- Πόντοι
- 198
Καλημερα.Απο το πολυ μεσα αρχισα να ξεθαβω παλια ακατεργαστα κομματια μου απο το χρονοντουλαπο της ιστοριας!!!
Εδω λοιπον ειναι ενα που ειχε ξεκινησει καποια στιγμη το 2013 εφτασε μεχρι ενα σημειο και μετα παρατηθηκε....και ακομα πιο μετα ξεχαστηκε!Μετα απο αλλαγες υπολογιστων και χαλασμενων σκληρων δισκων...και 7 χρονια στα αζητητα ξαναεπεσα πανω του...οποτε σε πρωτη φαση το ξαναηχογραφησα με το τωρινο μου gear (προσθεσα και μπασο) ωστε να εχω τον ιδιο ηχο με τα υπολοιπα κομματια μου πριν το κλεισω...
"ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΙΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ" ?
(Τι μου ζητησε αλλωστε...μια μελωδια φωνης..στιχους...και κατι σε lead...)
Οποιαδηποτε παρατηρηση καλοδεχουμενη!!!
παραθετω το πριν....
Προβολή συνημμένου Michael - The Jack D'Anal's Song (2013-12-25 intro - outro-drums added).mp3
Εδω λοιπον ειναι ενα που ειχε ξεκινησει καποια στιγμη το 2013 εφτασε μεχρι ενα σημειο και μετα παρατηθηκε....και ακομα πιο μετα ξεχαστηκε!Μετα απο αλλαγες υπολογιστων και χαλασμενων σκληρων δισκων...και 7 χρονια στα αζητητα ξαναεπεσα πανω του...οποτε σε πρωτη φαση το ξαναηχογραφησα με το τωρινο μου gear (προσθεσα και μπασο) ωστε να εχω τον ιδιο ηχο με τα υπολοιπα κομματια μου πριν το κλεισω...
"ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΙΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ" ?
(Τι μου ζητησε αλλωστε...μια μελωδια φωνης..στιχους...και κατι σε lead...)
Οποιαδηποτε παρατηρηση καλοδεχουμενη!!!
παραθετω το πριν....
Προβολή συνημμένου Michael - The Jack D'Anal's Song (2013-12-25 intro - outro-drums added).mp3
Τελευταία επεξεργασία από moderator: