ρε @αλακα στην ηλεκτρικη καρεκλα τον εχουν βαλει;ποσο ενεργεια μπορει να εχει και να μεταδιδει αυτος ο ανθρωπος...
θυμαμαι φιλο μου που τον ειδε live στο los angeles να μου λεει οτι δενεχει ξανανιωσει να μεταδιδεται τοση ενεργεια απο την μπαντα προς το κοινο...και εχει δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ συναυλιες εκει στο αμερικα...
Έχει περιορισμένες εκφραστικές ικανότητες και παίζει λες και κάνει αγγαρία. Επίσης είναι προβλέψιμος και δεν έχει καλό χέρι... θα έλεγε ο bob σφουγγαράκης στην ανάποδη μέρα...
και ξερεις ποια ειναι η @αλακια;προχθες που γιορταζε η κοπελα μου(γεωργια),της πηρα εκτος παπουτσια και τον bob τον σφουγγαρακι σε κουκλα και με λεει συνεχεια bob απο εκεινη την μερα..τι και αν της λεω να μην με λεει ετσι γιατι ειναι αδερφη αυτη εκει..συνεχιζει το Bob...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.