midi set up

boem

Νέο μέλος
Πόντοι
6
έχω ένα clavinova πιάνο με midi controller, μια m audio midisport 2*4, και ένα g-major tc electronic (διαθέτει midi). μπορώ με κάποιο τρόπο να στείλω τα εφφέ του ρακ στο clavinova? 

και κάτι ακόμα, ενα ρακ πολυεφφέ σαν το g major σε τι διαφέρει από τα sound-modules racks ? μήπως χρειάζομαι κάτι τέτοιο για να βάζω ήχους στο πιάνο?

Shadowalker είπε:
ήδη έχω φάει κάψιμο 5-6 ώρες μέσα στο tweakheadz! δυστυχώς δε λέει πουθενά τί ειδικές ρυθμισεις απαιτουνται ή αν τελικά δεν υπάρχει συμβατότητα.. γιατί το gmajor είναι για κιθάρα.. και μέσα εκει αναφέρει για sound modules.. γιαυτό και η απορία...

Shadowalker είπε:
πρωτη πρωτη παραγραφος

MIDI is Control DATA, not sound.
ωραία η ερώτηση είναι ΠΩΣ  θα στείλω τα εφφέ.. τα εφφέ του gmajor δεν είναι data? το midi που διαθέτει είναι μόνο για footcontroller?  δε του δίνει τη δυνατότητα να συνδεθεί με άλλες συσκευές midi???? ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει

ε πες το τόση ώρα με το τσιγκέλι στα βγάζω..!

απλά το midi που έχει ενσωματωμένο  είναι για χρήση με footcontroller και όχι για να στέλνει σε άλλα όργανα.. αυτό ήθελα να ξέρω..

thnks

τιποτα. ;)

απλα κοιταζε και κανα μανουαλ ειδικα οταν ειναι τοσο απλα θεματα ειναι λιγο χαζο να ανοιγονται θεματα(δεν σε λεω χαζο προσθεου. λιγο τεμπελακο ισως :P).

ειπα μπας και σε βαλω στη διαδικασια αλλα δεν το καταφερα :)

ειλικρινά τα manual από χθες το βράδυ τα έχω ξεφυλίσει. Άλλα απλές έννοιες που είναι λογικό να μην τις γνωρίζουμε οι αρχάριοι δεν νοιάζει αυτόν που κάθεται και γράφει το manual να τις διευκρινήσει. εδώ ταιριάζει  να πούμε και τη σοφία μας : κανένα βιβλίο δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον δάσκαλο ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back