Michael Landau Germany 2007

με προλαβες σουστη..... :oops: :lol:

δεν λεω κατι γι αυτον τον εξωγηινο γιατι θα ακουστω πολυ υπερβολικος.. :!:

μωρε να ταν μονο η πεντατονικη καλα θα ηταν..αυτο που βγαζει δεν ειναι ουτε σκαλες ουτε κατι που εκφραζεται με λογια...βλεπε hendrix....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

ρε @αλακα στην ηλεκτρικη καρεκλα τον εχουν βαλει;ποσο ενεργεια μπορει να εχει και να μεταδιδει αυτος ο ανθρωπος...

θυμαμαι φιλο μου που τον ειδε live στο los angeles να μου λεει οτι δενεχει ξανανιωσει να μεταδιδεται τοση ενεργεια απο την μπαντα προς το κοινο...και εχει δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ συναυλιες εκει στο αμερικα...

Έχει περιορισμένες εκφραστικές ικανότητες και παίζει λες και κάνει αγγαρία. Επίσης είναι προβλέψιμος και δεν έχει καλό χέρι... θα έλεγε ο bob σφουγγαράκης στην ανάποδη μέρα...

ναι όντως σοκαρίστηκα όταν το ανακάλυψα σε κάτι επεισόδια αλλά έχει πολλές ενδείξεις ότι ξηγιέται αλμυρό φυστίκι... πάντως παραμένει μορφή ο bob...

ναι όντως σοκαρίστηκα όταν το ανακάλυψα σε κάτι επεισόδια αλλά έχει πολλές ενδείξεις ότι ξηγιέται αλμυρό φυστίκι... πάντως παραμένει μορφή ο bob...
θεος! :lol: :lol: :lol:

και ξερεις ποια ειναι η @αλακια;προχθες που γιορταζε η κοπελα μου(γεωργια),της πηρα εκτος παπουτσια και τον bob τον σφουγγαρακι σε κουκλα και με λεει συνεχεια bob απο εκεινη την μερα..τι και αν της λεω να μην με λεει ετσι γιατι ειναι αδερφη αυτη εκει..συνεχιζει το Bob...

Ε, ας προσεχες ρε....ΒΟΒ!

Μπορουσες να παρεις καποιον αλλον, τον καλαμαρι ας πουμε!

Προτεινω στους αγαπητους Modulators, να αλλαξουν τον τιτλο του Τακη, απο "gate keeper" σε

"Βοb's gate keeper"

εγώ προτείνω να αλλάξει το username του από takis απλά σε bob....

Τι λες και εσύ bob; Δε θα ήταν καλύτερα;:lol: :lol: :lol: :lol:

αφηστε με ησυχο ρεεεεε..δεν ειμαι ο boooob..και δεν θελω να γινω bob :lol:

παρεπιπτωντος ο bob το σηκωνει το σακακι νομιζω ε; :)

Ψιτ.... λίγα με τον 3ο απόλυτο Θεό αυτού του παιδικού ε.... γιατί άμα λάχει ξηγιέται στην Σαντυ αλμυρό φυστίκι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back