michael romeo - of sins and shadows

Ακριβώς αυτό.

Εσύ που ξέρεις ότι αυτοι που προανέφερες δεν ήταν απλώς κωλόφαρδοι?

(λέω θα την πατήσει καποιος να πεί ονόματα... Μην μπλέξω εγώ!) :D :D

Αυτό που έκανα όλοι αυτοί που είπες (+santana) μπορεί απλώς να έτυχε. Και δεν μπορεί να αποδείξει κάνένας το αντίθετο.

Αυτό που κάνουν οι άλλοι όμως δεν μπορεί να έτυχε. ΠΕΤΥΧΕ! Γιατί έλιωσαν στην κιθάρα.

Φυσικά και δεν θα πώ εγώ τι θα ακούτε και ποιός είναι καλύτερος από αυτού. Περι ορέξεος κολοκυθόπιτα!

ΑΛΛΑ

Είναι χρέος όλων μας να τους σεβόμαστε γι αυτό που κάνουν επειδή ΚΟΠΙΑΣΑΝ για να φτάσουν εκεί.

Ο malmsteen και ο Ρωμιός είναι πιο χοντροί και ψυχάκιδες από άλλους????

Ρε παιδια ειδικά ο ρομεο φαινεται υγιέστατος.

μετά θα δώσετε σεβασμό στους καλλιτέχνες που μπορεί απλώς να ήταν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ και να τους βγήκε κάτι όμορφο και ενδιαφέρον.
Προφανώς είναι πάρα πολλοί οι κωλόφαρδοι στον πλανήτη που έγραψαν ιστορία.

Μάθετε να ακούτε και να παίζετε με τη καρδιά σας και αφήστε τις επιδείξεις.

Αν θέλω να δω κάτι τέτοιο θα πάω σε επίδειξη ωδείων και όχι σε συναυλίες ή να δώσω λ7 για να πάρω cd τους.
με την ιδια λογικη boukaw7 σιγα μην δώσω λ7 για να πάρω τα cd απο κουλους κιθαριστες

Οτι αρεσει στον καθενα σας παιδες ακουστε...

Να μην τα δώσεις σε κουλούς αλλά σε κάτι που σου αρέσει.

Και δεν θα διαφωνούσα αν λέγατε ότι αυτοί βγάζουν κομμάτια. Αλλά όταν απαιτούν σεβασμό απλά και μόνο επειδή κουράστηκαν για να μάθουν να παίζουν γρήγορα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Εξάλλου έχουν πάρει την θέση που τους αξίζει στην ιστορία ο καθείς, οπότε....

Συγνώμη λίγο στόρυ έχει αφήσει ο Satriani και ο Malmsteen???

Αν πηγαίνει με την ιστορία, τοτε και ο Φοίβος και ο Καρβέλας έχουν αφήσει ιστορία... :oops: :oops: :oops: :oops:

Αν πηγαίνει με την ιστορία' date=' τοτε και ο Φοίβος και ο Καρβέλας έχουν αφήσει ιστορία... :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote']

¶κυρο....

Βασικά αν δούμε πως εξελίχθηκε η μεταλ εν προκειμένω, περισσότερη συνεισφορά είχαν οι θεόκουλοι Venom, με όλα τα "παιδιά" τους που βγήκανε και ακόμα βγαίνουν, παρά όλοι αυτοί οι γρήγοροι

Για να μην πω για τον σίφουνα της κιθάρας τον b.b. king.

Όταν όλοι οι γρήγοροι μαζί, φτάσουν για λίγο την συνεισφορά του, τότε πάμε και στους υπόλοιπους :wink:

Αν πηγαίνει με την ιστορία' date=' τοτε και ο Φοίβος και ο Καρβέλας έχουν αφήσει ιστορία... :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote']

¶κυρο....

Βασικά αν δούμε πως εξελίχθηκε η μεταλ εν προκειμένω, περισσότερη συνεισφορά είχαν οι θεόκουλοι Venom, με όλα τα "παιδιά" τους που βγήκανε και ακόμα βγαίνουν, παρά όλοι αυτοί οι γρήγοροι
Γιατί άκυρο??????

Γιατί άκυρο??????
Γιατί αν βγεις πέραν από τα σύνορα της Ελλάδας και δεν πέσεις σε ομογενή και αναφέρεις αυτά τα 2 ονόματα, θα νομίσουν ότι αναφέρεσαι σε είδος τζατζικιού!*

* Ε μην ξεχνάμε και το εθνικό μας προϊόν!

Δεν έχει σημασία...

Έστω τοπικά δεν ισχύει και αυτό?

Γιατί δηλαδή οι πωλήσεις των Pink Floyd για παράδειφμα να εφράζουν την ποιότητα και του Φοίβου όχι? Πάνω από 6 χρόνια επιτυχίες. Και επιτυχίες όχι ψέμματα! Και ακόμα κάνει. Όπψς και ο Καρβέλας.

ωχ...

Στην Ελλάδα μόνο.

