Καλησπέρα
Έχω ένα v-drum td12 στο οποίο θέλω να προσθέσω ήχους γιατί πλέον δεν μου κάνουν αυτοί που έχει. Κάλοι για practice ή για χαβαλέ αλλά όχι για live ή ηχογράφηση.
Το module το έχω συνδεδεμένο με το pc και στο cubase χρησιμοποιώ το Addictive Drums
Θα ήθελα όμως τα kits να μπορώ να τα φορτώσω στο module και να μην τα φορτώνει απο το pc για να μην έχω delay απο το midi να συνδέομαι με line in.
και να μην έχω ανάγκη πάντα το pc για να παίξω.
Έχω διαβάσει οτι V expressions είναι ένα πακέτο που σου δίνει αρκετα kits πάνω απο 350 αλλά το κόστος του είναι υπερβολικό περίπου στα 200 ευρω.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση? η το V expressions είναι μονόδρομος?
Υπάρχει κάποιος που έχει το v expressions ή καποιο παρόμοιο πρόγραμμα
που μπορεί να δώσει πληροφορίες?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις edit kits? Ισως καποια free kits?
Ευχαριστώ
Έχω ένα v-drum td12 στο οποίο θέλω να προσθέσω ήχους γιατί πλέον δεν μου κάνουν αυτοί που έχει. Κάλοι για practice ή για χαβαλέ αλλά όχι για live ή ηχογράφηση.
Το module το έχω συνδεδεμένο με το pc και στο cubase χρησιμοποιώ το Addictive Drums
Θα ήθελα όμως τα kits να μπορώ να τα φορτώσω στο module και να μην τα φορτώνει απο το pc για να μην έχω delay απο το midi να συνδέομαι με line in.
και να μην έχω ανάγκη πάντα το pc για να παίξω.
Έχω διαβάσει οτι V expressions είναι ένα πακέτο που σου δίνει αρκετα kits πάνω απο 350 αλλά το κόστος του είναι υπερβολικό περίπου στα 200 ευρω.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση? η το V expressions είναι μονόδρομος?
Υπάρχει κάποιος που έχει το v expressions ή καποιο παρόμοιο πρόγραμμα
που μπορεί να δώσει πληροφορίες?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις edit kits? Ισως καποια free kits?
Ευχαριστώ