Μια PINECASTER με παρελθόν.

shelter είπε:
Το σώμα είναι ελάχιστα μικρότερο από μια κανονική τελε
Μην σε απασχολεί που εχει μικρότερο σωμα και οι Tom Anderson όπως και οι Suhr μικρότερο έχουν σε σχέση με τις Fender και ακούγονται μια χαρά.

Ampelofilosofos είπε:
Φίλε Hellfire, το μαδέρι είναι όλα τα λεφτά!!! :o

Για την υπόλοιπη δεν μας είπες τι θα βάλεις. Θα γίνει όλη με διακόσμηση "πολεμική"?

Καλή συνέχεια, βάζε φωτό να σε παρακολουθούμε!
Μόνο το σώμα θα φτιάξω και μάλλον μετά θα ΄΄φύγει’’ για Αμερική.

Εκεί κυνηγάνε τα κομμάτια που έχουν σχέση με την ιστορία τους, εδώ μπορεί να το δει και κανένας και να πει τι παλιατζούρα είναι αυτή. (πιστεύω σε όλους μας εχει τύχη αυτό.)  :-[

Έχω άλλο ένα κομμάτι το οποίο θα το χρησιμοποιήσω στον ετήσιο διαγωνισμό κατασκευής telecaster που γίνετε εκεί, αυτό το κομμάτι ουσιαστικά είναι μια εξοικείωση με το ξύλο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έγινε το σκάψιμο για τους μαγνήτες και το pocket, όπως και οι τρύπες για να περάσουν οι χορδές μέσα από το σωμα.

Έντυσα το σωμα με ταινία φτιάχνοντας ετσι ένα καλούπι και από επάνω έριξα  μια καλή ποσότητα από sealer νίτρου για να καλυψει τις ανωμαλίες που είχε το ξύλο.

Εδώ το αποτέλεσμα.

1392135221991.jpg

Σόρρυ για την ερώτηση άσχετου αλλά γιατί sealer νίτρου; Δεν υπάρχουν άλλα πιο σκληρά / εύκολα sealers;

Βέβαια υπαρχουν, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να βάλω σε ένα τόσο παλιό ξύλο, βερνίκη πολυουεραθανης, το ξέρω έχω βίτσια.  ;D

Και τώρα ένα μικρό γκάλοπ.

Ποιος θεωρεί το  project χάλια και χαμένο χρόνο και ποιος όχι.

Παρακαλώ απαντήστε ελεύθερα, η γνώμη σας μετράει. ;)

HellFire είπε:
Και τώρα ένα μικρό γκάλοπ.

Ποιος θεωρεί το  project χάλια και χαμένο χρόνο και ποιος όχι.

Παρακαλώ απαντήστε ελεύθερα, η γνώμη σας μετράει. ;)
Πλάκα κάνεις , ειδικά με το σήλερ άρχισε να δείχνει πολύ.

Εμένα μ' αρέσει. Είναι ιδιαίτερο και θα είναι και ελαφριά και θα έχει και ηχάρα. Go for it!

Καλά το συζητάς...Τι χάσιμο χρόνου να είναι. Κιθαράκλα θα γίνει.

Μη μασάς και προχώρα ακάθεκτος!  8)

argytar είπε:
Πλάκα κάνεις , ειδικά με το σήλερ άρχισε να δείχνει πολύ.

Εμένα μ' αρέσει. Είναι ιδιαίτερο και θα είναι και ελαφριά και θα έχει και ηχάρα. Go for it!

Καλά το συζητάς...Τι χάσιμο χρόνου να είναι. Κιθαράκλα θα γίνει.

Μη μασάς και προχώρα ακάθεκτος!  8)
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια παιδιά, να είσαστε καλα.

Το κιθαρόνι είναι τέλειο,σκληρό και ετοιμοπόλεμο!

Θα το ήθελα εντελώς metal με EMG set,αλλά ξέρω πως θα πέσουν να με φάνε οι παραδοσιακοί τύποι!!  ;D ;D

Η αλήθεια είναι ότι θα του πηγαίνανε οι emg.

Τρελό project Hellfire. Πλάκα κάνεις;

RayDTutto είπε:
Η αλήθεια είναι ότι θα του πηγαίνανε οι emg.
EMG 81/60 ή 57/66 για πιο old school metal 8)

Κιθάρα από ξύλο από original κουτί πυρομαχικών. You can't get cooler than that.

Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη, όταν θα έχω νέες φωτογραφίες από την κυρία ;D, θα τις ανεβάσω.

To sealer γέμισε τα κενά του ξύλου όπως ακριβως το περίμενα.

Το καλούπι με την ταινία δούλεψε.

Το μυστικό είναι όταν πέσει το sealer πανω στο σωμα, το δεύτερο να είναι εντελώς ευθυγραμμισμένο, να μην εχει κλίση προς κανέναν άξονα.  και τρίφτηκε για να γινει επίπεδο το σωμα.

Εδώ μια φωτογραφία του σώματος με το πρώτο χέρι του πεπαλαιωμένου βερνικιού νίτρου.

20140215_191546.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρασκούρυνε ή είναι ο φωτισμός;

marioG542 είπε:
Πιστευω οτι θα ειναι απο τις ομορφοτερες κιθαρες που εχουμε δει εδω μεσα! Αναμενω!!!
Thanks Mario,αλλά πιστεύω ότι όλες οι κιθάρες που έχουμε δει εδώ μέσα είναι  εξίσου όμορφες, απλά αυτή είναι λίγο διαφορετική. 8)

Παρασκούρυνε ή είναι ο φωτισμός;

Εχει γλυκάνει ελαφρά το χρώμα της, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο σκούρα όσο στην φωτογραφία.

Αναπόφευκτα  θα σκουρύνει αλλά όχι τόσο πολύ.

Νομίζω ότι βρήκα και το pickguard που της πάει.

1392821016278.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back