ;D ;D
Το balance το συνδιαζεις εφοσον εχεις παρει δειγμα το οποιο σε ικανοποιειΠέρα από αυτό,είπε ο delta66 για balance των μικροφωνων στην τελικη μιξη και ο τύπος μηλάει στο βίντεο γι'αυτό
Μπερδεύτικες το εννοούσα με χιούμορ για αυτό:messalion είπε:Καθολου λεπτομεριες.....Ενας distorted ηχος ειναι πιο ευκολο να τον "φερεις" εκει που θες με το eq απ'οτι ενας καθαρος.Το balance το συνδιαζεις εφοσον εχεις παρει δειγμα το οποιο σε ικανοποιει![]()
τα δικα μου τα ειχα παρει το 85 απο τις ΗΠΑ,τοτε ακομα οι Κινεζοι δεν εφτιαχναν ουτε ηλεκτρικες σκουπες... ;DΑυτοί που τα βάζουν στις πόρτες δεν ξέρουν ότι έχουν πάρει κινέζικα.