- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε Μιχαλακη...δεν μας δινεις και εμας λιγακι απο το ''δεξι σου''.....
latinangelgr είπε:Οπως και να το κανουμε το 4-χορδο μπουζουκι ειναι ενα οργανο που εχει δημιουργηθει στα προτυπα της κιθαρας...φυσικο και επομενο ειναι να υστερει οταν χρησιμοποιειται εξω απο τα χωραφια του...
Αυτο που δεν μπορω να καταλανω ειναι γιατι σονι και καλα πρεπει το μπουζουκι να γινει "διεθνες" οργανο. Το μπουζουκι ειναι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ και εκφραζει αριστα το ελληνικο τραγουδι!!!!!
Αν ειναι ας παιχτει π.χ. το "Mediteranean Sundance" με κεμεντζε
Παντως, για να ειμαι εντελως αντικειμενικος, πιστευς πως ο Μιχαλης Παουρης αν χρησιμοποιουσε κιθαρα αντι μπουζουκι στην συναυλια αυτη , θα εβγενε ακομα καλυτερα..
Φαχνω να βρω τι κρυβεται πισω απο αυτο το παθος αμφισβητησης του "παιδιου" που επαιξε με αυτον που εσυ θαυμαζεις.... μη τρελενεσαι βρεlatinangelgr είπε:Προς Θεου δεν θελω να μειωσω την προσπαθεια του παιδιου..απλα λεω την γνωμη μου!!
Προφανως δεν εχεις καταλαβει καλα τα λογια μου, γιαυτο και γραφεις αυτα που γραφεις...εν ολοιγοις και για να μην μακρυγορω, ειπα:musichallenge είπε:Φαχνω να βρω τι κρυβεται πισω απο αυτο το παθος αμφισβητησης του "παιδιου" που επαιξε με αυτον που εσυ θαυμαζεις.... μη τρελενεσαι βρε. ο χρονος θα δειξει. ξερεις ποσοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση του.. "το πιανεις το υπονοουμενο ετσι"? ;D εχεις τη γνωμη σου. Απλα νιωθω οτι ανηκεις στους λιγους που εχουν να πουν κατι αρνητικο για εκεινη την βραδια και για αυτη τη συνεργασια...
ολοι οσοι εισασταν μεσα, καταλαβαινετε τι λεω.
Βασικα θα ηθελες να δεις τον καραντινη μαζι με το μεολα αλλα πιστεψε με οτι ολοι θα ηθελαν να παιξουν με το μεολα. Ερχεται ο μεθινι.. Θα πάτε? πανακριβα τα εισιτηρια....... ???