Τι μας λες? Εδώ κάναμε αμάν να βρούμε πρόγραμμα για να κάνει τις καλές φωτογραφίες χαλια για να μην φαίνονται τα λάθη…. ;D ;Dgmw είπε:Απαιτούμε φωτογραφίες καλύτερης ανάλυσης !!! ;D γιατί έχω την υποψία οτι το τελικό αποτέλεσμα θα μας "κολάσει" και θα τρέχουμε στα παλιατζίδικα να ψάχνουμε για "παλιοκασέλες" ;D ;D
kbasilis είπε:roosewood και από μένα![]()
Μόνο RW
Προβλέπω μάχη.Εγω θα κανω τη διαφορά! Maple (αν μπορει να relicαριστει και λιγο θα γινει αστερι)!!!
Thanks Elio, άντε να βρούμε και καποιον να ηχογραφήσει και ειμαστε κομπλέ. ;DNavigator5 είπε:Φυσικα πρεπει να υπαρξουν φωτο υψηλοτερης αναλυσης. (οποτε θες Νικο το κανονιζουμε).
Maple yellow tinted για το μπρατσο απο εμενα.![]()
Τα λάθη μας κάνουν καλύτερους και μας πάνε ένα βήμα παρακάτω, αλλά μην "χαϊδεύεσαι" τώρα γιατί βλέπω αντιθέτως με τα γραφόμενά σου οτι κάνεις καλή δουλειά και όχι ... λάθηHellFire είπε:Τι μας λες? Εδώ κάναμε αμάν να βρούμε πρόγραμμα για να κάνει τις καλές φωτογραφίες χαλια για να μην φαίνονται τα λάθη…. ;D ;D
Συνεχίζω το μέτρημα ;D.scofield είπε:rosewood ταστιέρα κ απο μενα....![]()
Μίλα μου βρόμικα μου αρέσει,χαχα.Τα λάθη μας κάνουν καλύτερους και μας πάνε ένα βήμα παρακάτω, αλλά μην "χαϊδεύεσαι" τώρα γιατί βλέπω αντιθέτως με τα γραφόμενά σου οτι κάνεις καλή δουλειά και όχι ... λάθη![]()
;DHellFire είπε:GuitFreak, ευχαριστώ για τα σχόλια.
Τα κουμπιά αυτά που τα βρήκες ? Ελπίζω να μην είναι από κανένα άρμα. ;D
Ευχαριστώ AlderBody, I will.alderbody είπε:τρελλό project! απίστευτο σώμα!
το rw μπράτσο παέι ωραία, αλλά κι ένα heavy reliced maple θα ήταν super πιστεύω.
...κιπ όν! ;D
Ωραία, να πιάνουμε και καμιά συχνότητα. ;DGuitFreak είπε:;D
Είναι από ασύρματο του στρατού. Τα συγκεκριμένα τα βρήκα σε φωτογραφία από το ebay όπου και τα πουλάει ένας τύπος από αμέρικα.
Χαχαχα, καλό!!gamanos είπε:Τρομερό project.
Με τέτοια knobs φαντάζομαι θα πηγαίνει ... σφαίρα:
![]()
![]()
Will see.shelter είπε:πάντως σε ένα σώμα από κιβώτιο για βλήματα τεθωρακισμένου είναι αμαρτία να βάλεις 12αρια φυσίγγια. Βάλε παλαιου τυπου knobs για να θυμίζουν τον ασύρματο... ;D