lampofgod είπε:Παιδια ενα πολυ ενδιαφερον video ωπου δειχνει τις κινησεις του χεριου σε πολυ γριγορεσ ταχυτητες (σε slow motion) αλλα και το πως παλεται η μεμβρανη του ταμπουρου και ενος πιατινιουΑ, και κορυφαιος drummer!
Nordic είπε:Κορυφαιος ο mangini Βαγγελη..Aλλα πιο πολυ με εμπνεουν τετοια τυπακια πισω απο τα τυμπανα.. ;D ;D ;D ;D
Aυτο δηλαδη δεν ειναι η υπερτατη ποζερια??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dvagelism είπε:Γκουχ...γκουχ......
Ποζεριαζει ο Μangini????
i dont think so...
Μονο ποζερας δεν ειναι...Nerd μπορει!!!...γιατι τοση μελετη μονο Nerd μπορει να εχει ριξει...
Επισης...για δες καλα το βιντεακι των fates....
κατι περμαναντ βλεπω..κατι ισιωτικες - το μπιστολακι πηγε συννεφο για τις αναγκες του κλιπ;D ;D.......και τα φωνητικα παραπεμπουν σε κατι...80ς Ηelloween μερες... ....
Καλο γκρουπακι δεν λεω..Γουστα ειναι αυτα
Όσο μεταξύ σοβαρού και αστείου να το λέει το παληκάρι, είναι το λιγότερο υπερβολικό. δεν νομίζω ότι έχει δόση αλήθειας τούτο ούτε 2%. whatever...vagelism είπε:Βρηκα και ενα ωραιο comment για τον Vai..που εχει πλακα. ;D ;D
God takes guitar lessons from Steve Vai. Jesus has everything that Steve Vai's ever released. Buddha has a Steve Vai signed Ibanez Gem. Shiva once had a beer with Steve Vai. The Devil and Steve Vai once split a plate of nachos at the bowling alley. And Xerxes bows down to Steve Vai.
+666dionisissab είπε:Παικταράς ο Mangini, ό,τι πρέπει γι' αυτό που ζητούσαν οι Theater. Ανυπομονώ για το live τους τον αύγουστο.
Eγω παλι πιστευω ...οτι ο Vai..εχει ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη της τεχνικης στην κιθαρα..Πολυ ψηλα...dionisissab είπε:Όσο μεταξύ σοβαρού και αστείου να το λέει το παληκάρι, είναι το λιγότερο υπερβολικό. δεν νομίζω ότι έχει δόση αλήθειας τούτο ούτε 2%. whatever...
Kαλά τα λες ωραία και σταράτα αλλά ο Petrucci τον ''έχει'' από άποψη τεχνικήςvagelism είπε:Eγω παλι πιστευω ...οτι ο Vai..εχει ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη της τεχνικης στην κιθαρα..Πολυ ψηλα...
Το αν σ αρεσει σαν κιθαριστας ειναι ενα αλλο θεμα..αλλα νομιζω οτι ο τυπος ειναι Level απο μονος του.
Tυχαιο που ειχε αυτο το ρολο σε αυτην τη ταινια?
Δεν νομιζω..
Crossroads (1986) duel
Ναι δεν είπα ότι δεν συμφωνώ ότι ο τύπος έχει ιδρύσει σχολή.Τεχνική,αέρα,φινέτσα όλα τα χει! ;D Απλά δεν ξέρω από το passion and warfare δεν έχει δείξει κάποιο φοβερό δείγμα γραφής (το soynd theories dvd ήταν φοβερό πάντως).Απλά μετά από κάποια στιγμη και περα με κούρασαν τα κιθαρο-τρικ του.(με εξαίρεση μερικά μεμονομένα κομμάτια)vagelism είπε:Με ολο το σεβασμο φιλε Mike...
δεν θα συμφωνησω...Οπως ειπα..θεωρω οτι ο Vai ειναι Level απο μονος του{Κι ας μην ειμαι κιθαριστας..}
O τυπος ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ και πρεπει να ασχοληθει ο Λιακοπουλος μαζι του μηπως καταγεται απο την Ατλαντιδα ;D ;D
Λιγα για τον Λιακοπουλο. ;D ;D ;D ;D ;Dvagelism είπε:Με ολο το σεβασμο φιλε Mike...
δεν θα συμφωνησω...Οπως ειπα..θεωρω οτι ο Vai ειναι Level απο μονος του{Κι ας μην ειμαι κιθαριστας..}
O τυπος ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ και πρεπει να ασχοληθει ο Λιακοπουλος μαζι του μηπως καταγεται απο την Ατλαντιδα ;D ;D