Δεν έγραψε ιστορία. Ιστορία γράφει όποιος αναγνωρίζεται ανά την υφήλειο και πλέον η συνεισφορά του ανήκει σε όλους και όχι στον γνωστό μιας γειτονιάς

Τώρα που το σκέφτομαι στο Μεσολόγγι έχουμε 1 μπουζουκτζή πασίγνωστο! Ανήκει και αυτός στο πάνθεο δίπλα στον Τσιτσάνη....

Συγνωμη για να καταλαβω ρε lambrosgg, λες πως κιθαριστες βελινεκους gilmour - bb king κλπ, ηταν απλα κωλοφαρδοι που εγιναν οτι εγιναν, σε αντιθεση με τον malmsteen (κλπ shreders) οι οποιοι εφτασαν εκει που εφτασαν επειδη εφτυσαν αιμα. Αρα τους βαζουμε πανω απ'ολα right?

Είναι κωλόφαρδοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...
Aσχετο' date=' αλλα εσυ πριν λιγο καιρο δεν ελεγες οτι πλεον δεν υπαρχει ροκ?

Εκτος αν σε μπερδευω με αλλον, οποτε σορυ.

Παραθεση απο ενα ποστ σου(ευτυχως δεν ειναι πολλα τα κλιπς :P ):

Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Χαίρω πολύ ότι υπάρχουν άγνωστα συγκροτηματα που είναι τέλειοι από κάθε άποψη και κάνουν κομματάρες κλπ κλπ. Επίσης υπάρχουν και 15χρονοι πιτσιρικάδες που μπορούν να κάνουν to malmsteen να ντραπεί. Το θέμα δεν είναι να κάνεις κάτι καλό κ "ψαγμένο". Πρέπει να το ακούσει και ο κόσμος. Κ όταν λέω κόσμος εννοώ όλος ο κόσμος. Όχι 2-3 ψαγμένοι... η "τέχνη για την τέχνη" είναι κάτι τελείως λάθος. Οι Metalica για παράδειγμα. Μπορεί σαν μουσική στίχοι παραγωγή κλπ κλπ να μην έλεγαν και πάρα πολλά, αλλα έφεραν το Rock - Metal στον πολύ κόσμο. Κ αυτό ειναι η μαγκιά πιστεύω. Κ ο τελευταίος σκυλάς ξέρει το Nothing else matters...
:roll: :roll:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χμ αυτό το έχω πει κι εγώ, αλλά για πολλούς λόγους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητώ την προσφορά τους (αυτών που έχουν να πουν κάτι από το 80) στην μουσική.

Πάντως αν δεν κάναν και το μπαμ οι οασις και μπλερ και οι ραδιοκεφαλοι στα 90, τότε δεν νομίζω ότι θα συζητάγαμε και πολύ επί του θέματος τώρα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To οποιο φανταζομαι ειναι να αρχισουν να ανεβοκατεβαινουν και αυτοι κλιμακες ε? :lol:

Αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι πως δεν εχεις επιθετικο χαρακτηρα, που σημαινει πως τα πιστευεις αυτα που λες 8O

Μιας και αναφερεσαι στον Malmsteen, φανταζομαι πως εχεις ασχοληθει μαζι του. Μου κανει εντυπωση πως δεν γνωριζεις οτι ο ιδιος δηλωνει πως δεν εχει μελετησει ποτε στην ζωη του :lol:

Δεν χρειαζεται να ψαξεις μακρια, κανε μια βολτα στο youtube,και δες τι γινεται απο shreder-αδες, κλιμακες, αρπετζια, sweep κλπ κλπ.

Ψαξε μετα σε παρακαλω και βρες μου, εναν να παιζει σαν τον gilmour ή τον BB King! Αδικος κοπος, δεν προκειται να βρεις... :wink:

Αυτό που είχα πεί για το Rock είναι ότι δεν υπάρχει ΤΩΡΑ με την ένοια ότι δεν είναι λογικό να φτιάχνεις τώρα Rock. Φυσικά και υπήρχε και ο ακούμε τώρα όμως!

Θες να πείς ότι ο Malmsteen δεν μπορεί να παιξει B.B. King Gilmour ή Santana???

Δεν νομίζω....

Καταρχήν ο Malmstenn δεν είναι μόνο 5.000.000 νότες το δευτερόλεπτο!

Εχει κάνει και άλλα πράγματα. Εχετε ακούσει να παίζει μπλουζ? θα ντραπούν ολοι αν τον ακούσετε! Έχει γράψει και μουσική για κανονικά τραγούδια και δεν έχουν τιποτα να ζηλέψουν από τα κλασικο-ροκ-μεταλ κομμάτια της εποχής.

Θες να πείς ότι ο Malmsteen δεν μπορεί να παιξει B.B. King Gilmour ή Santana???
Το θέμα δεν είναι αν παίζεις τους παραπάνω, αλλά αν μπορείς να "παίξεις" σαν τους παραπάνω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back