• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Midi και Cubase sx3

papainos

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους! Έχω κάποιο πρόβλημα μετονήχο του midi μου στο cubase sx3. Έχω ένα απλό midi keyboard (M-Audio keystation 49e) το οποίο φαίνεται ως συσκευή στο midi inputs. Σε καινούργιο project φτιάχνω ένα midi track, βάζω στο midi in το midi keyboard (αλλά και το all midi inputs), και στο midi out ένα vst instrument (αλλά και διάφορα άλλα). Πατώντας πλήκρτα του keyboard το level meter ανταποκρίνεται, αλλά δεν ακούω τίποτα (και με monitor και χωρίς). Αν κάνω record, μετά στο playback ακούω αυτό που έπαιξα. Έχετε καμμιά ιδέα? Αν κάνα ξανά εγκατάσταση του προγράμματος λέτε να βοηθήσει? Ευχαριστώ!

Έχω μία εξωτερική της Presonus Inspire 1394 και δουλεύω με το asio της κάρτας

ωχ εχεις δικιο απροσεχτο διαβασμα :-X

τα audio tracks που βγαζει το vst-i κινουνται καθολου οταν παιζεις?

στα preferences/vst τη ρυθμιση auto monitor την εχεις πειραξει καθολου?(απο sx2 υποθετω θα υπαρχει κατι αντιστοιχο αν οχι το ιδιο)

τη ρυθμιση auto monitor την πείραξα αλλά με καμμία επιλογή δεν ακούω.Τα audio tracks του vst-i που τα βλέπω? :-\

θα πρεπει να τα εμφανιζει μολις φορτωνεις ενα Vst στο rack, συνηθως κατω απο τα υπολοιπα tracks στο κυριως παραθυρο

Τα είδα. Δεν ανταποκρίνονται. Δηλαδή το level meter δεν κινείται αν εννοείς αυτό

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back