- Πόντοι
- 198
Ηλία ήμουν σίγουρος 100% για σένα, δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις, χαχα.Navigator5 είπε:Φυσικα πρεπει να υπαρξουν φωτο υψηλοτερης αναλυσης. (οποτε θες Νικο το κανονιζουμε).
Maple yellow tinted για το μπρατσο απο εμενα.![]()
Ηλία ήμουν σίγουρος 100% για σένα, δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις, χαχα.Navigator5 είπε:Φυσικα πρεπει να υπαρξουν φωτο υψηλοτερης αναλυσης. (οποτε θες Νικο το κανονιζουμε).
Maple yellow tinted για το μπρατσο απο εμενα.![]()
Γιατί τόσο πολύ :-\HellFire είπε:Σε ενα μήνα θα γίνει το γυάλισμα του νιτρου.
Λίγο γρήγορα σου βγήκαν εσένα όμως... Γιατί;HellFire είπε:Επεσε το Aged nitro και μετα εγινε relic.
Τα γνωστά κρακ που παθαίνει με τον καιρό το νιτρο.
Σαφώς καλύτερη από την άλλη φωτογραφία που είχες βάλει.Σε ενα μήνα θα γίνει το γυάλισμα του νιτρου.
Βασίλη τόσο καιρό περίπου θέλει το νιτρο για να σκληρύνει εντελώς.kbasilis είπε:Νίκο απ'ότι προβλέπω θα μας πέσουν τα μάτια στο πάτωμα,θα γίνει πολύ κούκλα.
Γιατί τόσο πολύ :-\
Θα δούμε κάτι άλλο ανάμεσα σε στον μήνα που θα περιμένουμε?
Μπράβο Νίκο! Πολύ ωραία πράγματα θα μας ετοιμάσεις!HellFire είπε:Βασίλη τόσο καιρό περίπου θέλει το νιτρο να σκληρύνει εντελώς.
Ελπίζω να τελειώσω την άλλη τελεκαστερ, η να φτιάξω template για μια relic strat και στα σχέδια υπάρχει και μια Musicman Axis.
Ευχαριστώ Δημήτρη να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια.geodimitri είπε:Όπως βλέπεις μας έχεις και καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα!
Μπράβο Νίκο κούκλα γίνεται! 8)
;DΜπράβο Νίκο! Πολύ ωραία πράγματα θα μας ετοιμάσεις!
Δε φτιάχνεις και μια Musicman Petrucci για μας τους shredders! ;D ;D ;D
Αυτά έγιναν με τεχνική παλαιωσης.RayDTutto είπε:Λίγο γρήγορα σου βγήκαν εσένα όμως... Γιατί;
Σαφώς καλύτερη από την άλλη φωτογραφία που είχες βάλει.
Που να την βρω; Δεν βγαίνω σου λέω....χαχα.gmw είπε:έλα δώσε καμιά φωτογραφία στο λαόμην είσαι τσιγκούνης ;D ;D ;D
Ωραία ξεκινάει η πατέντα και αυτό το κομμάτι μου αρέσει πιό πολύHellFire είπε:φύλλο μπρουτζου 1.2 mm για την κατασκευή γέφυρας. Κατω δεξια φαίνεται και ενα τεστ που έκανα για δημιουργία πατινας.
Ωραία ακούγεται, παίζει κανένα σχεδιάγραμμα στο Ίντερνετ από το κύκλωμα;theoctapus είπε:Και φυσικά ο ενισχυτής που θα αναλάβει αυτή την κιθάρα θα είναι αυτός
http://www.proguitar.de/ProGuitar.de/Ammo_Vic_105.html
![]()
Για σένα δουλεύω Βασίλη, χαχα.kbasilis είπε:Ωραία ξεκινάει η πατέντα και αυτό το κομμάτι μου αρέσει πιό πολύ
σωστός!HellFire είπε:Σε ενα μήνα θα γίνει το γυάλισμα του νιτρου.